AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
tym_janek |
Wątek tworzę jako kontynuację dla wątku staraniowego: "Krakowianki starające się o dziecko.", ale jeżeli są tu też inne dziewczyny z Krakowa w ciąży, które tam się nie udzielały, to też zapraszam do rozmowy
![]() Wymieniamy się doświadczeniami, wiedzą i informacjami m.in. dot. lekarzy, szpitali, laboratoriów, sklepów itd. Wiadomość wyedytowana przez autora 8 marca 2018, 15:49 syska89 lubi tę wiadomość 👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 |
|
![]()
Etoilka |
Hej,
melduję się ![]() tym-janek, widzę, że u Ciebie dopiero początek przygody - jak samopoczucie? tym_janek lubi tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]()
Katy |
Hej
![]() tym_janek lubi tę wiadomość |
|
![]()
tym_janek |
Etoilka wrote:
Hej,
melduję się ![]() tym-janek, widzę, że u Ciebie dopiero początek przygody - jak samopoczucie? Dzisiaj pierwszy dzień od 2 tygodni bez mdłości, więc jestem super szczęśliwa ![]() ![]() ![]() A u Was Etoilka i Katy jak samopoczucie? Jak przygotowania? Macie jakieś złote rady dla początkujących? ![]() Etoilka wiedzę, że czeka na chłopca, a ty Katy? Etoilka lubi tę wiadomość 👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 |
|
![]()
Etoilka |
tym_janek, no to trzymam kciuki, żeby mdłości całkiem odpuściły!
Zdradź, jakiego masz szpitalnego faworyta ![]() U mnie samopoczucie dobre. Wszystko już gotowe, teraz tylko czekać na królewicza ![]() ![]() Co do złotych rad, to chyba takich nie ma. Czym mniej stresu, tym lepiej (łatwo się mówi, wiem ![]() Katy, a Ty gdzie planujesz rodzić? tym_janek lubi tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]()
Dominisia |
Witam Krakowianki
![]() W jakim szpitalu planujecie poród? Ja zastanawiam się nad Ujastkiem. ![]() |
|
![]()
Katy |
Takimi dniami bez mdlosci sie trzeba faktycznie cieszyc :p Ja jestem niestety ta "szczesciara", ktora je bedzie miala juz raczej do konca
![]() Ogólnie samopoczucie teraz nie najgorsze, plecy troche bola, ale da sie przezyc :p U mnie tez bedzie chlopiec ![]() Ja planuje rodzic na Ujastku, tam tez prowadze ciaze i poki co jestem zadowolona. W Siemiradzkim rodzila moja kolezanka poltora roku temu i bardzo chwalila tylko nie byla zadowolona z pani od laktacji bo podobno kompletnie olewala pacjentki..Ale moze akurat tak jej sie trafilo ![]() U mnie przygotowania w trakcie, wiekszosc rzeczy juz mam tylko musze jeszcze zrobic kilka pran, zlozyc lozeczko itp ![]() Tak jak pisze Etoilka, jak najmniej narazac sie na stres chociaz niestety czasem jest to nieuniknione.. Pracujesz czy jestes na zwolnieniu juz? ![]() Etoilka, tym_janek lubią tę wiadomość |
|
![]()
Alvareza |
Czesc. Ja tez juz sama koncowka (kilka dni mi zostalo). Tez planuje rodzic w Siemiradzkim. Etoilka masz wykupiona polozna?
|
|
![]()
Dziwna |
Katy do jakiego lekarza chodzisz?
Wszystko ma swój czas...
|
|
![]()
Etoilka |
Alvareza wrote:
Czesc. Ja tez juz sama koncowka (kilka dni mi zostalo). Tez planuje rodzic w Siemiradzkim. Etoilka masz wykupiona polozna?
Tak, długo się wahałam, ale w końcu podpisałam umowę w zeszłym tygodniu. A Ty? ![]() ![]() |
|
![]()
Alvareza |
Rodzilam juz z wykupiona polozna ale porod byl blyskawiczny i teraz nie zdecydowalam sie. Zreszta bardzo podrozalo. Ja kiedys zaplacilam 900 zl.
|
|
![]()
Etoilka |
Też uważam, że 1500zł to przesada... ale to mój pierwszy poród i chyba będę się czuła bardziej komfortowo (a przynajmniej mam taką nadzieję).
Z którą położną rodziłaś? To trzymam kciuki, żeby ten poród też był tak błyskawiczny! ![]() ![]() |
|
![]()
Katy |
Dziwna wrote:
Katy do jakiego lekarza chodzisz?
Do dr.Jarząbka ![]() ![]() |
|
![]()
Alvareza |
Etoilka wrote:
Też uważam, że 1500zł to przesada... ale to mój pierwszy poród i chyba będę się czuła bardziej komfortowo (a przynajmniej mam taką nadzieję).
Z którą położną rodziłaś? To trzymam kciuki, żeby ten poród też był tak błyskawiczny! Zycze Ci bys przyjechala i urodzila. Bez problemow. W takim wypadku naprawde wykupiona polozna nie jest potrzebna ale tego nie przewidzisz. Rodzilam z Olimpia. Ponoc drugi porod szybszy i latwiejszy ![]() Etoilka lubi tę wiadomość |
|
![]()
Anna Stesia |
Cześć, dziewczyny, ja też swego czasu udzielałam się na wątku "Krakowianki starające się o dziecko"
![]() ![]() ![]() Etoilka, Dziwna, Katy, tym_janek, mi88 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Etoilka |
Alvareza wrote:
Zycze Ci bys przyjechala i urodzila. Bez problemow. W takim wypadku naprawde wykupiona polozna nie jest potrzebna ale tego nie przewidzisz. Rodzilam z Olimpia.
Ponoc drugi porod szybszy i latwiejszy ![]() Nie dziękuję! Jak na razie jestem pozytywnie nastawiona ![]() To niewykluczone, że się spotkamy na porodówce ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Dziwna |
Anna Stesia wrote:
Cześć, dziewczyny, ja też swego czasu udzielałam się na wątku "Krakowianki starające się o dziecko"
![]() ![]() ![]() Najwcześniej maj/czerwiec w moim przypadku Anna Stesia lubi tę wiadomość Wszystko ma swój czas...
|
|
![]()
Alvareza |
Etoilka wrote:
Nie dziękuję! Jak na razie jestem pozytywnie nastawiona
![]() To niewykluczone, że się spotkamy na porodówce ![]() Jest taka mozliwosc ![]() Olimpia fajna kobieta. Konkretna. Etoilka lubi tę wiadomość |
|
![]()
Anna Stesia |
Dziwna wrote:
Najwcześniej maj/czerwiec w moim przypadku
Trzymam kciuki! ![]() Dziwna lubi tę wiadomość |
|
![]()
Dziwna |
Anna Stesia wrote:
Trzymam kciuki!
![]() Wszystko ma swój czas...
|
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.