AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]() [konto usunięte] |
Jeśli tak jak i ja dopiero zobaczyłaś 2 kreseczki, a ovu wyznaczył Ci termin porodu na luty 2014, zapraszam. Zobaczymy ile nas jest, będziemy mogły wspierać się od samego początku. Wysyłam Fluidki, oby było nas coraz więcej
![]() Blondi22, Matylda36 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Adka |
a nie lepiej dopisać się do listy, która jest już utworzona i dołączyć do pogaduch w temacie I trymestr? Myślę, że nie ma sensu zakładać kolejnego tematu
![]() oczywiście to tylko propozycja z mojej strony ![]() Gratuluję 2 kreseczek i życzę spokojnej ciąży ![]() Suzy Lee lubi tę wiadomość |
|
![]()
Blondi22 |
dołączam do wątku;)
w niedziele wyszły mi dwie kreseczki ![]() termin mam na luty |
|
![]()
Sylwia78 |
i ja dolaczam z pewna niesmialoscia ,termin na luty;-)
Blondi22 lubi tę wiadomość |
|
![]()
pasia27 |
no pewnie dziewczyny zapraszamy do nas:-)
sluzymy radami ![]() Blondi22 lubi tę wiadomość |
|
![]()
rubi67 |
Po co zakladac tyle oddzielnych tematow skoro mozecie dolaczyc do nas ????
Gratuluje lutowym mamuskom!!! ![]() Suzy Lee lubi tę wiadomość |
|
![]()
pasia27 |
no pewnie.chodzcie do nas mamuski
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Dziewczyny, chętnie do was dołączę i myślę, że inne dziewczyny też się zgodzą
![]() ![]() pasia27 lubi tę wiadomość |
|
![]()
rubi67 |
No wiec zapraszamy
![]() ![]() |
|
![]()
pasia27 |
Magdulia wrote:
Dziewczyny, chętnie do was dołączę i myślę, że inne dziewczyny też się zgodzą
![]() ![]() no pewnie.i jezeli chcecie to mozecie sie dopisywac do naszel listy obecnych ciezarowek ![]() Blondi22 lubi tę wiadomość |
|
![]()
;oniqa |
Witam dołącze do Was kochane na lutowe mamusie wszystkim gratuluje
![]() ![]() |
|
![]()
skorom |
Też się dołączam
![]() ![]() |
|
![]()
kwiatek2004 |
||
![]() [konto usunięte] |
Jezu, nie chce wydac Wam się na dzien dobry jakas niemiła, ale skończcie z tym już- jest jeden wątek dla kobiet w ciąży, wszystkie tu jesteśmy w ciąży i mamy z grudnia nie sa mniej czy bardziej wyjatkowe, czy inne niz mamy z lutego, czy stycznia i każde przechodzą to samo co jest mówione w wątku I, II, III trymestr, wiec nie dublujcie, a nawet nie triplujcie tematów, bo jak sa juz główne wątki, to same sobie narobicie balaganu bo w styczniu bedziecie pisac o tym samym, w lutym bedziecie pisac to samo, zaraz jakas marcówka się znajdzie i załozy "swój" miesiąc i potem będzie kwiecień i pod kazdym miesiacem bedziecie miały TO SAMO- głupota i tak oto zrobi się tu niewyobrażalny chaos i niczego sie tu konkretnego nie dowiecie!
Gratulujemy wszystkim oczywiście, rozumeimy że rozpiera Was TAKA wielka duma, ze się wreszcie udało, ale skoro dołączacie do wątku o ciąży, nie róbcie w nim bałaganu przynajmniej. Jeżeli jakiś temat ewidentnie zaczyna dominować rozmowy w wątku A, jak przykładowo obszerny temat o wózkach, okazało się wtedy, że potrzebny jest nowy, osobny wątek B=> wtedy zakładamy nowy wątek. Razem tworzymy to forum dostrzegając jego potrzeby, ale zakładanie kolejnych miesiecy w nieskończoność mija się z celem i zdrowym rozsądkiem. Wiadomość wyedytowana przez autora 17 czerwca 2013, 11:53 |
|
![]() [konto usunięte] |
Oj Suzy masz sporo racji, jednak powiem Ci, że wątek sam w sobie nie jest zły. Po jakimś czasie te tematy przeminą i nie będzie żadnego chaosu
![]() ![]() Oczywiście dołączam do was ![]() Matylda36 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Ten przeminie, ale zaraz będzie 5 kolejnych powielajacych to samo. Nie uważam, żeby wątek październikowe mamy pomógł mi w czymś więcej niż wspólnym dzieleniu się radością, bo tematy poruszane bedą te same: gdzie rodzisz? A kiedy zaczniesz kupować rzeczy? a jaki wózek? a twoje wyniki jak? czy warto usg 3d? blablabla - to będzie 50 tematów w jednym wątku- pogubicie się, poza tym nie widzę najmniejszego sensu. Nawet lepiej jest być w ciut szerszym zakresowo temacie, ale nie ZA szerokim, czyli dokładnie takie jak I trymestr; II trymestr itp. ponieważ od razu uzyskujesz pełne widzenie, że to co słyszałaś owszem to prawda, ale dzieje się 5 tygodni później. Mamy bardziej doswiadczone odpowiadaja tym co dopiero zaczynaja- na tym to ma polegać, a nie tylko na utożsamianiu się z inną Kowalską o podobnym terminie, która tak samo nie bardzo wie co myśleć jak ty, która zadajesz pytanie, bo niby skąd ma wiedzieć?
Wiadomość wyedytowana przez autora 17 czerwca 2013, 12:30 |
|
![]()
;oniqa |
hej dziewczyny ale mam stresa momo brania luteiny zauważyłam że na wkładce mam troche brązowego śluzu boje sie
![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
No i o tym właśnie mówiłam! Wszystko jest już w I trymestrze. Ale róbcie jak chcecie.
|
|
![]() [konto usunięte] |
Suzy ale przecież nie każdy udziela się w każdym temacie i szukanie tego w innych tematach też trochę zajmuje. Jeślinie chcesz chaosu to nie musisz się tutaj udzielać i wtedy nic nie będziesz musiała sobie układać
![]() pasia27 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Lenkako |
Witam wszystkie lutowe mamy, chętnie dołączę do Was, ponieważ 10 czerwca teścik wyszedł pozytywny, a wczoraj moja gin potwierdziła ciążę ))
|
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.