AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
aniołkowa_mama |
mommytobe wrote:
A ja tak tylko tu zaglądam....
![]() ![]() ![]() mommytobe lubi tę wiadomość Moje Aniołki 4tc i 13tc Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020 MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym 10.2018- zaczynamy z naprotechnologią 05.2019- laparoskopia+histeroskopia 09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza 28.11.2019- bHCG- 422,1 ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
mommy, trzymam kciuki ✊
mommytobe lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Lilou, napisz jak będziesz miała wynik bety.
Kurcze w poprzedniej ciąży tak miałam dość mdłości, były przeokrutne, a teraz na nie czekam 😅 nie dogodzisz |
|
![]()
Lilou1984 |
Kagu3 wrote:
Lilou, napisz jak będziesz miała wynik bety.
Kurcze w poprzedniej ciąży tak miałam dość mdłości, były przeokrutne, a teraz na nie czekam 😅 nie dogodzisz Zrobiłaś powtórkę bety? Kiedy wynik? Ja idę jutro o 11 żeby było równe 48h przerwy między pobraniami. Widzę ze tez masz już córcię ![]() Hihi czekać na mdłości. Ja w poprzedniej ciąży 0 mdłości i niech tak zostanie ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 28 listopada 2019, 22:11 ![]() ![]() |
|
![]()
Starająca |
Dobry wieczór,
to i ja nieśmiało dołączam do Was. Gratuluję wszystkim dodatnich testów i wyników bety Lilou1984, agniecha2101 lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Starająca, gratulacje i witamy 😊
Lilou, robię jutro wieczorem po pracy. Jakoś czuje, że będzie dobrze ![]() A na mdłości czekam, bo wtedy naprawdę czułam, że jestem w ciąży. 😅 Tak, mam córkę z maja 2017, byłam tu na forum pod innym nickiem i z dziewczynami mamy do tej pory grupę na FB |
|
![]()
Lilou1984 |
Starajaca czesc witamy i mam nadzieje ze wszystkie zostaniemy szczesliwie na dluzej:)
Kagu3 ja tez bylam tu w poprzedniej ciazy w marcówkach2016 Fajnie ze masz dobre przeczucia. Ja tez jestem podejrzanie spokojna tym razem...mimo ze to moj drugi wzrost bety w ostatnich 3 mc ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Hej.
Jak dziś samopoczucie ? Miłego dnia 😊 |
|
![]()
aniołkowa_mama |
hej
![]() ja też o dziwo wyjątkowo spokojna jestem ![]() ![]() Moje Aniołki 4tc i 13tc Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020 MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym 10.2018- zaczynamy z naprotechnologią 05.2019- laparoskopia+histeroskopia 09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza 28.11.2019- bHCG- 422,1 ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja jestem tylko strasznie senna bo wstawałam rano
Meggie1 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
A i dziś zaczął mi się objaw poprzedzający całodzienne mdlosci- ślinotok jak jestem głodna xd wykrakałam sobie
|
|
![]()
MDW |
Gratulacje!
Jestem sierpniówką 2019, a test robiłam 4 grudnia z betą 226 ![]() Trzymam kciuki, zebyście w ciąży czuły się najlepiej i by III trymestr trwał jak najkrócej...pomnicie moje słowa ![]() agniecha2101 lubi tę wiadomość 2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc |
|
![]() [konto usunięte] |
Lilou masz betę 😊
|
|
![]() [konto usunięte] |
Mam betę 332
Starająca, MartitaS lubią tę wiadomość |
|
![]()
Lilou1984 |
Gratulacje Kagu3:) u mnie tez prawidlowy przyrost. Beta 1075 dzisiaj:)
Zaczynam sie powoli cieszyc. ag194, Starająca, MartitaS, Kagu3 lubią tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]()
MartitaS |
Też powtarzałam dzisiaj betę - 615
![]() ag194, Kagu3, Lilou1984, Starająca lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Piękne bety 😉 dobrze,że wiem, że ciąża jest młodsza niż z om, bo porownywałabym mój wynik do Was. Z owu mam jakieś 4+1
Mógłby ten czas szybciej lecieć, aż będziemy pewne, że wszystko jest ok |
|
![]()
Carmel_Ka |
Witam się i ja:) test zrobiony w poniedziałek, wczoraj powtórzony i wychodzą piękne II kreski:D zaszłam w drugim cyklu starań, ciąża trzecia;) termin porodu wstępnie wyliczony na 5.08
Lilou1984, aniołkowa_mama, Kagu3, MartitaS, April_27 lubią tę wiadomość ![]() |
|
![]()
Lilou1984 |
Carmel_Ka wrote:
Witam się i ja:) test zrobiony w poniedziałek, wczoraj powtórzony i wychodzą piękne II kreski:D zaszłam w drugim cyklu starań, ciąża trzecia;) termin porodu wstępnie wyliczony na 5.08
Gratuluje i witamy:) Carmel_Ka lubi tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]()
aniołkowa_mama |
Carmel_Ka wrote:
![]() jak dobrze pójdzie to razem będziemy jechać na porodówkę ![]() Carmel_Ka lubi tę wiadomość Moje Aniołki 4tc i 13tc Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020 MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym 10.2018- zaczynamy z naprotechnologią 05.2019- laparoskopia+histeroskopia 09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza 28.11.2019- bHCG- 422,1 ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.