BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > W ciąży - ogólne > Prośba o zostanie chrzestną
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

gwzd
Koleżanka
2

Wysłany: 9 stycznia, 08:29
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hejka kochane pomóżcie. Urodziłam miesiąc temu i wielkimi krokami zbliża się chrzest małej. Nie wiem jak zapytać rodziców chrzestnych czy chcieli by nimi zostać. Wiem, że teraz są super upominki z zapytaniami. Kogo polecacie ? Jak wy to zrobiliście? Potrzebuje inspiracji.

Mirelasiedla
Koleżanka
2

Wysłany: 9 stycznia, 09:11
Cytuj | (0) | Zgłoś
U nas do rozwiązania jeszcze niecały miesiąc i już mamy chrzestnych dla Synka. Mąż wybrał brata, ja kuzynkę i poprostu im powiedzieliśmy, że chcielibyśmy, żeby byli rodzicami chrzestnymi. Zgodzili się bez wahania, bo podobno dziecku się nie odmawia. Oczywiście jeśli chcesz możesz im wręczyć jakiś upominek ale raczej bym dała go jako pamiątkę.

W sieci można znaleźć bardzo ładne zaproszenia na chrzest plus prośby o zostanie chrzestnymi dla malucha.
Zaproszeń polecam szukać tutaj https://fabrykamalegodizajnu.pl

Wiadomość wyedytowana przez autora 8 lutego, 11:52

niutek87
Autorytet
1984

Wysłany: 9 stycznia, 22:07
Cytuj | (0) | Zgłoś
Słyszałam o zdrapkach z pytaniem. Moja siostra w ten sposób prosiła koleżankę o zostanie matką chrzestną 🙂

201904271656.png

202202171656.png

[*] Aniołek 7tc 08.2017

Starania od 08. 2013
Leczenie napro od 03.2017😀

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)