AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]() [konto usunięte] |
Szybko ten czas mija , sama pamiętam że rok temu byłam w ciąży a teraz mam 9 msc córeczkę , za szybko ten czas mija życzę Tobie jaki wszystkim Październikowym mamusią zdrowych i bezproblemowych ciąż :*:*.
Kwietniowa mamusia 2017. Du-Dulia, madame_dark, Katiuszaaaa, Justynuszek, neska7, Zuuziaaaa lubią tę wiadomość |
|
![]()
teqz |
Wow, już październik? Dopiero co ja zobaczyłam 2 kreski na teście! Spokojnych i bezproblemowych ciąż życzę
![]() Du-Dulia, tomania2806 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Reni@ |
O rety, już ? Gratuluję i życzę spokojnej i nudnej ciąży
![]() Październikówka 2016 Du-Dulia lubi tę wiadomość |
|
![]()
Herbata |
Spokojnie za chwilę będziesz tu miała sporo październikowych mam
![]() ewka8430 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Nadzieja2018 |
Mi wstępnie wychodzi 26.09 ale może się przesunąć narazie oblicza wg miesiączki. Który dzień cyklu jesteś i jaka beta?
Du-Dulia, Magdalena2202 lubią tę wiadomość ![]() 44dc serduszko bije dzidzia 4mm 24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 |
|
![]()
Nadzieja2018 |
PS gdzie ustawia się te paseczkico mące pod postami z suwakiem który to tydzien
![]() 44dc serduszko bije dzidzia 4mm 24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 |
|
![]()
Herbata |
Tu masz o tym wątek ☺
https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/suwaczki-dla-ciezarowek,4784.html |
|
![]()
kkarolina89 |
Powodzenia!! Czas strasznie szybko leci!!!! Pozdrawia Lipcowka 2018
![]() Du-Dulia lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja testować będę dopiero za tydzień, więc zobaczymy czy się tutaj rozgoszczę.
Póki co liczę na wirusy ciążowe ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 20 stycznia 2018, 22:41 Flowwer lubi tę wiadomość |
|
![]()
Chichibi |
ja się odzywam
![]() ![]() bete robiłam w 9dpo i wyszła 11. Drugą bete robiłam w 11 dpo i wyszła już 50,65 ![]() ściskam ciepło :* Du-Dulia lubi tę wiadomość |
|
![]()
KlaudyŚ |
Witam was dziewczyny. Jutro idę na betę wiec okaże się czy dołączę do waszego grona.
Termin był by na 6.10 ![]() Ciążą nieplanowana ale się strasznie ciesze. Cykle 27 . Jednak od owulacji były dwa spadki wyglądające na zagniezdzanie i co najważniejsze temperatura nie spada ![]() Poniżej wykres https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34eee45f8764.png Wiadomość wyedytowana przez autora 21 stycznia 2018, 06:55 |
|
![]()
Chichibi |
KlaudyŚ wrote:
Witam was dziewczyny. Jutro idę na betę wiec okaże się czy dołączę do waszego grona.
Termin był by na 6.10 ![]() Ciążą nieplanowana ale się strasznie ciesze. Cykle 27 . Jednak od owulacji były dwa spadki wyglądające na zagniezdzanie i co najważniejsze temperatura nie spada ![]() Poniżej wykres https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34eee45f8764.png a robiłaś już test ? ![]() |
|
![]()
KlaudyŚ |
Chichibi wrote:
a robiłaś już test ?
![]() Dziś wyszedł negatywny. Magdalena2202 lubi tę wiadomość |
|
![]()
monikaa1990 |
Cześć dziewczyny
![]() ![]() U mnie też 6 cykl starań . Wczoraj 15 dpo zobaczyłam 2 kreski , popołudniu powtórzyłam test i tez dwie kreski . Dzisiaj rano znów zrobiłam i znowu to samo ![]() Juto tez pierwszy raz na betę idę . Du-Dulia lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
monikaa1990 |
Tak
![]() ![]() Jestem trochę senna i ciągle mi zimno ale myślałam , że przez pogodę . A tu taka niespodzianka ![]() Widzę , że u Ciebie drugie szczęście w drodze ![]() ![]() |
|
![]()
monikaa1990 |
Mnie też piersi trochę bolą i to mnie też zdziwiło bo nigdy nie bolą , nawet przed @ . Troszkę mnie dzisiaj brzuch boli ale nie jakoś bardzo .
Jutro zrobię te badanie . Juz się nie mogę doczekać ![]() ![]() |
|
![]()
patulla |
Październikowa mama 2017, pozdrawia
![]() Życzę wszystkiego dobrego i samych nudnych ciąż i zero stresów ![]() Natikka123 lubi tę wiadomość ![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
KlaudyŚ wrote:
Termin był by na 6.10 ![]() Ciążą nieplanowana ale się strasznie ciesze. Cykle 27 . Jednak od owulacji były dwa spadki wyglądające na zagniezdzanie i co najważniejsze temperatura nie spada ![]() Poniżej wykres https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34eee45f8764.png ![]() Dziewczyny Gratuluje dwóch kreseczek ![]() |
|
![]()
Choklito |
Witam,
Chcialabym dolaczyc do listy pazdziernikowych mam ![]() Termin mam na 4 pazdziernika, dzis robilam test, 11 dpo i wyszly dwie kreseczki. Druga dosc blada, ale widac golym okiem. Ostatnia ciaze stracilam w 9 tygodniu, wczesniej mialam 2 ciaze biochemiczne, wiec jest to moj 4 raz. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie dobrze. Du-Dulia, Miru, Zuuziaaaa lubią tę wiadomość ![]() |
|
![]()
monikaa1990 |
Ja test robiłam 15 dpo . od razu pozytywny
![]() Miru daj jutro znać jak wynik . Ja tez napisze i tez Ci życzę powodzenia ! Wizytę u lekarza mam na 28 lutego ale pójdę wcześniej prywatnie Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.