AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Nancy87 |
Witam.
Zapraszam wszystkie wrześniówki do wspólnego rośnięcia:) Proszę o wpisywanie się na listę, którą pięknie zrobiła nam mamusia eM:) https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vaS4DaC3rysJH3Lq1xfBvbB7mBjMyks21YbnuCd_0Lg/edit?usp=sharing ![]() ![]() 01. Sigma-SYNEK-Milan ![]() ![]() 02. adzia-CÓRCIA-Lenka ![]() ![]() 03. LadySavage-CÓRCIA-Zuzia ![]() ![]() 04. sweety-CÓRCIA-Hania ![]() ![]() 05. ceska-CÓRCIA-Anetka ![]() ![]() 06. alutka-CÓRCIA-Amelka ![]() ![]() 07. pesteczka-CÓRCIA-Alicja ![]() ![]() 08. skabarka-CÓRCIA-Ola ![]() ![]() 09. Wonderland-SYNEK-Staś ![]() ![]() 10. sowa28-SYNEK-? ![]() ![]() 11. przyszła mama-SYNEK-Kacperek ![]() ![]() 12. SweetCherryPie-SYNEK-Kosma ![]() ![]() 13. agatka196-CÓRCIA-Olivia ![]() ![]() 14. la_lenka-CÓRCIA-Łucja ![]() ![]() 15. KathleenPL-SYNEK-Tymek ![]() ![]() 16. bruma-SYNEK-Henryk ![]() ![]() 17. mmalutka-SYNEK-Mikołaj ![]() ![]() 18. Mozjaka-CÓRCIA-Jagoda ![]() ![]() 19. wiaraczynicuda-CÓRCIA-Lilia ![]() ![]() 20. .ona.-CÓRCIA-Alicja ![]() ![]() 21. Dżuls-CÓRCIA-Marianka ![]() ![]() 22. Angelaa-CÓRCIA-Julia i Weronika ![]() ![]() ![]() 23. agniesja-SYNEK-Dawidek ![]() ![]() 24. Nancy87-SYNEK-Mikołaj ![]() ![]() 25. Chabasse-SYNEK-Antoś ![]() ![]() 26. Anitka201-SYNEK-Filip ![]() ![]() 27. Anulka20-SYNEK-Wiktor ![]() ![]() 28. Misi@-SYNEK-Antoś ![]() ![]() 29. Carmen-SYNEK-Marcel ![]() ![]() 30. lila1983-SYNEK-Leon ![]() ![]() 31. paula2013-SYNEK-Szymon ![]() ![]() 32. eM-SYNEK-Maks ![]() ![]() 33. trix-SYNEK-? ![]() ![]() 34. kasig-SYNEK-Aleksander ![]() ![]() 35. PannaB-CÓRCIA-Lila ![]() ![]() 36. easymum-CÓRCIA-Ania ![]() ![]() 37. Gusiak-CÓRCIA-Nadia ![]() ![]() 38. ela-CÓRCIA-Marysia ![]() ![]() 39. kiti-CÓRCIA-Amelia ![]() ![]() 40. Terazsięuda:)-SYNEK-Szymon ![]() ![]() 41. marlenak_me-CÓRCIA-Kaja ![]() ![]() 42. diatomka-CÓRCIA-Tosia ![]() ![]() 43. Czarna_88-SYNEK-Kacper ![]() ![]() 44. Luna1-SYNEK-Kubuś ![]() ![]() 45. kapturnica-SYNEK-Maksymilian ![]() ![]() 46. aldonaa-CÓRCIA-Lilka ![]() ![]() 47. bento-CÓRCIA-? ![]() ![]() 48. moka89-CÓRCIA-Gabrysia ![]() ![]() 49.Kasiarzynka-CÓRCIA-? ![]() ![]() 50. AniaM-CÓRCIA-Jagódka ![]() ![]() 51. magdalenkaihelenka-CÓRCIA-Helenka ![]() ![]() 52. Kucykowa-CÓRCIA-Aleksandra ![]() ![]() 53. Alicja83-CÓRCIA-Ariana ![]() ![]() 54. julita-CÓRCIA-Anastazja ![]() ![]() 55. Staraczka23-CÓRCIA-Roksana ![]() ![]() 56. karolcia87-CÓRCIA-Aurelia ![]() ![]() 57. Pola Irene-CÓRCIA-Wanda ![]() ![]() 58. Paulinek-CÓRCIA-Bianka ![]() ![]() 59. Angela22-SYNEK-Nikodem ![]() ![]() 60. asiek191-CÓRCIA-Emilka ![]() ![]() 61. justysss-SYNEK-Szymon ![]() ![]() 62. Lilla My-SYNEK-Michałek ![]() ![]() 63. 4me-SYNEK-Tymon ![]() ![]() 64. Natka88-CÓRCIA-Marysia ![]() ![]() 65. Dominka92-CÓRCIA-Oliwia ![]() ![]() 66. snoopy_etka-SYNEK-Antoś ![]() ![]() 67. MadziaRatMed-CÓRCIA-Liliana ![]() ![]() 68. Anula1990-SYNEK-Krzyś ![]() ![]() 69. Kataryna-SYNEK-Leon ![]() ![]() 70. monaaa85-CÓRCIA-Małgosia ![]() ![]() 71. Koalka-SYNEK-? ![]() ![]() 72. Caroline-CÓRCIA-Sara ![]() ![]() ŁĄCZNIE JEST 73 DZIECI - 41 dziewczynek - 32 chłopców Wiadomość wyedytowana przez autora 15 października 2015, 17:53 25staraczka25, Magic, beti34, Daisy, Evell, aldonaa, Dżuls, Misi@, eM, agatka196, kiti, adzia, Kasiarzynka, kasig, Beatrice, Czarna_88, karolcia87, kapturnica, wiaraczynicuda, Flakonik, Bruma, agania, małaMyszka, Carolline, anula1990, MadziaRatMed, monaaa85, trix, AniaM, Lady Savage, easymum, Kwiatuszekk, magdalenkaihelenka, orzelka3000, Carmen, chabasse lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Nancy87 wrote:
Witam.
