AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
KANCIALUPKA |
martek masz rację, jak człowiek w gościach to i mniej zje bo potem przychodzi do domu gdzie tego jedzonka pysznego nie ma, mnie zostało mase jedzenia po świętach także jadłam w święta i jeszcze 2 dni po świętach ;p
DziejKej bardzo fajnie, że rodzinka bardzo pozytywnie przyjęła wieści o twojej ciąży ![]() |
|
![]()
Anette |
Dziewczynki.....to chyba czas na zyczenia noworoczne
![]() Ten nowy 2013 roczek to dla nas wszystkich szczegolny rok ![]() ![]() Ja juz nie moge sie doczekac!!!! Zycze Wam Kochane szczesliwego rozwiazania, bez komplikacji, bez stresu, bez duzego bolu ![]() ![]() A Wy kochane, zebyscie szybko doszly po porodzie do formy i mogly sie cieszyc szczesliwym maciezynstwem !!!! Szczesliwego Nowego 2013 roku dla Was wszystkich !!! martek, m_f lubią tę wiadomość Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
![]() Staramy sie o kolejnego... |
|
![]()
KANCIALUPKA |
Anette piękne życzenia dziękuję i również Ci życzę aby ten rok przyniósł mnóstwo pięknych i wzruszających chwil, dużo radości i miłości
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.