AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
slodka100 |
Hey dziewczyny
![]() Czy mogłybyście mi powiedzieć czy jest możliwe abym dostała pierwsze zdjęcie z usg mojej kruszynki w 5tc i 1dniu?? Prosze odpowiedźcie mi jak najszybciej ![]() ![]() |
|
![]()
wisnia11 |
to chyba zależy od lekarza.
ja miałam pierwsze USG w 4t1d i był tylko pęcherzyk. zdjęcie dostałam. później byłam w 6t3d i była już fasolka i serduszko i też dostałam zdjęcie. do lekarza chodzę prywatnie. Limerikowo lubi tę wiadomość |
|
![]()
niunia |
Pewnie ,powinnaś już dostać
![]() ![]() |
|
![]()
Limerikowo |
ja mialam tak jak Wisnia11 w 4tyg i 4d pecherzyk a 6tyg i 3 d z seruchem Kruszynka
Ogromniaste Gratulacje!!!! [link=https://www.suwaczki.com/] ![]() |
|
![]()
slodka100 |
dziękuję wam za odpowiedzi kochane
![]() ![]() Limerikowo lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
slodka100 |
a wiecie może laseczki czy mogłabym dostać z 6 odbitek takiego zdjęcia od ginekolog ?
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
niunia |
Slodka100-u mnie drukuje mi jedno zawsze a jak chcesz odbitke to se skopiuj
![]() ![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 19 grudnia 2013, 14:30 |
|
![]()
slodka100 |
no wiem niunia tylko tak se myślałam, że takie oryginalne najlepsze hmm najwyżej poszłabym do fotograficznego żeby zrobili odbitki tylko nie wiem czy w wigilie mi to jeszcze zdążą zrobic ;/
![]() |
|
![]()
Makcza |
Ale nie dostaniesz tego raczej na płycie ani tym bardziej na kliszy
![]() ![]() Limerikowo, niunia lubią tę wiadomość |
|
![]()
nutka |
Slodka- wątpię, żeby lekarz dał ci 6 sztuk.;/ To nie sklep tylko lekarz.
![]() Unlike lubi tę wiadomość |
|
![]()
niunia |
Mi na koniec ciąży nagrają na płycie wszystkie zdjęcia małej
![]() ![]() |
|
![]()
slodka100 |
Makcza wrote:
Ale nie dostaniesz tego raczej na płycie ani tym bardziej na kliszy
![]() ![]() nutka śliczną masz tą swoją dzidzię ![]() ![]() |
|
![]()
Makcza |
slodka100 wrote:
mój tata akurat jest fotografem i on robi zdjęcie ze zdjęcia nie musi mieć płyty ani kliszy ;P
Ale napisałaś, że chcesz iść do fotografa i martwiłaś się, czy w wigilię Ci zrobią - więc nie wiem, skąd nagle tan tata. Zwłaszcza, że fotki miały być niespodzianką dla dziadków właśnie, tak przynajmniej zrozumiałam. A jak Ci tata zrobi, to nie zawracaj głowy. |
|
![]()
slodka100 |
Makcza wrote:
Ale napisałaś, że chcesz iść do fotografa i martwiłaś się, czy w wigilię Ci zrobią - więc nie wiem, skąd nagle tan tata. Zwłaszcza, że fotki miały być niespodzianką dla dziadków właśnie, tak przynajmniej zrozumiałam. A jak Ci tata zrobi, to nie zawracaj głowy.
