AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Konieczynka |
Witam wszystkie dziewczyny po fioletowe stronie. I zapraszam do dzielenia się nowinami o narodzinach oraz o przebiegu ciąży.
Marza89, Kaga, Ania95, Lajni85, Daffi, Drobinka91 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Kropeczka85 |
Witam swoje "stare" kochane Koleżanki. Też proponowałam założyć taki wątek jak w zeszłym roku zachodziłysmy w ciążę, ale jakoś nikt nie chciał
![]() A teraz ja już urodziłam i co? Nie mogę tutaj pisać? ![]() ![]() Życzę Wam wszystkim spokojnych ciąż i upragnionego szczęśliwego ich finału!!! ♥️ Konieczynka lubi tę wiadomość ![]() Księżniczka 2014 Królewicz 2009 21.03.2006 [*] 13tc |
|
![]()
Marza89 |
Kropeczka poczekaj chwilę i zaraz będziemy rozmawiać o kupkach naszych dzieci
![]() |
|
![]()
Lola_M |
A co ja mam powiedzieć ja to już "dawno" urodzilam i nikt o mnie nie pamieta
Kropeczka możemy rozmawiać o kupkach i karmieniu ![]() A wy już zdrowi w domu? Jak mały? Wiadomość wyedytowana przez autora 28 lutego 2019, 22:51 Pcos
![]() |
|
![]()
Lola_M |
Marza a ty jeszcze cala chodzisz??
Widzę że też na dniach możesz do nas dołączyć bo to już 38 tc Pcos
![]() |
|
![]()
Marza89 |
Lola dziś na ktg pokazały się skurcze więc kto wie
![]() ![]() Daffi lubi tę wiadomość |
|
![]()
Lola_M |
Marza89 wrote:
Lola dziś na ktg pokazały się skurcze więc kto wie
![]() ![]() Tylko z tymi skurczami na kg to różnie jest. Ja przy tej ciąży jak poszłam na porodowke rodzic i lekarz podłączył ktg to mówił mi że z takimi skurczami to ja jeszcze nie urocze i pewnie mnie do domu odesle A ja mu mówię że na pewno będę rodzic bo mnie boli hehe... nie chciał wierzyć Marza89 lubi tę wiadomość Pcos
![]() |
|
![]()
Marza89 |
Kurde no zobaczymy jak to będzie, w każdym razie brzuszek mi opadł, mała pcha się i rozciąga a od paru dni czuje tępy ból jak na okres
![]() Chętnie już urodzę haha Lola i Kropeczka Wasze bobaski mają już miesiąc! O Matko jak to zleciało ❤️ Wiadomość wyedytowana przez autora 28 lutego 2019, 23:10 Lola_M lubi tę wiadomość |
|
![]()
Lola_M |
Marza89 wrote:
Kurde no zobaczymy jak to będzie, w każdym razie brzuszek mi opadł, mała pcha się i rozciąga a od paru dni czuje tępy ból jak na okres
![]() Chętnie już urodzę haha Lola i Kropeczka Wasze bobaski mają już miesiąc! O Matko jak to zleciało ❤️ No to czuć skurcze pomału:) Mój ma już 4 miesiące:) ale faktycznie czas szybko leci Marza89 lubi tę wiadomość Pcos
![]() |
|
![]()
Kropeczka85 |
Lola dziękuję za pamięć. Kryzys zażegnany. Nie było łatwo , ale wszystko wyszło na prostą. Okazało się między innymi, że kiepskosko jadł i przybierał, a ja miałam mało pokarmu bo miał za krótkie wędzidełko. W szpitalu nie sprawdzili!!! No comment! A po porodzie to obowiązek. I po podcięciu mam nowego ssaka, on pięknie przybiera, a cycusie produkują. Szkoda, że przez błąd ludzki męczyliśmy się 4 tygodnie. I dobrze, że w ogóle to zauważyłam! Wrzuć kiedyś zdjęcie swojego kawalera jak mozesz proszę. Ile już wazycie i mierzycie?
Marza tak,tak teraz już na Ciebie czekamy. Chasia Cię przegoniła, teraz kolej Twojej corci. Kciuki zaciśnięte z całych sił!!! Wiadomość wyedytowana przez autora 1 marca 2019, 02:53 Marza89 lubi tę wiadomość ![]() Księżniczka 2014 Królewicz 2009 21.03.2006 [*] 13tc |
|
![]()
MissKathy92 |
Konieczynka wspaniały pomysł z nowym wątkiem na fiolecie
![]() ![]() Czytałam że masz termin na 7.10 i wizytę 18.03 ![]() ![]() Konieczynka, Daffi lubią tę wiadomość |
|
![]()
Lola_M |
Kropeczka mój Maks waży ok 7 kg i ubranka ma 68. Ostatnio coś jesc nie chce lekarz mówił że objawy ząbkowanie i to dlatego.
A nie wiedziałam że w szpitalu mają obowiązek sprawdzać wezidelka to od języka? Dużo dzieci z października będzie mój mały też jest chociaż wy możecie urodzić koniec wrzesnia Wiadomość wyedytowana przez autora 1 marca 2019, 07:48 Pcos
![]() |
|
![]()
Marza89 |
Lola faktycznie 4 miesiące! Łoooo matko
![]() Kropeczka no Chasia już z Oliwierkiem, teraz ja ![]() Miss ![]() Lola_M lubi tę wiadomość |
|
![]()
Kaga |
Hahaha wychodzi na to że zaraz na wątku będzie więcej mamusiek niż ciężarnych.
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam termin dopiero na 18.10, ale ta od początku jest trudna ![]() [2019] 5.02. II kreski 💕 9.10. (39+3) córeczka 💕
[2020] 29.10. II kreski niespodzianki 🙈 ![]() ![]() |
|
![]()
MissKathy92 |
Kaga wydarzy się to że w październiku zostaniesz mamą
![]() ![]() Zaraz nam wątek zaowocuje w nowe maleństwa a zanim się obejrzymy będzie październik ![]() |
|
![]()
Ania95 |
Cześć kobietki :* dołączam i ja
![]() Kaga, Lola_M, Lajni85 lubią tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]()
Kaga |
Miss staram sie nic innego nie robić
![]() ![]() Też mam nadzieję że dziewczyny szybko do nas dołącza ![]() [2019] 5.02. II kreski 💕 9.10. (39+3) córeczka 💕
[2020] 29.10. II kreski niespodzianki 🙈 ![]() ![]() |
|
![]()
Lajni85 |
Cześć :* jestem i ja
![]() Usg dopiero we wtorek. Mam nadzieję, że zagnieżdżenie jest prawidłowe ![]() Daffi lubi tę wiadomość 01.11.2019 Filip 💓
![]() |
|
![]()
Lola_M |
Kaga myśl pozytywnie będzie wszystko dobrze i nie czytaj nic w necie przypadkiem bo to bez sensu.
A wiadomo skąd plamienia ? Wiadomość wyedytowana przez autora 1 marca 2019, 12:12 Kaga lubi tę wiadomość Pcos
![]() |
|
![]()
Ania95 |
Lajni, a czemu tak szybko na usg idziesz? Jeszcze nic nie będzie widać
![]() ![]() ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.