BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > W ciąży - ogólne > Płaczliwośc, nerwowość, zmiany nastrojów...!!!
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

lolka83
Autorytet
2302

Wysłany: 17 stycznia 2014, 22:29
Cytuj | (0) | Zgłoś
Kochane, czy któraś z Was boryka się z napadami płaczu z byle powodu, krzyku, nerwowością?
Wkroczyłam w 2 trymestr miało być tak pięknie i się zaczęło...Nie jestem osobą bardzo wylewną i płaczliwą, ale ostatnio...Krzyk i nerwy z powodu głupoty, płacz z błahostek, wręcz jakieś napady agresji, nerwy, pojawia się to nagle i np. 30 min i po wszystkim...Wtedy cała się wręcz trzęsę, zazwyczaj pada na męża, bo na nim wyładowuje agresje! On jest już tym chyba zmęczony, ja sama wiem,że nie jest to dobre, ale nie umiem nad tym panować...ostatnio 30 min płakałam bo mi się popsuł skype, to chore :( Czy macie na to jakieś sposoby, bo chyba oszaleję...

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png

[konto usunięte]

Wysłany: 18 stycznia 2014, 17:47
Cytuj | (1) | Zgłoś
nie zrozum mnie źle, ale po co zakładać wątek na jedno pytanie, możesz napisać o tym na forum 1 lub 2 trymestru ( tego przecież dotyczy).
Przez to robi się bałagan

Wiadomość wyedytowana przez autora 18 stycznia 2014, 18:05

Martynika lubi tę wiadomość

wisnia11
Autorytet
758

Wysłany: 18 stycznia 2014, 17:49
Cytuj | (1) | Zgłoś
musisz przeczekać. jak tak miałam falami. np ryczałam przez 4 dni nonstop z byle powodu. wyładowywałam się na mężu. jak mi przeszło to mu wytłumaczyłam że to hormony i ja wiem że to głupie i niepotrzebne ale nie mogę się powstrzymać.
po jakimś czasie ci przejdzie. później wróci i znowu przejdzie. :)
powiedz mężowi ze musi się uzbroić w cierpliwość bo takie są uroki ciąży a ty niestety nic z tym nie możesz zrobić :)

lolka83 lubi tę wiadomość

u79ep1.png
k3xSp2.png

lolka83
Autorytet
2302

Wysłany: 25 stycznia 2014, 16:48
Cytuj | (0) | Zgłoś
wisnia11 wrote:
musisz przeczekać. jak tak miałam falami. np ryczałam przez 4 dni nonstop z byle powodu. wyładowywałam się na mężu. jak mi przeszło to mu wytłumaczyłam że to hormony i ja wiem że to głupie i niepotrzebne ale nie mogę się powstrzymać.
po jakimś czasie ci przejdzie. później wróci i znowu przejdzie. :)
powiedz mężowi ze musi się uzbroić w cierpliwość bo takie są uroki ciąży a ty niestety nic z tym nie możesz zrobić :)

Dzięki :-) właśnie od kilku dni cisza wiec na razie przeszlo :-)

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png

lolka83
Autorytet
2302

Wysłany: 25 stycznia 2014, 16:49
Cytuj | (1) | Zgłoś
Anielka27 wrote:
nie zrozum mnie źle, ale po co zakładać wątek na jedno pytanie, możesz napisać o tym na forum 1 lub 2 trymestru ( tego przecież dotyczy).
Przez to robi się bałagan

wybacz, ale forum jest dla wszystkich.

Wiadomość wyedytowana przez autora 25 stycznia 2014, 16:50

Duchess lubi tę wiadomość

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)