![]() |
|
![]()
wisnia11 |
slodka100 na tym etapie to tak jak powiedziała niunia to będzie czarna kropka na szarym tle. nic tam więcej nie dostrzeżesz. a dziadkowie na pewno będą się cieszyć z pokazanego zdjęcia. o ile je dostaniesz.
ja dzisiaj pokazałam mojemu tacie zdjęcie z dzisiaj (28t3d) gdzie widać wszystko (łapkę z 5 paluszkami, buźkę bokiem, oko, ucho, szpiczasty nosek, ustka i bródkę) i co usłyszałam?? "ja tu nic nie widzę" hehehe dopiero jak mu paluchem pokazałam to zauważył. facet... MILA lubi tę wiadomość |
|
![]()
slodka100 |
wisnia11 wrote:
slodka100 na tym etapie to tak jak powiedziała niunia to będzie czarna kropka na szarym tle. nic tam więcej nie dostrzeżesz. a dziadkowie na pewno będą się cieszyć z pokazanego zdjęcia. o ile je dostaniesz.
ja dzisiaj pokazałam mojemu tacie zdjęcie z dzisiaj (28t3d) gdzie widać wszystko (łapkę z 5 paluszkami, buźkę bokiem, oko, ucho, szpiczasty nosek, ustka i bródkę) i co usłyszałam?? "ja tu nic nie widzę" hehehe dopiero jak mu paluchem pokazałam to zauważył. facet... ![]() ![]() |
|
![]()
Martynika |
Matko kochana, po co Ci 6 odbitek...?
W 5 tygodniu może nawet nie być żadnej kropeczki, tylko pęcherzyk, u mnie chyba tak było. Generalnie to wyglądem nie przypomina kompletnie niczego. Rozumiem jednak, że chcesz mieć dla siebie pamiątkę, dlatego trochę dziwi mnie ta zawrotna ilość... ![]() Lekarz Ci raczej tyle nie wydrukuje, bo jak ktoś już wspomniał, to nie sklep, obowiązku dawać w ogóle czegokolwiek też nie ma. |
|
![]()
wisnia11 |
slodka100 wrote:
Mi starczy ta kropeczka chcialabym poprostu chyba jak kazda ciezarna miec juz fotke swojego malsnstwa nawet malenka kropeczke
![]() jasne że tak. mi też starczyła moja kropeczka. chodziło mi o to że twoi bliscy będą się cieszyć z pokazanego zdjęcia i z faktu że zostaną dzidkami. nie muszą mieć odbitek bo i tak nic więcej tam nie zobaczą. możesz zrobić takie odbitki jak już będzie coś więcej widać. ja za każdym razem byłam zachwycona ze zdjęć które dostawałam. widziałam w nich wszystko. moi bliscy widzieli tylko szarość. nawet mój mąż dopiero zauważył o co chodzi w zdjęciach jak poszedł ze mną na USG ok 17 tygodnia. ja za każdym razem widzę małego człowieka ale dopiero jak wrócę do domu i porównam zdjęcia z przed 4 tyg. to widzę różnicę jak się rozwija. uwierz mi że za każdym USG będziesz wychodzić z gabinetu zachwycona. i polecam chodzić na USG z mężem/partnerem bo to dla nich naprawdę ogromne przeżycie ![]() ![]() |
|
![]()
slodka100 |
wisnia11 wrote:
jasne że tak. mi też starczyła moja kropeczka. chodziło mi o to że twoi bliscy będą się cieszyć z pokazanego zdjęcia i z faktu że zostaną dzidkami. nie muszą mieć odbitek bo i tak nic więcej tam nie zobaczą.
możesz zrobić takie odbitki jak już będzie coś więcej widać. ja za każdym razem byłam zachwycona ze zdjęć które dostawałam. widziałam w nich wszystko. moi bliscy widzieli tylko szarość. nawet mój mąż dopiero zauważył o co chodzi w zdjęciach jak poszedł ze mną na USG ok 17 tygodnia. ja za każdym razem widzę małego człowieka ale dopiero jak wrócę do domu i porównam zdjęcia z przed 4 tyg. to widzę różnicę jak się rozwija. uwierz mi że za każdym USG będziesz wychodzić z gabinetu zachwycona. i polecam chodzić na USG z mężem/partnerem bo to dla nich naprawdę ogromne przeżycie ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
slodka100 |
Woła z poczekalni bo bylam raz tego swiadkiem
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.