AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
kalitria |
Bardzo bym chciała czas ciąży spędzić jak najlepiej, jak najzdrowiej, jak najrelaksującej (jeśli jest takie słowo w ogóle) i przyszło mi na myśl: czego słuchają mamy w ciąży? Jestem jak najbardziej za puszczaniem muzyki spokojnej, relaksacyjnej i wpadło mi w oko radio dla mam, które oczekują swoich pociech.
http://www.radio4baby.pl/pregnant-women Czy któraś z was słucha tego radia? Jeśli macie jakieś swoje propozycje bardzo chętnie bym je poznała ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 24 lutego 2014, 17:37 Kajaoli, le'nutka lubią tę wiadomość |
|
![]()
maja89waw |
O nie wiedziałam, że jest radio dla kobiet w ciąży
![]() kalitria lubi tę wiadomość |
|
![]()
magdalena |
ja na początku słuchałam muzyki relaksacyjnej uspakajało mnie to
![]() |
|
![]()
nutka |
Ja słucham bardzo różnej muzyki, po prostu tego co lubię.
![]() ![]() |
|
![]()
mychowe |
Muzyka relaksacyjna, klasyczna, jak najbardziej... ostatnio jak sluchalam relaksacyjnej to cały brzuch mi się ruszal, mala tańczyła
![]() kalitria, magdalena lubią tę wiadomość |
|
![]()
kalitria |
Mnie w obecnym stanie relaksujaca muzyka tak relaksuje ze chce mi sie tylko spac
![]() Macie jeszcze jakies polskie propozycje? ![]() mychowe lubi tę wiadomość |
|
![]()
moni_c |
Jak już klasyka to Mozart najlepiej działa na dzieci
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja córce w brzuchu puszczałam muzykę klasyczną, teraz córka dba o młodsze rodzeństwo i puszcza mu ulubioną muzykę - disco polo
![]() |
|
![]()
Julkaa |
Ja kupiłam muzykę dla bobasa Raimond Lap. Można znaleźć na allegro różne części. Koleżanki bardzo chwaliły więc na jedną (czerwoną) się skusiłam i puszczam Malutkiej. Mam nadzieję że słyszy
![]() |
|
![]()
Kajaoli |
A ja obecnie slucham muzyki relaksacyjnej do jogi jak np. Snatam Kaur
Wspanialy glos i energia, czasami jak mnie nachodzi to nawet z nia sobie spiewam i to mnie bardzo relaksuje, mam nadzieje, ze dzidziusia tez ![]() Chetnie poslucham radia poleconego przez ciebie Kalitria, nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje. Pozdrawiam wszystkich ![]() |
|
![]()
le'nutka |
o jak fajnie że jest takie radio, jutro od rana sobie zapodam
![]() ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.