AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Annja |
Hej nie widzę wątku to zakładam, proszę doradźcie mi w wyborze płynu do higieny intymnej oczywiście w ciazy 🤣 mam nawracające infekcje .... płyn z perfecty - mama+ w ogóle się nie sprawdza ....
👩🏻25
🧔🏻 35 ![]() 💊 kwas foliowy 27.04.20 czułość 10 ⏸ 28.04.20 czułość 25 ⏸ 29.04.20 beta - 135.11 04.05.20 beta 2 - 3462.00 |
|
![]()
Zielona koniczyna |
Annja wrote:
Hej nie widzę wątku to zakładam, proszę doradźcie mi w wyborze płynu do higieny intymnej oczywiście w ciazy 🤣 mam nawracające infekcje .... płyn z perfecty - mama+ w ogóle się nie sprawdza ....
Może gin Ci jakiś poleci albo w aptece się zapytaj , ja od lat używam takiego balsamu do higieny intymnej z Biedronki używałam go nawet w czasie ciąży i mało co miałam takich infekcji czasami zdarzały się tam zapalenia itp i musiałam takie globulki stosować dopochwowe ale tak to jestem zadowolona z tego balsamu . Dawniej Szczęśliwa Mamusia 🙂 .
Synek 16 lat ❤️ Córeczka 9 lat ❤ Córeczka 8 lat ❤ ![]() ![]() 04.06.2016.r [*] Aniołek 💔Pamiętamy słoneczko💔 Jesteśmy razem 13 lat❤❤❤❤. Na ovufriend i bbf od 2016 roku 😊. |
|
![]()
Niercierpliwa v2.0 |
Mój ginekolog polecił mi Pliva fem F:)
|
|
![]()
malami.91 |
Ja polecam emulsję Provag.
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.