AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Jagnasam |
Dziewczyny czy możecie polecić lekarzy, którzy prowadzą Wasze ciąże w Warszawie? Najlepiej Wola, Bemowo, Żoliborz, Bielany. Inne dzielnice też mogą być
![]() |
|
![]()
Jagnasam |
Ponawiam prośbę o polecenie dobrego lekarza na NFZ w Warszawie, który nie straszy pacjentek i jest odpowiedzialny za to co robi.
|
|
![]()
Dorka87 |
Ja chodzę teraz na Ursynowie do dr Haliny Żak,przychodnia Vertimed. Jest ok. Ma usg w gabinecie i na każdej wizycie robi
|
|
![]()
Jagnasam |
Dorka87 wrote:
Ja chodzę teraz na Ursynowie do dr Haliny Żak,przychodnia Vertimed. Jest ok. Ma usg w gabinecie i na każdej wizycie robi
Zapisałam się kilka dni temu do ginekologa w przychodni przy ul. Romera 4. Idę w przyszłym tygodniu. |
|
![]()
kasiaa.. |
Jagnasam wrote:
Dzięki za info.
Zapisałam się kilka dni temu do ginekologa w przychodni przy ul. Romera 4. Idę w przyszłym tygodniu. ![]() ![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 4 sierpnia 2017, 18:52 |
|
![]()
Jagnasam |
kasiaa.. wrote:
Na romera 4 prowadziłam ciąże u dr Noarniakowskiego chyba troche nazwisko przekreciłam
![]() ![]() ![]() Bylam u tego lekarza w tamtym roku, ponieważ nie miałam regularnych cykli (średnio co 60 dni). Chciałam potwierdzić czy nie mam PCOS. USG mi oczywiście nie zlecił bo po co ![]() Zapisałam się do Pani doktor, ale nigdy u niej nie byłam. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku z moją ciążą. |
|
![]()
Jagnasam |
Byłam u na wizycie na NFZ u Pani doktor przyjmującej na Romera 4. Co prawda zrobiła wywiad. Zdziwiła się, że biorę Luteinę i Duphaston. Po czym powiedziała, że najpierw mam zrobić USG żeby sprawdzić czy płód się rozwija i przyjść do niej za 2 tygodnie to da skierowanie na badania zalecane przez NFZ.
Zastanawiało mnie dlaczego sama nie może potwierdzić ciąży - zrobić USG w gabinecie (miałam USG z 5 tygodnia bez widocznej akcji serca) skoro w pokoju miała pełną aparaturę? Następnie od Pani położnej dowiedziałam się, że niestety nie ma miejsca na USG w ciągu najbliższych 2 tygodni. Będę szukać dalej dobrej przychodni i lekarza. |
|
![]()
Ilona92 |
Próbowałaś na Karowa?
|
|
![]()
Jagnasam |
Ilona92 wrote:
Próbowałaś na Karowa?
|
|
![]()
Ilona92 |
Terminy sa znośne
|
|
![]()
olasicka |
Ja chodze do szpitala Medicover i tam też będę rodzić. Nie ma problemu z terminami, lekarz w porządku, miły, widać, że zależy mu na komforcie pacjentki. Jestem b.zadowolona, bo przy poprzedniej ciąży miałam problemy ze znalezieniem dobrego ginekologa- położnika, no dlatego tez rodziłam na fundusz. Tym razem wolalam wybrać prywatną placówkę.
olasicka
|
|
![]()
Lalalajka |
Moją ciążę prowadzi prof. Jan Peterek, przyjmuje w Centrum w Ober Clinic (blisko szpitala Dzieciątka Jezus). Byłam na dwóch wizytach na NFZ ale podejście lekarza koszmarne, skierowania na badania mi wypisywał z łaski. Dlatego szukałam lekarza prywatnie, koleżanka mi poleciła profesora Peterka właśnie. Cudowny lekarz i człowiek, bada bardzo dokładnie, jestem lekką panikarą i umie mnie uspokajać i rozwiewa wszystkie moje wątpliwości
![]() |
|
![]()
Leira |
olasicka wrote:
Ja chodze do szpitala Medicover i tam też będę rodzić. Nie ma problemu z terminami, lekarz w porządku, miły, widać, że zależy mu na komforcie pacjentki. Jestem b.zadowolona, bo przy poprzedniej ciąży miałam problemy ze znalezieniem dobrego ginekologa- położnika, no dlatego tez rodziłam na fundusz. Tym razem wolalam wybrać prywatną placówkę.
Ile zapłacisz za poród w Medicover? ![]() |
|
![]()
Illą |
Czy ktoś się orientuje, jakie są terminy oczekiwania na wizytę na NFZ. Leczyłam się w poradni przy Starynkiewicza. Jestem w 5. tygodniu ciąży i czekanie miesiąc na pierwszą wizytę to za długo. Idę jutro prywatnie, ale koszty prowadzenia całej ciąży i badań są za duże. Stąd moje powyższe pytanie
"... Proście, a bedzie wam dane..."
|
|
![]()
Daniela21 |
Jagnasam wrote:
Jeszcze nie, ale dzięki za podpowiedź. Za tydzień idę prywatnie wizytę.
![]() ![]() ![]() Mama Aniołka [*] 14tc - 25.04.2017 Niedoczynność tarczycy - Letrox 50mg i 75mg Planujemy ślub 10.08.2019 ❤ |
|
![]()
Vienne |
Pani doktor Mazanowska Natalia z Balumedu
Pani doktor jest miłą i dokładną osobą. Wizyta przebiegła sprawnie i bezboleśnie, w miłej atmosferze. Pani doktor odpowiada na pytania, mówi na bieżąco co robi i czy wszystko jest w porządku. Jest bardzo delikatna oraz wizyta przebiega spokojnie Na stronie jest kontakt http://balumed.pl/uslugi/pracownia-usg-echo-serca/ Wiadomość wyedytowana przez autora 24 sierpnia 2020, 15:02 |
|
![]()
Ilona92 |
Ja prowadzę ciąże u dr Szczudlik w imid. Nie mogę nic sobie zarzucić. Ja tez tam chodzę do doabetologa wiec dostałam skierowanie i wizytę Miałam w 5 dni
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.