AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Zajsonek |
![]() ![]() Lyanna 12/06/2020, g.13:09, CC, ![]() Misia88z 16/06/2020, g.13:51, SN, ![]() AnnaB. 20/06/2020, g.22:25, SN, ![]() Monia/89 21/06/2020, CC, ![]() ajami19 21/06/2020, CC, ![]() agaaa90 22/06/2020, g.23:50, SN, ![]() Mamisia 23/06/2020, g.8:50, SN, ![]() wariatka3 23/06/2020, g.11:00, SN, ![]() ![]() ![]() Lipcowe Mamy 2020 ![]() ![]() ![]() chce_byc_mama ❤ ![]() ![]() ![]() wichrowe_wzgórza ❤ ![]() ![]() ![]() Fooskate ❤ ![]() REE89 ❤ ![]() ![]() ![]() Gaguś ❤ ![]() kuzmoni1 ❤ ![]() ![]() ![]() aLunia ❤ ![]() aaniluap ❤ ![]() ![]() ![]() lara88 ❤ ![]() Monalisar ❤ ![]() Zajsonek ❤ ![]() ![]() ![]() Aga26 ❤ ![]() mila_88 ❤❤ ![]() ![]() ![]() ![]() Olga856 ![]() ren-ka11 ❤ ![]() ![]() ![]() Better_togother ![]() Karolailila/karola205 ❤ ![]() Myszmysz ❤ ![]() ![]() ![]() Minisia82 ❤ ![]() Aleksandra_Nails ❤ ![]() ![]() ![]() Addka ![]() ![]() ![]() Karolkya ❤ ![]() ![]() ![]() Nati12 ❤ ![]() Morelka90 ❤ ![]() rc ❤ ![]() Seiba ❤ ![]() ![]() ![]() ellevv ❤ ![]() ![]() ![]() Annbe ![]() mariolka_19 ❤ ![]() ![]() ![]() Kosanka ❤ ![]() Nadzieja ❤ ![]() sniezynka94 ❤ ![]() Sonia94 ❤ ![]() ![]() ![]() Emilcia88 ❤ ![]() majka91 ❤ ![]() Marika92 ❤ ![]() ![]() ![]() Alphelia ❤ ![]() annatre ❤ ![]() Madzik84 ❤ ![]() Niepodległa ![]() Racuch ![]() ![]() ![]() acygan ❤ ![]() July ❤ ![]() Martusska ❤ ![]() ![]() ![]() PauliMikro ❤ ![]() Nobis❤ ![]() ![]() ![]() Madzia83 ❤ ![]() ola_g89❤ ![]() ![]() ![]() ania_88 ![]() ![]() ![]() Malami ❤ ![]() ![]() ![]() Solcito ❤ ![]() admiralka ❤ ![]() ![]() ![]() babydust1 ❤ ![]() Left_ie ❤ ![]() Natalka ❤ ![]() ![]() ![]() Gosiaczek ❤ ![]() ❤ - serduszko na USG ![]() ![]() 🤰Jest nas 64🤰 Aniołkowe mamy... Momof 👼 aliciaaa 👼 Dorciax 👼 trodde 👼 Wiadomość wyedytowana przez autora 24 czerwca 2020, 18:47 Szczęśliwa Mamusia, _Stay, Aga26, Finezja19, ren-ka11, aliciaaa, Minisia82, Sonia94, Monia/89, Nati12, Niepodległa, AnnaB., Aleksandra_nails, ajami19, wichrowe_wzgórza, July, ola_g89 lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Ale to leci już Lipiec 😱😱 .
Gratuluję cudu pod sercem ♥ i życzę Wam wszystkim przyszłym lipcowym mamą zdrowo i szczęśliwie odnoszonych ciąż ❤😁 . Kwietniowa mama 2017 ❤ , oraz Majowa 2019 ❤. Zajsonek lubi tę wiadomość |
|
![]()
chce_byc_mama |
Witam😉
Zaglądałam tu właśnie kilka razy i tak czekałam aż ktoś w końcu założy nowy watek Lipiec 2020😉 Ja wczoraj robiłam test i wyszedł pozytywny. Aplikacja wyliczyła mi termin na 3 lipca 2020. To dopiero 4 tydzień wiec nie byłam jeszcze u lekarza, ale modlę się żeby wszystko było dobrze. W kwietniu tego roku urodziłam synka, o którego staraliśmy się z mężem bardzo długo wiec oboje byliśmy w szoku, ze w kolejna ciąże udało się nam zajść tak szybko. Będę mama rok po roku😉 Zajsonek, Szpilkka lubią tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]()
Zajsonek |
Super wiadomość 😍
Dziś mam imprezę urodzinową synka, wieczorem siądę do laptopa i zrobie listę 😍 Ja też jeszcze nie byłam u lekarza test robiłam 22.10 to był mój 22dc -10dpo 😍 Beta 22dc - 8 Beta 24dc - 49 Na wizytę planuje iść 12/14.11 wtedy juz powinno bic serduszko ❤ U mnie termin wg. miesiączki i owulacji 4/07 ❤ |
|
![]()
Zajsonek |
Lista gotowa czekamy niecierpliwie na LIPCOWE mamuśki ❤❤
|
|
![]()
Karolailila |
I ja się witam po tej stronie:) szczęśliwa jak nigdy bo teraz już wiem jaki piękny czas mnie czeka:) przy pierwszym dziecku nie spodziewałam się kompletnie niczego .... A teraz już nie mogę się doczekac
![]() ![]() Zajsonek lubi tę wiadomość Mój mały cud :* Liliana listopad 2017
|
|
![]()
Karolailila |
Termin wg kalkulatorów to 9 lipiec
![]() Zajsonek lubi tę wiadomość Mój mały cud :* Liliana listopad 2017
|
|
![]()
Laurka |
Ja, maz i srednia corcia jestesmy z konca lipca, wiec zaciskam kciuki za wszystkie nowe lipcowe mamy!
