AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]() [konto usunięte] |
Jestem w 38 tygodniu ciąży. Jakiś czas temu odstawiłam wszystkie leki na podtrzymanie ciąży. Teoretycznie jest to już ciąża donoszona,ale chciałabym poznać wasze zdanie na temat seksu gdy połowę ciążę miałam podtrzymywana luteina i magnezem. Wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień. Pytam tak z ciekawości czy któraś z was była też w takiej sytuacji i uprawiała seks pod koniec ciąży?
|
|
![]() [konto usunięte] |
.
|
|
![]()
Zielona koniczyna |
Strawberry wrote:
Jestem w 38 tygodniu ciąży. Jakiś czas temu odstawiłam wszystkie leki na podtrzymanie ciąży. Teoretycznie jest to już ciąża donoszona,ale chciałabym poznać wasze zdanie na temat seksu gdy połowę ciążę miałam podtrzymywana luteina i magnezem. Wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień. Pytam tak z ciekawości czy któraś z was była też w takiej sytuacji i uprawiała seks pod koniec ciąży?
Z tym to różnie bywa urodziłam 5 dzieci i tylko przy 3 porodzie przytulanki pomogły , a czy na prawdę to przyśpieszyło poród to tego nie wiem może i wpłynęły na to przytulaski, może zadzwoń do gina albo z położną się skontaktuj życzę szybkiego rozwiązania 🙂 . Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔 Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️ Ślub kościelny 💒 26.11.2017r Na ovufriend i bbf od 2016 r. " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ". Jan Paweł II |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.