AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
niedograna |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 4 września 2018, 11:17 iNso87, APrzybylska, Katka., anyzratak, Chmielcia, dżelka, Lusia_M, AnkaK90, Kawuszka, snowwhite, Martula78, Rencia, DobrejMysli, LondyńskieSerduszko, Zuuziia, syska89, Necik , PLPaulina, Marta..a, Australijka, zmudka, squirrel lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
oo już sierpniowe mamy? Super, gratulacje
![]() kwietniówka 2018 niedograna, Chmielcia, KlaudiaSG, Rencia, Myszka_Lena lubią tę wiadomość |
|
![]()
niedograna |
dzięki
![]() ![]() KlaudiaSG lubi tę wiadomość |
|
![]()
niedograna |
Dzisiaj byłam na becie
![]() ![]() Another, Mama-Ali, Chmielcia, KlaudiaSG lubią tę wiadomość |
|
![]()
niedograna |
wciąż brak sierpniowych mamuś?
|
|
![]()
Kiyka 123 |
Dołączam do grona sierpniowych mamuś! W sobotę dwie kreski na teście, w niedzielę beta 15,3
![]() niedograna, byłaś już u lekarza? niedograna lubi tę wiadomość 22.11.2017 -pierwsza biochem
![]() |
|
![]()
niedograna |
Kiyka 123 wrote:
Dołączam do grona sierpniowych mamuś! W sobotę dwie kreski na teście, w niedzielę beta 15,3
![]() niedograna, byłaś już u lekarza? ![]() |
|
![]()
Kiyka 123 |
Też mam wizytę na ten czwartek, ale chyba przełożę na kolejny czwartek, bo raczej nie będzie jeszcze nic widać...
Dzięki za podpięcie w pierwszym poście - jak tylko poznam termin, dam znać ![]() niedograna lubi tę wiadomość 22.11.2017 -pierwsza biochem
![]() |
|
![]()
niedograna |
Kiyka 123 wrote:
Też mam wizytę na ten czwartek, ale chyba przełożę na kolejny czwartek, bo raczej nie będzie jeszcze nic widać...
Dzięki za podpięcie w pierwszym poście - jak tylko poznam termin, dam znać ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
PollyM |
Cześć
![]() Również chciałabym dołączyć do grona sierpniowych mamuś. Termin mam co prawda na 26 lipca, jednak wolę dopisać się tutaj. U mnie dwa testy pozytywne, wizyta u ginekologa też już była (ale bez USG), a 4 grudnia idę właśnie na USG. Będzie to 7 tydzień ciąży. niedograna lubi tę wiadomość |
|
![]()
niedograna |
PollyM wrote:
Cześć
![]() Również chciałabym dołączyć do grona sierpniowych mamuś. Termin mam co prawda na 26 lipca, jednak wolę dopisać się tutaj. U mnie dwa testy pozytywne, wizyta u ginekologa też już była (ale bez USG), a 4 grudnia idę właśnie na USG. Będzie to 7 tydzień ciąży. ![]() ![]() ![]() Ja jutro mam wizytę i się zaczynam lekko stresować... |
|
![]()
Katka. |
Gratulacje
![]() Pamiętam jak ja zaczynałam ![]() Majowa mamusia 2018 niedograna lubi tę wiadomość |
|
![]()
niedograna |
Ja już dzisiaj po wizycie
![]() |
|
![]()
Katka. |
niedograna wrote:
Ja już dzisiaj po wizycie
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Zuuziia |
PollyM wrote:
Cześć
![]() Również chciałabym dołączyć do grona sierpniowych mamuś. Termin mam co prawda na 26 lipca, jednak wolę dopisać się tutaj. U mnie dwa testy pozytywne, wizyta u ginekologa też już była (ale bez USG), a 4 grudnia idę właśnie na USG. Będzie to 7 tydzień ciąży. Też mam wizytę 4 grudnia ![]() niedograna, PollyM lubią tę wiadomość ![]() 25.07.2018 🦊 |
|
![]()
anyzratak |
Melduje sie dziewczyny! Ja planuje wizyte u gin na 12.12 ale nie wiem czy tyle czasu wytrzymam.. jak sie czujecie??
![]() ![]() 01.01.2021 nasz aniołek 8tc |
|
![]()
niedograna |
anyzratak wrote:
Melduje sie dziewczyny! Ja planuje wizyte u gin na 12.12 ale nie wiem czy tyle czasu wytrzymam.. jak sie czujecie??
|
|
![]()
Chmielcia |
U mnie ostatnia @ 19 października więc dziś zaczęłam 6tc
![]() ![]() ![]() Wizyta u gin dopiero za tydzień czyli pierwszy dzień 7tc ![]() Termin wychodzi 26 lipiec! ![]() Waham się tylko czy nie iść do innego lekarza wcześniej raz z niecierpliwości :p a dwa mam średnią pracę jeśli o ciążę chodzi a mój gin z tego co czytałam nie jest zwolennikiem dawania L4 ![]() Chmielcia
![]() |
|
![]()
anyzratak |
A macie dziewczyny podwyższona temptemperature ciała? Ja mam cały czas 27.3, 27.5 mierze pod pachą i trochę się martwię ale niby to normalne.. Ja jeszcze u gin nie byłam bo boje sie iść już że nie zobaczy nic i będę się później bała że cos jest nie tak.. pójdę tak jak chmielcia w 7tyg.
Chmielcia lubi tę wiadomość ![]() ![]() 01.01.2021 nasz aniołek 8tc |
|
![]()
anyzratak |
Ja bardzo śpiąca jestem mogę spać i spac ciężko w pracy wytrzymać.. oprócz tego nic, piersi wieksze ale nie bolą mdłości nie mam jest ok.
Paula2592 lubi tę wiadomość ![]() ![]() 01.01.2021 nasz aniołek 8tc |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.