AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Niemampomyslunanick |
Hej mamusie i przyszłe mamusie 😊,
Nie znalazłam nigdzie żadnego w miarę świeżego tematu na ten temat, więc zakładam nowy... Przychodzę do Was z pytaniem, czy któraś z Was miała może krwiaka w macicy w czasie ciąży, jak to przebiegało i jak się skończyło? Ja o krwiaku dowiedziałam się na ostatniej wizycie: ![]() Sam krwiak nie jest jakoś bardzo duży i umiejscowiony na szczęście po przeciwnej stronie niż Bobas, ale i tak się trochę stresuję 🫣. Jeśli miałyście podobne przeżycia to bardzo proszę o wiadomości 🙏. 👩30 &🧔36
👩❤️💋👨13 luty 2016 03 grudnia 2022 - pierwsze dwie kreski w życiu 🥹 16 stycznia 2023 - brak bicia serca 💔- 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔 20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈 29 maja 2023 - beta HCG - 1449 mIU/mL 🥹🤞 "Nienarodzone dzieci nie odchodzą... One tylko zmieniają datę swojego przyjścia na świat." |
|
![]()
kayama |
Nie stresuj się bardzo, krwiak się podobno nie rzadko zdarza. Ja miałam od 4 tygodnia, 2 miesiące się wchłaniał. Był na granicy łożyska, na usg zawsze sprawdzali i z zarodkiem było w porządku. Zalecano mi odpoczynek, miałam zwolnienie. Krwawienie nasilało się przy wysiłku. Innego leczenia nie ma tylko oszczędny tryb życia aż znikną plamienia.
![]() |
|
![]()
Benus@191 |
Ja miałam przez prawie cały pierwszy trymestr plamienia w 2015 roku, chodziłam na kontrolę, lekarz uspokajal. Byłam na zwolnieniu Dopiero w 20 t.c. powiedział, że krwiak się wchłonął, wcześniej nie informował mnie nawet o nim, żebym się nie denerwowała. Córka 6.5 roku, okaz zdrowiam.
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.