AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Amarylisa |
Cześć! W tym temacie chciałabym zrzeszyć dziewczyny z Trójmiasta w celu wymiany doświadczeń, opinii, ploteczek o lokalnych wydarzeniach, a w przyszłości może wspólnej kawy, zakupów lub spaceru.
![]() ![]() Inesja, Kasionek lubią tę wiadomość 02.06.2019r. - czekamy!
![]() |
|
![]()
Inesja |
Hej! Dołączam się! Też mieszkam w Gdańsku
![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Hejo
![]() ![]() |
|
![]()
Veruka |
Hej! Szkoda że tak późno się grupa utworzyła bo ja też jestem z Gdańska ale swoje maleństwo już urodziłam w kwietniu tego roku:) powodzenia dziewczyny!
![]() ![]() |
|
![]()
Mia21 |
Też Gdańsk, ale termin za 23 dni
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Kasionek |
Hey dziewczyny .Też Gdańsk termin na 1 kwietnia .Także chętnie dołączę .
|
|
![]()
Amarylisa |
O, super, że tyle nas tu jest!
![]() ![]() smeg lubi tę wiadomość 02.06.2019r. - czekamy!
![]() |
|
![]()
Amarylisa |
Mia21, gdzie planujesz rodzić?
![]() 02.06.2019r. - czekamy!
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja jestem po prenatalnych - na NFZ (wiek). Robiłam w invicta. Usg i pappa- niskie ryzyko. Zrobiłam też test nipt- niskie ryzyko i chłopiec. Badania robię co 2 tyg -tarczyca - morfo i mocz raz w msc. Zrobiłam cała wirusologie, grupa, cukier, wymazy itp. Sporo tego ale trzeba zrobić. Lekarz prowadzący Ci wszystko zleci.
|
|
![]() [konto usunięte] |
Veruka wrote:
Hej! Szkoda że tak późno się grupa utworzyła bo ja też jestem z Gdańska ale swoje maleństwo już urodziłam w kwietniu tego roku:) powodzenia dziewczyny!
Veruka lubi tę wiadomość |
|
![]()
Inesja |
Amarylisa wrote:
O, super, że tyle nas tu jest!
![]() ![]() Ja robiłam w Invicta. Wyszły bardzo dobrze, ale z racji tego, że w luxmedzie lekarz NT zmierzył totalnie z kosmosu, powtarzalam prenatalne u dr. Gawla ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Amarylisa |
Ciasteczko777, czyli myślisz, że nie muszę się martwić i "upominać" o badania, z moim prowadzącym wszystko gra i skieruje mnie w odpowiednim czasie?
![]() ![]() Widzę, że chyba dobrze zrobiłam decydując się na Invictę. ![]() ![]() 02.06.2019r. - czekamy!
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Szansa jest poznać - może być widać
![]() ![]() ![]() A które szpitale ? Ja albo zaspa albo uck ... moi lekarze tam pracują, ale nie mam pojęcia gdzie będzie miejsce ? |
|
![]()
Kleopatra |
Ja też byłam w invicta na Prenatalnych i polowkowych. Doktor w 12 tyg mówiła że prawdopodobnie dziewczynka i w 20 tyg potwierdziła
![]() |
|
![]()
Inesja |
Ja wszystkie badania miałam robione w 7tc jak biło już serduszko.
![]() |
|
![]()
Veruka |
Aniluap wrote:
Ja tak samo Gda, ale myślę, że chyba też możemy dołączyć?
![]() Co do badań to ja też robiłam w Invicie i jestem zadowolona! Tylko opóźnienia zawsze kosmiczne ![]() A rodziłam na Zaspie i w zasadzie też nie było źle. ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Też rodziłam na Zaspie i byłam na tym nowym oddziale i wspominam super. Jedna wada, że nie chcieli wpuścić męża w jego urodziny, jak leżałam 2 dzień po porodzie. A dodam, że na sali leżałam sama
![]() |
|
![]()
Veruka |
No zaspa w ogóle nie uznaje odwiedzin na salach...ma to swoje dobre i złe strony:) ale ogólnie na warunki nie narzekałam, chociaż nie mam porównania:-)
![]() ![]() |
|
![]()
Inesja |
Dziewczyny, a slyszalyscie jakieś opinie o wojewódzkim szpitalu? Mam tam najbliżej, a porodu boję się najbardziej, bo będę sama, ojca dziecka nie będzie wtedy w kraju
![]() ![]() |
|
![]()
Amarylisa |
Przewertowałam już kilka tematów o gdańskich porodówkach i Wojewódzki ma nie najgorsze opinie tylko podobno bardzo naciskają na poród naturalny, czasami nie respektując wskazań - ile w tym prawdy, to nie wiem.
![]() ![]() Inesja lubi tę wiadomość 02.06.2019r. - czekamy!
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.