AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
iNso87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witamy na świecie: ![]() ![]() ____________________________________________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ____________________________________________________ Wiadomość wyedytowana przez autora 22 września 2019, 10:55 Szczęśliwa Mamusia, Lotopałanka, Agusia_pia, sallvie, justyna14, agniecha2101, M@linka, Izziee, Anet85, Marzenka4, Paula0706, an1315, Ulv15, Marza89, ksiazka, Gisiaczek87, Chasia, Bluberry, Malutka_27, kasiuleek, teverde, Sana, Hetmanka, Kleopatra, Makowe Szczęście, klamka, patuniek86, Delvila, Butterfly 83, asias, india, Madziakk, Ksiazka1, promyczek86, Camilla1983, enka90, Samari0702 lubią tę wiadomość |
|
![]()
justyna14 |
Inso kciuki
![]() ![]() iNso87 lubi tę wiadomość |
|
![]()
iNso87 |
justyna14 wrote:
Inso kciuki
![]() ![]() ![]() ![]() Hej! Dziewczyny zapraszam do wątku marcowych dzieci 2019. Ja testuje na Dzień Ojca i mam nadzieje zobaczyć pozytyw:))) Edit. Zatestowalam dzień przed to mój 10dpo i cień cienia! Termin z OM na 7.03 ![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 1 października 2018, 15:26 Szczęśliwa Mamusia, agniecha2101, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Trzymam mocno kciuki no i gratuluję :*:*:*. Sama myślałam rok temu że będę marcową mamą , a jednak w Kwietniu urodziłam , życzę wszystkim Marcowym mamusią bezobjawowych ciąż i szczęśliwych porodów , niech szczęścia malutkie zdrowo rosną :*:*:*.
Kwietniowa mama 2017 . Wiadomość wyedytowana przez autora 21 czerwca 2018, 13:35 iNso87, Butterfly 83 lubią tę wiadomość |
|
![]()
iNso87 |
Szczęśliwa Mamusia wrote:
Trzymam mocno kciuki no i gratuluję :*:*:*. Sama myślałam rok temu że będę marcową mamą , a jednak w Kwietniu urodziłam , życzę wszystkim Marcowym mamusią bezjobjawowych i szczęśliwych porodów , niech szczęścia malutkie zdrowo rosną :*:*:*.
Kwietniowa mama 2017 . ![]() Szczęśliwa Mamusia, Igness lubią tę wiadomość |
|
![]()
Igness |
Witam Was kobietki !
Również liczę, że zawitam tutaj na dobre. To mój 6 cykl starań i muszę przyznać, że od pierwszego cs przed @ mam objawy ciąży hahah Mam nadzieję, że każda z nas zobaczy na teście dwie upragnione krechy !! ![]() iNso87 lubi tę wiadomość |
|
![]()
iNso87 |
Igness witaj! Kiedy testujesz??? Ja dziś mam 10dpo i Zatestowalam dzień wcześniej i mam cień cienia! Wstawilam fotkę w pierwszym poscie:))))
|
|
![]()
iNso87 |
Podbijam watek Mamusie Marcowe gdzie jestescie??
![]() |
|
![]()
Mayka04 |
Witam dziewczyny, ja dziś testowałem sa dwie kreski. Druga jaśniejsza ale jednak.
Pozdrawiam iNso87, Lotopałanka, Agusia_pia, justyna14, inspeMama lubią tę wiadomość |
|
![]()
iNso87 |
Mayka04 wrote:
Witam dziewczyny, ja dziś testowałem sa dwie kreski. Druga jaśniejsza ale jednak.
Pozdrawiam |
|
![]()
Mayka04 |
Bety nie robię.
Jestem umówiona do gina na 5.07. To jest juz drugi moj test wczoraj pojawiła się kreseczka po godzinie dopiero, dlatego też dzis powtarzałam. Ja jestem cały czas w szoku i ręce mi się trzęsą. |
|
![]()
Igness |
Mayka gratulacje :*
InSo również gratuluję, też chciałabym w końcu zobaczyć chociaż cień cienia. Ja dopiero 4 dpo, najchętniej test zrobiłabym już teraz hehe Myślę, że 28/06 będę testować |
|
![]()
Igness |
Który to Wasz cykl starań ? Też tak macie, że co miesiąc przed @ czujecie, że to już ciąża ??
![]() |
|
![]()
Mayka04 |
ja mam tak okres rozregulowany ze sama nie wiem kiedy powinnam dostać ale chyba 19.
u nas ciąża to zaskoczenie, a właściwie maż trochę chyba specjalnie tak wcelował haha |
|
![]()
Igness |
Ja również mam rozregulowane i trudno mi było wstrzelić się w owu, dlatego w tym miesiącu stosowałam testy więc mam nadzieję, że to jest ten miesiąc
|
|
![]()
iNso87 |
Igness to trzymamy kciuki za II krechy za parę dni:))
Nasz to 2cs po tabsach. Poprzednia ciąża też była w 2cs;) mam nadzieję, że ta również będzie szczęśliwa. Ja dzis nie mogłam się powstrzymać i kupiłam w Pepco body unisex bo szare jasne i z napisem coś o Tacie ale nie pamiętam co:p szybko schowalam, zeby na jutro na dzień Ojca dać w prezencie z bucikami i testem. Kupilam też test o czułości 10 i jutro rano mam zamiar zrobić. Wiadomość wyedytowana przez autora 22 czerwca 2018, 18:28 Straciatellaa lubi tę wiadomość |
|
![]()
Igness |
Inso na prawdę super trafiłaś z tą datą, dzień ojca to idealny moment
![]() iNso87 lubi tę wiadomość |
|
![]()
iNso87 |
Igness wrote:
Inso na prawdę super trafiłaś z tą datą, dzień ojca to idealny moment
![]() |
|
![]()
iNso87 |
Dziś Dzień Ojca
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 23 czerwca 2018, 06:11 Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość |
|
![]()
justyna14 |
gratulacje
![]() ![]() iNso87 lubi tę wiadomość |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.