AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Annite |
Hej,
Pytanie do mam najlepiej rok po roku albo z mała różnica wieku. Jakiś pomysł na prezent na roczek dla chłopca? Zielona koniczyna lubi tę wiadomość |
|
![]()
Zielona koniczyna |
Annite wrote:
Hej,
Pytanie do mam najlepiej rok po roku albo z mała różnica wieku. Jakiś pomysł na prezent na roczek dla chłopca? Witaj 🙂 Ja mam córeczki rok po roku i trudno coś kupić tak na roczek zabawki szybko się nudzą , może pieniążki jeśli jesteś matką chrzestną , a jak to Wasze malenstwo i będziecie wyprawiać roczek to samo wydarzenie już jest wielkim prezentem , uroczystością . Możesz np kupić samochodzik albo zapytaj w prost rodziców maluszka 🙂 . Powodzenia 💪🙂. Wiadomość wyedytowana przez autora 20 sierpnia 2021, 14:52 Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔 Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️ Ślub kościelny 💒 26.11.2017r Na ovufriend i bbf od 2016 r. " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ". Jan Paweł II |
|
![]()
Jagnam |
Ja polecam zabawki firmy Little Dutch albo Jabadabado! Piękne drewniane zabawki w pastelowych kolorach, sama kupiłam chrześniakowi zjeżdżalnię i bardzo lubi się nią bawić.
Dobrze jest również zastanowić się nad tablicą manipulacyjną jeśli nie ma. Taka tablica uczy dziecko wielu przydatnych umiejętnośći: https://zamiasttabletu.pl/tablica-manipulacyjna-na-roczek ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 26 sierpnia 2021, 11:28 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.