AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
zwaniola |
Nie mogę znaleźć fajnych butów na codzień..
Praktycznie większość butów uciska palce. A szerokie, specjalne ortopedyczne są po prostu brzydkie.. Ostatnio słyszałam o butach minimalistycznych. Całkowicie płaska podeszwa, ktora utrzymuje poprawna postawę ciała, szerokie w palcach-nie uciskają . Elastyczna podeszwa gdzie stopa może naturalnie pracować... Czy ktoś posiada może takie buty? Jakies opinie ? Zielona koniczyna lubi tę wiadomość |
|
![]()
Zielona koniczyna |
Nie słyszałam o takim rodzaju butów ale ja polecam baleriny są wygodne i łatwo się zakłada , albo trampki lub są też takie wsuwane buty slip on , przyznam się że ja w klapkach chodziłam był to Maj i nie było za ciepło , ale innego wyjścia nie miałam stopy mi tak spuchły że żadne buty po prostu się nie nadawały.
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔 Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️ Ślub kościelny 💒 26.11.2017r Na ovufriend i bbf od 2016 r. " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ". Jan Paweł II |
|
![]()
Nicka |
ja z zimowymi mam podobny problem niestey, latem używam płaskich butów z odrkytyi palcami i jest dobrze
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.