AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]() [konto usunięte] |
Dnia 05.11. spełniło się moje marzenie - ujrzałam 2 upragnione kreseczki na teście.
Zapraszam wszystkie dziewczyny,które w obrębie tej daty też odkryły,że są w ciąży. Będziemy się wspierać,porównywać wyniki i opisywać tygodniowe zmagania z objawami ![]() Marzenia się spełniają !!! A tutaj moje testy,prezent dla Tatusia ![]() ![]() http://zapodaj.net/090ad6538bb31.jpg.html http://zapodaj.net/84bea3dd403a7.jpg.html http://zapodaj.net/a47d4f4927d5a.jpg.html Zapraszam do pogaduszek ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 15 listopada 2013, 11:58 myszkaazi, kierzynka, Paula55, Ewelina23, MalutkaEve, mycha28, iza30, ewelek, mindusia, rybka, MILA, Paula90, maximka84, misia_k1, Karolcia23369 lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
anitko mam nadzieje ze tez tu dolacze o ile nie przyjdzie @
Plumb80, rybka lubią tę wiadomość |
|
![]()
MOI |
Plumb jeszcze raz gratulacje za wrobienie faceta
![]() ![]() Plumb80, rybka, benitka lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
malinka19 wrote:
anitko mam nadzieje ze tez tu dolacze o ile nie przyjdzie @
![]() rybka lubi tę wiadomość |
|
![]()
Margotka87 |
no to i ja sie melduje
![]() ![]() ![]() Plumb80, rybka lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
MOI wrote:
Plumb jeszcze raz gratulacje za wrobienie faceta
![]() ![]() ![]() Może opiszę,bo nie będzie wiadomo o jakie wrobienie chodzi: Mąż pojechał do pracy rano,a ja zrobiłam test,bo czułam że może się tym razem udało (po 4 miesiącach naszych starań). Potem,jak wynik był pozytywny - rozpoczęłam operację ![]() Mąż dzwonił z pracy,a ja oznajmiłam Mu,że w tym cyklu nam znowu nie wyszło,bo temp mi spadła mocno ![]() A jak wrócił z pracy,powiedziałam że paczka jakaś do Niego przyszła.Otworzył,a w środku były śpioszki (te ze zdjęcia) oraz 3 pozostałe testy ![]() ![]() malinka19, rybka lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Margotka87 wrote:
no to i ja sie melduje
![]() ![]() ![]() ![]() rybka lubi tę wiadomość |
|
![]()
Margotka87 |
dokladnie powiem Ci Plumb ze trafilas w 10
![]() ![]() Plumb80 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Margotka87 wrote:
dokladnie powiem Ci Plumb ze trafilas w 10
![]() ![]() Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Margotka87 |
Plumb masz wiadomosc na privie
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
mam nadzieje ze w koncu tu tez dolacze;)
a tak swoja droga pewnie zaraz niektóre przemądrzałe sie tu zjawia i Ci zarzuca ze co za temat zalozylas , ze taki watek to sobie zakladaj na forum w ciazy bo tu staraczki sa i ze zaśmiecasz forum tylko hehehe;)takie to olej cieplym moczem i pogon:)aaa i nie jest to skierowane bron Boze do Karolci 26 ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 9 listopada 2013, 15:55 Margotka87, Plumb80, rybka, Karolcia26 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Margotka87 |
hah! no to sie usmialam
![]() rybka lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Ania1986 wrote:
mam nadzieje ze w koncu tu tez dolacze;)
a tak swoja droga pewnie zaraz niektóre przemądrzałe sie tu zjawia i Ci zarzuca ze co za temat zalozylas , ze taki watek to sobie zakladaj na forum w ciazy bo tu staraczki sa i ze zaśmiecasz forum tylko hehehe;)takie to olej cieplym moczem i pogon:)aaa i nie jest to skierowane bron Boze do Karolci 26 ![]() ![]() Aniu - czekamy tutaj na Ciebie ![]() A do Karolci26 nie mam żalu,każda ma chwilę słabości - dlatego nie będziemy stresować niepotrzebnie tych,co się starają ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 9 listopada 2013, 16:31 rybka, Paula90 lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Margotka87 wrote:
Plumb masz wiadomosc na privie
![]() ![]() |
|
![]()
Margotka87 |
poszło
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Podaję link do kalkulatora ciąży,miary i wagi płodu:
http://www.ciazowy.pl/kalkulator,miary-i-wagi-plodu.html#kalkulatormiary |
|
![]() [konto usunięte] |
Anita jeszcze raz gratuluję
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 9 listopada 2013, 17:57 Plumb80 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Margotka87 |
Moja fasolinka ma 8-10 mm
![]() Plumb80, rybka lubią tę wiadomość |
|
![]()
Klaudiaa |
Jestem jestem! Noo i super, ze powstal taki watek
![]() Plumb80, rybka lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Anoolka wrote:
Anita jeszcze raz gratuluję
![]() ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.