AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]() [konto usunięte] |
Cześć dziewczyny!
w którym dpo wyszedł wam pozytywny test ciążowy? |
|
![]()
b_girl24 |
u mnie wczoraj, 11dpo
![]() |
|
![]()
dreambaby |
Mi też 11 dpo, ale już 7 dpo czułam że jestem w ciąży
Lilcia lubi tę wiadomość ![]() 27.08.2015 (*) cb 08.02.2016 (*) cb |
|
![]() [konto usunięte] |
u mnie dzisiaj 13 dzień i brak kreseczki... a długo starałyście się o dzidziusia?
|
|
![]()
ag194 |
U mnie w 10 dpo. 5 cs
|
|
![]()
Rene |
b_girl24 wrote:
u mnie wczoraj, 11dpo
![]() ![]() u mnie 12dpo:-) |
|
![]()
Rene |
Marrgotta wrote:
u mnie dzisiaj 13 dzień i brak kreseczki... a długo starałyście się o dzidziusia?
|
|
![]()
NysiaMisia |
od 10 dpo zaczęły wychodzić slabiutkie kreski , z dnia na dzień co raz ciemniejsze
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
GosiaB |
Hej, u mnie 11dpo pierwszy pozytywny test z moczu,beta HCG 7,6 8dpo. Testy z moczu zaczęły mi wychodzić dodatnie, jak we krwi miałam już ponad 60. Pink super czuły - słabo; Facelle strumieniowy (z Rossmanna, niedrogi) dla mnie najlepszy. Mimo, że czułość 25, kreska od początku grubsza, niż w tych drogich Pink o czułości 10. Zdrowia dla wszystkich i grubych tłustych kresek na testach
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 27 lipca 2017, 22:09 |
|
![]()
Rene |
Udało się
![]() Pozytywny test wyszedł mi 10dpo:-) Ha lubi tę wiadomość |
|
![]()
ss |
11dpo
|
|
![]()
Agnieszka123456 |
Cześć Dziewczyny!
Dzisiaj mam 31 dzień cyklu,dzisiaj albo jutro powinnam dostać misiaczke ale jej brak, moze delikatnie czuje tylko podbrzusze? jakby na okres..? sama już nie wiem. Zrobiłam test i pokazał dwie kreski - testowa duzo bledsza ale wyszla prawie od razu i utrzymuje sie caly czas. Co o tym myślicie ? na razie to tylko jeden test jeszcze nie powtarzałam drugim test wykonałam około godziny 11;30 nie wiem czy moge sie juz cieszyc ?? Wiadomość wyedytowana przez autora 21 lutego 2022, 12:43 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.