AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Grzechotka2 |
Ja w pierwszej ciąży nie zrobiłam ani jednej bety. Teraz dwie żeby sprawdzić czy przyrasta.
Będę chodziła do ginekologa na NFz i prywatnie, więc wizyty będą co 2-3 tygodnie. ![]() ![]() |
|
![]()
baranosia |
Grzechotka całą ciążę chcesz prowadzić u dwóch lekarzy? I co wtedy dwie karty ciąży?
![]() ![]() |
|
![]()
Marti89 |
baranosia wrote:
Ja tu chyba jestem jedyna która nie robi bety
![]() baranosia lubi tę wiadomość Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r. |
|
![]()
Karola94c |
Hejka dziewczyny
![]() ![]() 14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
![]() 14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45 ![]() ![]() |
|
![]()
Pionerka |
A ja nie mam dobrych wiadomości. Powtórzyłam betę i po tygodniu od ostatniego badania wynosi tylko 840 czyli przyrost mam 35% o połowę niższy. Teraz próbuję się dodzwonić do kliniki i umówić się na wizytę
Siwulec lubi tę wiadomość Cs kto by liczył
![]() Niepłodność idiopatyczna Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle) ![]() 06.2018 Udało się! ![]() ![]() Wracamy do walki !!!! IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja wymiotuje od rana
![]() Ewelcia85 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Straciatellaa |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 30 grudnia 2018, 10:43 |
|
![]()
Ewelcia85 |
Witam się i ja
![]() ![]() |
|
![]()
Pionerka |
Umówiłam się dzisiaj na wizytę udało mi się. Zobaczymy co mi gin powie
![]() Cs kto by liczył
![]() Niepłodność idiopatyczna Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle) ![]() 06.2018 Udało się! ![]() ![]() Wracamy do walki !!!! IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta ![]() |
|
![]()
Pepper |
Witajcie Kochane
![]() Wszystko ładnie ale ja nie mam konta na fb i nie chce go zakładać wiec chyba nie dam rady dołączyć. Buziaki |
|
![]()
Straciatellaa |
.
|
![]() [konto usunięte] |
Dziewczyny nie wyszukuje mi tej grupy na fejsie. Jak tam dołączyć?
|
|
![]()
Straciatellaa |
.
|
![]()
mamamajeczki |
Ja na tą chwilę czuję się ok, nie wiem jak długo to potrwa choć chciałabym liczyć na cud bo moja praca niestety nie może sobie pozwolić na wolne
![]() Pionerka daj znać jak tam po wizycie, trzymam mocno kciuki za pozytywne wieści ! ![]() |
|
![]()
Necia124 |
Straciatellaa wrote:
Link jest w pierwszym poście zaznaczony na niebiesko
![]() |
|
![]()
Grzechotka2 |
baranosia wrote:
Grzechotka całą ciążę chcesz prowadzić u dwóch lekarzy? I co wtedy dwie karty ciąży?
Tak, dokładnie. Pierwszą ciążę też tak prowadziłam. Prywatnie bo lepszy sprzęt i większe zaufanie, na NFZ żeby badania i recepty mieć taniej. Mam zupełnie wyłączone emocje. Jak gdyby nie chodziło o mnie. W ogóle się nie cieszę, nie planuję, a jeśli już to właśnie tak jakby o kogoś innego chodziło. ![]() ![]() |
|
![]()
Grzechotka2 |
Co do grupy to ogarnę to dzisiaj wieczorem
![]() ![]() ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.