AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
ewelinka_shn |
Hej
Polecacie kogos na polowkowe w Gdańsku? Fajnie by było jakby mozna bylo zrobić dodatkowo 3d 4d. |
|
![]()
DarkRose |
Klinika Invicta - zrobią za darmo ze skierowaniem od lekarza prowadzącego (ale ze 3-4 tygodnie wcześniej trzeba umawiać termin), a jeśli płatnie to koszt ok 200 zł i można się umówić na parę dni przed.
Ja byłam, jestem zadowolona, polecam dr Puzio. ![]() niania.ogg lubi tę wiadomość |
|
![]()
iwcia77 |
hej, ja slyszalam o dr. Olszewskiej we wrzeszczu, moja kolezanka chodzila do niej w obydwoch ciazach i byla bardzo zadowolona z jakosci i odczytu usg 3d i 4 d, tylko nie wiem czy ona drukuje fotki , bo na 100 proc daje plyty cd..
|
|
![]() [konto usunięte] |
Ja bylam u Doeringa w gdansku wrzeszczu i polecam. Nagrywa tez plytke z badania:)
|
|
![]()
Nalka |
Ja też robiłam u Doeringa połówkowe. Potem byłam u niego w 39 tygodniu ciąży i jako jedyny skierował mnie w końcu do szpitala, żebym była pod pełną opieką z powodu wagi mojej córeczki, pomimo, że było wszystko z łożyskiem w porządku to dmuchał na zimne. w następnej ciąży również będę chodziła do niego na USG.
PS. Swoją drogą to pytanie mogłaś zadać na Trójmieście, po co zakładać nowe wątki, które już mają gdzie się podziać? ![]() |
|
![]()
alka89 |
Hej.Polecam dr Gniadka w klinice Invicta,w kartuzach tez przyjmuje i wtedy 140 bierze. Ma dobry sprzet i wszystko zauwazy,bylam na poczatku ciazy chyba w 13 tyg i teraz na polowkowe tez ide
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. |
|
![]()
Mili |
Jakieś inne propozycje?
Fasolka
|
|
![]()
Mili |
Kobietki, ja nie jestem z Gdańska, więc jestem odrobinę zagubiona. Znajoma poradziła mi Panią Basię, ale ona ma dużo złych opinii więc sama już nie wiem?
Wiadomość wyedytowana przez autora 1 lipca 2014, 15:10 Fasolka
|
|
![]()
ewelinka_shn |
Mili chodzi Ci o dr frankowska? Ja nie wiem czy poszlabym do niej na polowkowe... sprzet ma super ale wydaje mi się ze nie do konca prawidlowo odczytuje obraz usg
![]() |
|
![]()
Mili |
Ewalinka, tak właśnie o doktor Frankowską. Dzięki kochana, masz rację, chyba na badanie połówkowe wybiorę lekarza z większym doświadczeniem. Myślę o doktorze Doeringu... A Ty masz już swój typ?
![]() Fasolka
|
|
![]()
Kaja |
Hey ja bylam na polowkowym u dr.Fiutkowskiego robił mi w szpitalu wojewodzkim bo zlecił mu to badanie mój gin
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.