AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Truskawka93 |
Cześć, czy ktoś z Was ma na sprzedaż żelazo w tabletkach Feroplex? Niestety recepta była ważna jeden dzień a nie mogłam go kupić. ;/ U lekarza czeka się długo na swoją kolejkę a następną wizytę mam dopiero za dwa tygodnie.
![]() |
|
![]()
Olaola |
Feroplex jest w płynie - buteleczki, a nie w tabletkach. Recepta jest ważna miesiąc, nie jeden dzień... Każdy lekarz rodzinny Ci przepisze jak powiesz o co chodzi...
![]() Starania od kwietnia 2021--> udało się kwiecień 2022! Hsg --> prawy jajowód niedrożny --> sHSG w styczniu - udrożniony. Stymulacja Clo od stycznia do kwietnia 21.04 - wyraźny cień 😲 22.04 - (10 dpo) ⏸️ 🌸🌸🌸🙂 16.05 - dzidzia ma 8 mm ❤️ 122 27.05 - dzidzia ma 1.6 cm 23.06 - dzidzia ma 5.91 cm, ❤️165, USG i pappa - wszystko w porządku🥰 13.07 - zdrowy chłopiec (Nifty) 14.07 - mały waży 140 g 18.08 - maluch waży 360g 22.09 - 762 g maluszka - Julian? ❤️ 10.11 - 2050 g "maluszka" ![]() |
|
![]()
Asiulka1515 |
Hej. Czy ktoś jeszcze potrzebuje feroplex? Mam całe opakowanie plus 5 fiołek, chętnie odsprzedam. Dogadamy się 🙂
|
|
![]()
Sisska |
Mam kilka buteleczek mogę odsprzedać
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.