AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]() [konto usunięte] |
Hej chciałam zapytać czy to mit czy prawda a mianowicie slyszalam tak prawy jajnik dziewczynka a lewy chłopak
czy wiecie z ktorego byla u was owulacja i jaka plec? Mi zostal tylko prawy po operacji mam nadzieje ze córka ![]() wiem ze sa badania o chromosomie . Pozdrawiam |
|
![]()
Ewelaa |
Ja nie mam pojecia jak to jest, ale juz jestes w 12tc wiec ja juz za 2tyg wiedzialam co bd miala
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ewelaa wrote:
Ja nie mam pojecia jak to jest, ale juz jestes w 12tc wiec ja juz za 2tyg wiedzialam co bd miala
![]() ![]() Zadalam tutaj pytanie bo wiem jak duzo kobiet jest z ovu i pewnie sa po monitorach wiec wiedza ktory jajnik pomogl w tym cudzie ![]() |
|
![]()
gosia86 |
U mnie była z prawego i będzie dziewczynka:)
Staraczka23 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Dzięki za odp dalas nadzieję
![]() |
|
![]()
Eklerka |
U mnie z prawego, jest Karolek
![]() Staraczka23 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Uuu to jednak chodzi o chromosomy
![]() |
|
![]()
Małgorzatka |
Staraczka23 wrote:
Uuu to jednak chodzi o chromosomy
![]() ![]() Mia S lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
To jest mamy wina ze tak szukam
![]() bulgotalo mi w brzuchu myslala ze glodna jestem albo nie jadlam i tak palnelam zgodnie z prawda ze bulgocze mi ostatnio ciągle po prawej i zaczela swoje przesądy ![]() Małgorzatka lubi tę wiadomość |
|
![]()
Małgorzatka |
Staraczka23 wrote:
![]() bulgotalo mi w brzuchu myslala ze glodna jestem albo nie jadlam i tak palnelam zgodnie z prawda ze bulgocze mi ostatnio ciągle po prawej i zaczela swoje przesądy ![]() ![]() ![]() Staraczka23 lubi tę wiadomość |
|
![]()
gosia86 |
Staraczka23 wrote:
![]() bulgotalo mi w brzuchu myslala ze glodna jestem albo nie jadlam i tak palnelam zgodnie z prawda ze bulgocze mi ostatnio ciągle po prawej i zaczela swoje przesądy ![]() Mi moja mama wmawiała chłopaka że niby dziewczynki zabierają urodę Tak naprawdę to z tych mitów/ przesądów nic się nie sprawdza Na poczatku ciąży wcinałam kwaśne niby na chłopca dopiero potem zmieniłam na słodkie Ph moczu mialam różne Nie ma co wierzyć w takie rzeczy Staraczka23 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
To u mnie od początku pikantno i kwasno a wczoraj poprosilam mame zeby sernik upiekla pol blachy zjadlam dzisiaj
bulgotanie slysze od 8tygodnia ![]() nawet widze tak jak by pies mnie bardziej pokochal bo sie przytula czesciej ![]() |
|
![]()
karolcia87 |
hej a mi znajoma z kolej sprzedała info o chińskim kalendarzu poczęć
![]() ![]() ![]() i tak tak wiem że z medycznego punktu widzenia pisze jakieś bzdury ![]() link do kalendarza https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka |
|
![]() [konto usunięte] |
karolcia87 wrote:
hej a mi znajoma z kolej sprzedała info o chińskim kalendarzu poczęć
![]() ![]() ![]() i tak tak wiem że z medycznego punktu widzenia pisze jakieś bzdury ![]() link do kalendarza https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka ![]() Widze też fruwasz po forum ![]() |
|
![]()
karolcia87 |
heh fruwam, fruwam, prenatalne mam za tydzień dopiero i się doszukuję czy jakiś sposób zdradzi mi płeć
![]() |
|
![]()
karolcia87 |
i mi z niego też wychodzi dziewczynka, mam nadzieję że się sprawdzi
![]() |
|
![]()
Ofelaine |
U mnie ovu byla Z prawego jajnika i bedzie dziewczynka a w chinskim wychodzil chlopiec.
Zachciaek brak tylko wielka ochota na slodkie towarzyszy mi od 2 trymestru. Ja tam nie wierze w te przesady ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Mi słodycze nie idą ale cera koszmarna sie robi codziennie nowy wulkan
![]() |
|
![]()
Nancy87 |
U mnie owulacja prawy jajnik, a prawdopodobnie syn, jutro się upewnimy:D
|
|
![]()
karolcia87 |
u mnie jak na razie chiński się sprawdził bo na 80% dziewczynka
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.