AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Justyna2806 |
witam.
Pytanie z czystej ciekawości. wczoraj byłam na usg prenatalnym III trymestru. z dzidzią wszystko jest ok, ale ma bardzo zadarty nosek ![]() jakie macie doświadczenia w tym temacie? Zielona koniczyna lubi tę wiadomość |
|
![]()
Zielona koniczyna |
Justyna2806 wrote:
witam.
Pytanie z czystej ciekawości. wczoraj byłam na usg prenatalnym III trymestru. z dzidzią wszystko jest ok, ale ma bardzo zadarty nosek ![]() jakie macie doświadczenia w tym temacie? Witaj 🙂. Po pierwsze gratuluję cudu pod sercem 💗💕. Ja jako mama 5 dzieci powiem Ci że czasami coś jest na rzeczy jeśli Ty lub Twój mąż macie zadarty nos , lub ktoś z rodziny to może tak być , u mnie np 4 dzieci ma mój nos jedynie najstarszy się wyróżnia bo ma do kogoś innego nos a wtedy nie było USG 3 D jak byłam w ostatniej ciąży nawet miałam 4 D i szczerze kiepsko było widać nosek. Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔 Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️ Ślub kościelny 💒 26.11.2017r Na ovufriend i bbf od 2016 r. " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ". Jan Paweł II |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.