Zapraszam wszystkie wrześniówki do wspólnego rośnięcia:) U mnie kalendarze pokazują termin porodu na 1 września:) Hej ja nie śmiało ale wchodzę ![]() ![]() Rośnijcie zdrowo ![]() Nancy87, kahaśka lubią tę wiadomość |
|
![]()
Nancy87 |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 22 lutego 2016, 18:49 25staraczka25, Sue lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Nancy87 wrote:
Staraczka super:) Niech lista się powiększa:) Beta już była? Ja dzisiaj odebrałam i mam 160,1:)
P.s robię na razie prowizoryczną listę. Jak będę miała chwilę, to do tego siądę i zrobię inną. ![]() ![]() na razie ostrożnie podchodzę ale liczę i bardzo wierze że tym razem się uda i będzie dobrze ![]() ![]() |
|
![]()
Nancy87 |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 22 lutego 2016, 18:49 25staraczka25 lubi tę wiadomość |
|
![]()
esteraaakaaa |
Witajcie Przyszłe Mamusie
![]() Dołączam i ja do Was ![]() Chociaż termin wychodzi mi na 30-31 sierpnia to myślę, że mój dzidziuś zrobi niespodziankę tatusiowi i urodzi się na początku września (2.09 było by idealnie ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Nancy87, 25staraczka25, Paula44 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Nancy87 |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 22 lutego 2016, 18:49 25staraczka25 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Kochane dużo, dużo zdrówka, spokojnej ciąż, bez niechcianych dolegliwości, rośnijcie zdrowo.........
![]() Nancy87, esteraaakaaa, 25staraczka25 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Nancy87 |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 22 lutego 2016, 18:49 Malenq, 25staraczka25 lubią tę wiadomość |
|
![]()
esteraaakaaa |
Nooooo może Wasz dzidziuś będzie chciał zrobić prezeny tacie hihi
![]() Jak się czujecie dziewczyny? ![]() ![]() |
|
![]()
magdalenka |
Kochane wrześnióweczki, byłyście znakiem dla nas styczniówek że czas się rozpakowywać !
Wszystkiego dobrego, książkowych ciąż. Święta w tym roku zapowiadają Wam się naprawdę fajnie bo w dwupaku ! Malenq, Nancy87, 25staraczka25, esteraaakaaa lubią tę wiadomość |
|
![]()
Rybeńka |
Rośnijcie zdrowo Wrześnióweczki
![]() ![]() Nancy87, 25staraczka25 lubią tę wiadomość ![]() ![]() 28.02.2015r. godz. 9.15 - 3090gram i 56cm ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Wrześnióweczki wszystkiego dobrego dla Was, piękny macie prezent na Święta. Życzę zdrowych i donoszonych ciąż. My Styczniówki na Was ogronie czekałyśmy
![]() ![]() Nancy87, Malenq, 25staraczka25 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Nancy87 |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 22 lutego 2016, 18:50 25staraczka25 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Spokojnych i nudnych ciąż życzy Wam kwietniówka
![]() Nancy87, 25staraczka25 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Robotka1 |
witam wrześniówki:)
sama jestem urodzona 1 września-fajna data:D spokojnych ciąż życzę ![]() kis, Elfik, .ona. lubią tę wiadomość |
|
![]()
Magda_lena88 |
Kochane spokojnych i w miarę "nudnych" ciąż
![]() ![]() ![]() Zdrowych – bo to najważniejsze. Pełnych miłości – bo to sens życia. Wiary – bo pozwala przetrwać trudne chwile. Nadziei – bo wtedy niemożliwe jest możliwe. Otwórzcie swoje serca na przyjście Nowonarodzonego - Niech Nowonarodzony Boży Syn otoczy Was Swoją opieką. WESOŁYCH ŚWIAT !! ![]() 25staraczka25, Nancy87 lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Dziękujemy kochane !! :* :*
![]() Nancy87 lubi tę wiadomość |
|
![]()
esteraaakaaa |
Dziękujeeeeemy! :* To będą magiczne święta na pewno, dostałyśmy piękne prezenty
![]() Nancy- mnie również bolą piersi, ale tak bardziej z boku pod pachą ![]() ![]() Ja powiedziałam mojemu chłopakowi i koleżance w pracy ![]() |
|
![]()
Nancy87 |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 22 lutego 2016, 18:50 |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.