AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
AminaLevo |
Hej,wg flo jestem w 5tyg i 0 dniu.
Dzisiaj powtarzalam bete przyrost o 88.2%. Oznaczyłam tez progesteron i wyszedl 18.7ng/ml. Jestem od 3 dni na duphastonie 10mg 2x1 tabl. Wizytę mam 21.02.22 Powiedzcie prosze,z wlasnego doświadczenia czy ten prog. Nie jest za niski? Jestem juz po 1 poronieniu w 7 tyg stąd zamiast pełnej radości jest strach.. Dziękuję |
|
![]()
Daisy___ |
AminaLevo wrote:
Hej,wg flo jestem w 5tyg i 0 dniu.
Dzisiaj powtarzalam bete przyrost o 88.2%. Oznaczyłam tez progesteron i wyszedl 18.7ng/ml. Jestem od 3 dni na duphastonie 10mg 2x1 tabl. Wizytę mam 21.02.22 Powiedzcie prosze,z wlasnego doświadczenia czy ten prog. Nie jest za niski? Jestem juz po 1 poronieniu w 7 tyg stąd zamiast pełnej radości jest strach.. Dziękuję Duphaston to syntetyczny progesteron, podobno nie wyjdzie w badaniu krwi ![]() ![]() Niemniej jeśli masz obawy, skonsultuj się z lekarzem! |
|
![]()
AminaLevo |
Dziekuje za odpowiedź 😊
Oczywiscie od razu napisałam e-mail do lekarki,ale jeszcze nie odpisała,a jak wiadomo stresem żyje 😊 Dziękuję bardzo za odpowiedź Daisy___ lubi tę wiadomość |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.