AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
maja0509 |
Cześć, jestem w 30 tc ,od 12 tc jestem sama. Sa tu jeszcze inne samotne mamusie w ciąży? Jak sobie radzicie?
|
|
![]() [konto usunięte] |
![]() ![]() |
|
![]()
kłot |
Odświeżam temat - czy są tu jeszcze jakieś dziewczyny które samotnie przechodzą ciążę lub mąż oznajmił im że chce rozwodu podczas ciąży?
![]() 29l. Wyniki męża- ok HSG- jajowody drożne Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny Po ponad 2 latach starań 16.01 BetaHCG - 195,10 ![]() 20.01 Beta 896,40 ![]() ![]() 24.01 Beta 2646 ![]() ![]() ![]() Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. |
|
![]()
tym_janek |
kłot wrote:
Odświeżam temat - czy są tu jeszcze jakieś dziewczyny które samotnie przechodzą ciążę lub mąż oznajmił im że chce rozwodu podczas ciąży?
Bardzo mi przykro ![]() ![]() 👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 |
|
![]()
Ruddaa |
Dziewczyny jesteście ? Jak sobie poradziliście ????
Tsz będę sama . ![]() |
|
![]()
Zielona koniczyna |
Ruddaa wrote:
Dziewczyny jesteście ? Jak sobie poradziliście ????
Tsz będę sama . Ja 17 lat temu w 6 msc zostałam sama , nie byliśmy małżeństwem jak coś to śmiało możesz na priv napisać . Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim sił i wytrwałości 💪💪💪💪🙂. Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔 Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️ Ślub kościelny 💒 26.11.2017r Na ovufriend i bbf od 2016 r. " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ". Jan Paweł II |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.