AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Oleczka94 |
Kochane sierpniowki. Zycze wam wszystkim zeby wasze ciaze donosily sie do konca!💙
Pozdrawia sZczesliwa mama z wrzesniowek 2019!😍 Lilou1984, Sylwia:) , MartitaS, ag194, agniecha2101 lubią tę wiadomość 10.09.2019 Marcel
|
|
![]() [konto usunięte] |
Objawy ciążowe czas start 😅 w nocy byłam z 4 razy sikać plus wymioty i mdli mnie okropnie 🤣
Byłam o 7 rano na becie wyniki po 16 więc czekam czy wszystko w porządku |
|
![]()
aniołkowa_mama |
ja też co chwilę sikam, ale też bardzo dużo piję
![]() Moje Aniołki 4tc i 13tc Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020 MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym 10.2018- zaczynamy z naprotechnologią 05.2019- laparoskopia+histeroskopia 09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza 28.11.2019- bHCG- 422,1 ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja jakoś teraz nie mam objawów i nie czuje się ciążowo tylko jestem dużo bardziej senna wieczorem i zasypiam z małą.
Beta już 970 i chyba powtarzałam ostatni raz Jakoś to do mnie nie dociera, że jestem w ciąży .. chyba uwierzę do końca, jak będzie biło serduszko ❤️ Jutro robię krzywa cukrową bo muszę ją mieć do piątku, nie lubię tego badania. Jeszcze mam słabe żyły |
|
![]()
mommytobe |
Ja sie żegnam laseczki
![]() Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019 ![]() mommytobe |
|
![]() [konto usunięte] |
Mommy, robiłaś betę ?
|
|
![]()
Flara |
Hej dziewczyny, chętnie dołączę do Was. Byłam dziś na 2giej becie.
W sobotę 84, dziś 253, także przyrost narazie prawidłowy. Teraz tylko jak doczekać do wizyty ![]() Sylwia:) , MartitaS, agniecha2101 lubią tę wiadomość 2017 - listopad - córka
![]() 2020 - sierpień - córka ![]() |
|
![]()
s1985 |
Powodzenia,ja robie bete 4 grudnia i chciała bym zostać juz na sierpniowkach
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby 15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz NEVER GIVE UP Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 |
|
![]()
Flara |
Kagu3 wrote:
Ja jakoś teraz nie mam objawów i nie czuje się ciążowo tylko jestem dużo bardziej senna wieczorem i zasypiam z małą.
Beta już 970 i chyba powtarzałam ostatni raz Jakoś to do mnie nie dociera, że jestem w ciąży .. chyba uwierzę do końca, jak będzie biło serduszko ❤️ Jutro robię krzywa cukrową bo muszę ją mieć do piątku, nie lubię tego badania. Jeszcze mam słabe żyły Szybko zlecili ci obciążenie glukoza, ono bedzie już miarodajne na tym etapie ciąży? Ja miałam cukrzyce ciążowa w pierwszej ciąży, także teraz pewnie też jej nie uniknę i właśnie ciekawa byłam kiedy coś już może wyjść. Narazie mam swój Glukometr po poprzedniej ciąży, także sama sobie badam czasem i narazie jest ok 2017 - listopad - córka
|
![]() [konto usunięte] |
Flara wrote:
Hej dziewczyny, chętnie dołączę do Was. Byłam dziś na 2giej becie.
W sobotę 84, dziś 253, także przyrost narazie prawidłowy. Teraz tylko jak doczekać do wizyty ![]() Witaj ![]() Byłaś na becie dzisiaj i już masz wyniki ? Zaskakująco szybko u mnie tak nie ma albo po 16 albo na drugi dzień 😅 |
|
![]()
Lilou1984 |
mommytobe wrote:
Ja sie żegnam laseczki
![]() Przykro mi i zycze szybkiego powrotu na fioletowa stronę mommytobe lubi tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]()
Flara |
Sylwia:) wrote:
Witaj
![]() Byłaś na becie dzisiaj i już masz wyniki ? Zaskakująco szybko u mnie tak nie ma albo po 16 albo na drugi dzień 😅 Chodzę do punktu gdzie maja swoje tez całe laboratorium i krem badana jest na miejscu. Byłam o 7:30 i już przed 9 miałam wynik bety, na proga jeszcze czekam, ale pewnie do 14tej tez będzie. Wiadomość wyedytowana przez autora 2 grudnia 2019, 15:08 2017 - listopad - córka
|
![]() [konto usunięte] |
Myślę, że wstępnie coś pokaże. Moja prowadząca prosiła o zrobienie na kolejną wizytę.
Witam nowe dziewczyny |
|
![]() [konto usunięte] |
U mnie wyniki są w godzinę, max dwie , więc się nie dziwię, że tak szybko. Laboratorium całodobowe
|
|
![]() [konto usunięte] |
Ja jestem w szoku że tak szybko nam się udało bo w sumie 5 cykl stymulowany ( pcos,brak owulacji wysokie lh przez cały cykl ) i dalej w to nie mogę uwierzyć pewnie się to zmieni jak zobaczę serduszko 😍
Kagu3, Lilou1984 lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Sylwia ja też nie mogę bo u nas to był 1 CS i nastawiłam się na minimum 6 😁
NeLa lubi tę wiadomość |
|
![]()
aniołkowa_mama |
byliśmy dziś u naszego lekarza- widzieliśmy pęcherzyk w macicy 😍
Lilou1984, Kagu3, NeLa lubią tę wiadomość Moje Aniołki 4tc i 13tc Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020 MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym 10.2018- zaczynamy z naprotechnologią 05.2019- laparoskopia+histeroskopia 09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza 28.11.2019- bHCG- 422,1 ![]() |
|
![]()
Lilou1984 |
Ja tez nie wytrzymalam. I tez na usg bylam. Pecherzyk w macicy 6.5 mm. Ciaza prawidlowo umiejscowiona na dnie macicy.
Kagu3, NeLa lubią tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Super wieści dziewczyny!
Ja czekam jednak do czwartku do 18.40. W piątek nie miała wolnych terminów, a w sobotę, która chciałam przełożyć nie mogłam, bo mam egzamin na studiach. Nie ma tego złego, szybciej się uspokoję 👌 |
|
![]()
aniołkowa_mama |
u mnie nie była kwestia wytrzymania bądź nie, tylko lekarz chciał mnie dziś widzieć żeby rozpisać leki
![]() Lilou1984 lubi tę wiadomość Moje Aniołki 4tc i 13tc Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020 MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym 10.2018- zaczynamy z naprotechnologią 05.2019- laparoskopia+histeroskopia 09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza 28.11.2019- bHCG- 422,1 ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.