AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Kudia |
Cześć.
Jestem w ciąży i kupiłam sobie test ciążowy clearblue ten cyfrowy z oznaczeniem tygodnia ciąży. Miałam w planach że jak będę chciała powiedzieć o ciąży to pokaże wszystkim test. Ku mojemu zaskoczeniu dzisiaj (test robiłam dokładnie 28 grudnia) popatrzylam na test a na wyświetlaczu nie ma już nic... zniknęło to że jestem w ciąży. Jestem strasznie zła bo ten test kosztował mnie 50 zł a nawet nie doczekał się żebym go komuś pokazała. Mąż próbował wymienić baterię ale niestety nic to nie dało bo dalej nie działa. Czy ktoś też tak miał? Da się coś z tym zrobić? |
|
![]()
Landrynkaaaa |
Gdzieś w internecie czytałam (chyba w opiniach na Allegro) ze rzeczywiście ekran się wyłącza po jakimś czasie, nawet pomimo zmiany baterii. Sama chciałam go kupić, ale tez mnie to zniechęciło…
👩🏼 26 l.
04.2021 histeroskopia 🩺 Starania od 07.2021❤️ 08.2021 ciąża biochemiczna 💔 Hashimoto - uregulowane ✅ USG, cytologia, cykle, owulacja, morfologia ✅ 11.2021 - bakteria Enterococcus w kanale szyjki macicy - wyleczone ✅ 28.12.21 cień ⏸ 01.01.22 ⏸ 03.01.22 beta 131 🥰 05.01.22 beta 333 🥰 cudzie trwaj 🥰 czekamy na płeć 👧👶 11.04.22 Chłopiec 💙🚙 06.09.22 Wiktor 💙💙 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.