AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
maaartinka |
Cześć
![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 24 lipca 2014, 09:26 |
|
![]()
Groszek |
Jestem ja:-)
![]() |
|
![]()
maaartinka |
Ooo jak miło
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Groszek |
Na 2.02
![]() Mi rowniez bardzo milo ![]() A Ty na kiedy masz terminek? ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 28 lipca 2014, 10:17 |
|
![]()
maaartinka |
Na listopad
![]() To twoje pierwsze dzieciątko? Czy masz już jakieś doświadczenie w byciu mamą? ![]() Wybrałaś już szpital? |
|
![]()
olka30 |
Ja powiedzmy jestem z okolic, bo 23 km, ale wiele moich koleżanek rodziło w Bielsku
![]() Groszek lubi tę wiadomość |
|
![]()
Groszek |
Witaj olka;-)
olka30 lubi tę wiadomość |
|
![]()
aniuskakusz |
Hej ja jestem z Żywca wiec to niedaleko bielska. W bielsku mam
lekarza dr.Stoleckiego. Jestem w 10 tyg. olka30, Groszek lubią tę wiadomość |
|
![]()
maaartinka |
Ale fajnie coraz więcej nas już jest
![]() ![]() Olka30 a skąd dokładnie jesteś? W którym tygodniu jesteś? Aniuskakusz 10 tydz to w którym miesiącu będziesz miała dzidziulka? W marcu? ![]() Jak się wogóle dziewczyny czujecie? Groszek lubi tę wiadomość |
|
![]()
aniuskakusz |
witam.... Maaartinka tak termin wychodzi na koniec marca:)
|
|
![]()
olka30 |
Hejka, ja dopiero 5 tydzień.. Ale termin mam na początek kwietnia, więc w sumie nie wiem jak to jest liczone
![]() ![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 4 sierpnia 2014, 10:18 |
|
![]()
maaartinka |
Olka w takim razie gratuluje
![]() ![]() |
|
![]()
olka30 |
Wiem jak są liczone, tylko dziewczyna która jest mniej więcej na tym samym etapie co ja pisze, że ma termin na koniec marca, a ja na środek kwietnia, więc coś komuś program szwankuje..
|
|
![]()
maaartinka |
Belly liczy dobrze przynajmniej mi
![]() ![]() olka30 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Hej ja też jestem z Bielska:) pozdrawiam
|
|
![]()
maaartinka |
Witaj kaczamila
![]() ![]() |
|
![]()
mirka14 |
o w końcu ktoś z bielska ja też, już co prawda po porodzie ale może Wam będę mogła w czymś pomóc
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 23 sierpnia 2014, 09:25 |
|
![]()
maaartinka |
Mirka super ze napisalas, chętnie zglosze się do ciebie jesli mogę po poradę
![]() ![]() ![]() ![]() Wiele kobiet wybiera Wyspiańskiego.. Mam nadzieje ze ja nie będę żałowała wojewódzkiego.. |
|
![]()
mirka14 |
moja córeczka to anioł z okresami diabelstwa na szczęście krótkimi, ja na Wyspiańskiego miałam szczęście bo akurat była wolna sala do porodu rodzinnego z wanną, miałam więc ciszę i spokój, bardzo fajną położną. Przez cały poród miałam zgaszone światło i zapalone świece więc mogłam sobie przysypiać pomiędzy skurczami, ogólnie poród tam wspominam bardzo pozytywnie życzę Ci żeby w wojewódzkim też było tak dobrze
|
|
![]()
truskawkax25 |
Hej
![]() ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.