Zajsonek lubi tę wiadomość 08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja 21.09.2019 Enya |
|
![]()
amethyst |
Pozdrawiam wszystkie lipcówki, mam synka z lipca, słodziak jakich mało, świetny miesiąc sobie wybralyscie na rodzenie szkrabkow, bo wychodzenie na spacery w długie, letnie dni jest magiczne. 😍 Dużo zdrówka i nudnych 9 miesięcy!
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 29 października 2019, 00:33 Zajsonek, Karolailila lubią tę wiadomość |
|
![]()
Szpilkka |
Pierwszego synka rodzilam w Lipcu wiec mam senstyment do tego miesiaca:) powodzenia !!!
Karolailila lubi tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]()
Aga26 |
Witam mamuśki
![]() ![]() Zajsonek lubi tę wiadomość |
|
![]()
Zajsonek |
Aga26 wrote:
Witam mamuśki
![]() ![]() Gratulacje 😍 Daj znać jak tam beta ❤ Ja czekam na wizytę, dzwoniłam do lekarza kazał podejść dopiero 12 listopada🤗 13 dni niepewności - najgorszy czas.. |
|
![]()
Aleksandra_nails |
Witajcie
Wczoraj zobaczyłam dwie kreski na teście 🤭❤️❤️ Mam córkę Klarę urodzona SN 19.06.2019. Planowaliśmy z mężem ciąże i chyba oboje nie sądziliśmy ze tak szybko się uda. Pierwsza ciąże poroniłam w 9tc. Nie wiem w którym jestrm tygodniu bo po porodzie nie miałam miesiączki wiec czerwiec, bądź lipiec obstawiam ![]() Zajsonek, Aga26 lubią tę wiadomość [*] Aniołek 9tc 04.2018
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Iga66 |
Dziewczyny powodzenia i trzymam za Was kciuki.
Spokojnych i nudnych ciąż Wam życzę 😘😍 Zajsonek lubi tę wiadomość |
|
![]()
mila_88 |
Cześć Dziewczyny,
gratulacje i trzymam kciuki za wszystkie. Nieśmiało ja też dołączam. Wstępnie termin: 8 lipca Zajsonek, Aga26, Aleksandra_nails, Finezja19, VianEthel2 lubią tę wiadomość 2019.11.14 dwa bijące serduszka
2019.12.27 dziewczynki;) 2020.06.18 po drugiej stronie lustra;-) ponad 4 lata starań; 2019.02. poronienie 9tc |
|
![]()
ajami19 |
To i ja nieśmiało dołączam. Termin wg różnych kalkulatorów na 7 lipca.
Na stanie mam już dwóch synków: grudzień 2015 i lipiec 2017 ![]() Pierwsza wizyta u lekarza umówiona na 7 listopada. Zajsonek, Aga26 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Karolailila |
Ja w ogóle chciałam się przywitać
![]() O rodzeństwo dla Lili staraliśmy się pół roku, dluzylo się to w nieskończoność ![]() ![]() Nie robiłam bety, pierwsza wizyta u ginekologa 18 listopada, myślicie że jest szansa na serduszko kiedy ostatnia @ była 5 października? Zajsonek lubi tę wiadomość Mój mały cud :* Liliana listopad 2017
|
|
![]()
Zajsonek |
Teraz ja 😝
Mam na imię Paulina, za 5 dni kończę 25lat, z zawodu jestem fryzjerem. W październiku 2015 zostałam mamą Jakuba ❤ O rodzeństwo staraliśmy się od maja tego roku 😊 Marzy mi się córeczka 👨👩👧👦 Karolailila ja mam wizytę 12.11 A ostatnia @ była 1 października, dam Ci znać po wizycie czy serduszko widac 🥰 mam wielką nadzieję, że tak bedzie ❤ Edit: beta w stopce 🥰 Wiadomość wyedytowana przez autora 30 października 2019, 17:39 |
|
![]()
Karolailila |
Panowie wasi poinformowani ??? Mowilyscie już komuś? .... Ja jeszcze czekam, nie mówiłam nawet mężowi.
Aga26, Zajsonek lubią tę wiadomość Mój mały cud :* Liliana listopad 2017
|
|
![]() [konto usunięte] |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 2 stycznia 2020, 20:20 Karolailila, Aga26 lubią tę wiadomość |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.