AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]() [konto usunięte] |
Hej... U mnie test właśnie pokazał dwie kreski... ujawniać się mamusie:)
morowa, Mama_Zuzia, Meggi89, Sara88, Maxi, pawojoszka lubią tę wiadomość |
|
![]()
morowa |
U mnie również. Ale co kalkulator to inaczej wylicza.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
WYPRAWKA DLA NOWORODKA
https://askot.pl/wyprawka-dla-noworodka/ WYPRAWKA DO SZPITALA https://www.rodzice.pl/wyprawka/ Lista grudniówek rozpakowanych 🙂 Meggs (Warszawa, pierwsza ciąża) - chłopak - szczęśliwie w październiku 🙂 17.11 Aneta.be (Kraków) 🙂 20.11 Magda sz - Tadzik 🙂 20.11 Limonka - dziewczynka 20.11 Malineeczkaa - Staś 🙂 21.11 Zanes - Kornelia 🙂 22.11 Meggi89 - Janek 🙂 A na poród czekają jeszcze: 🙂 Miodunka (Warszawa, druga ciąża) 1.12 Chaga (okolice Krakowa) - dziewczynka 🙂 3.12 Karolajnos- chłopak Borysek 4.12 Norwegian_forest (Warszawa, pierwsza ciąża) - chłopak 4.12 Ewk@ - dziewczynka 4.12 Monnn - chłopak 4.12 Lilkaa (Gdańsk, pierwsza ciąża) - dziewczynka 5.12 Kasik - dziewczynka 5.12 Mali84 (Wrocław) - chłopak 5.12 Hamadriada (możliwe wcześniejsze cc, poród drugi, Łódź) - chłopak 6.12 Juudi - chłopak 6.12 Michaga82 (Kraków) - dziewczynka 6.12 Martaszymi (Gdańsk) - dziewczynka 6.12 Fermina 6.12 Nickky - dziewczynka 9.12 Olka_sz (pierwsza ciąża, Poznań) - dziewczynka 10.12 Muki85 (pierwsza ciąża, Austria,pod Wiedniem) - dziewczynka 11.12 Malamia (pierwsza ciąża) - chłopak 11.12 Kindziukowa (Warszawa, pierwsza ciąża) - chłopak 11.12 Kamciaelcia - dziewczynka 12.12 Maxi (Warszawa) - chłopak 12.12 Agnieszkam (Kraków, pierwsza ciąża) _ dziewczynka 13.12 Madera2000 - chłopak 13.12 Paula22 - chłopak 13.12 Ewe90 - dziewczynka 14.12 Nami - chłopak 15.12 Masia 16.12 AnitaK - dziewczynka 17.12 Delilah11 - chłopak 17.12 Hazzel - chłopak 17.12 Marian_the_baby - dziewczynka 18.12 Poziomka64 (okolice Wrocławia, druga ciąża) 19.12 Kornelia88 20.12 Pola89 (druga ciąża, Rzeszów) - chłopak 20.12 Pawojoszka (okolice Głubczyc) - chłopak 20.12 Olga89 - chłopak 20.12 moonik (Warszawa, pierwsza ciąża) 21.12 Ewka_111111 (pierwsza ciąża, Tarnów) 21.12 Karmelova23 21.12 MamJużSyna (okolice Piotrkowa Trybunalskiego) - chłopak 23.12 Anna23 (druga ciąża, Bielsko Biała) - chłopak 24.12 Olza (okolice Poznania) - chłopak 24.12 Czykoty (Warszawa) 25.12 Malgonia - dziewczynka 26.12 Mmalibu (druga ciąża) - chłopak 26.12 Nulka (okolice Poznania, trzecia ciąża) 26.12 Taka_mama - chłopak 29.12 Mychakruszyna (Rybnik, druga ciąża) 31.12 Alassea - dziewczynka Wiadomość wyedytowana przez autora 22 listopada 2019, 17:50 ago91, Norwegian_forest, Kornelia88, marian_the_baby lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Macie już jakieś objawy? U mnie razie tylko lekkie klucie w jajniku i bardzo dziwne sny, ale mam dopiero 23dc.
wariancja lubi tę wiadomość |
|
![]()
VianEthel2 |
Gratulacje 😀 morowa, cieszę się, że się udało.
Powodzenia, spokojnych i bezproblemowych ciąż od koleżanki z września 2019. morowa, Lenka82 lubią tę wiadomość 👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g Diana: 23.02.2021 Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*) Okolice Warszawy |
|
![]()
morowa |
VianEthel2 wrote:
Gratulacje 😀 morowa, cieszę się, że się udało.
Powodzenia, spokojnych i bezproblemowych ciąż od koleżanki z września 2019. Nie dziękuję żeby nie zapeszać. Ale będzie dobrze bo nie może być inaczej ![]() Finezja19 lubi tę wiadomość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
morowa |
Meggi89 wrote:
Macie już jakieś objawy? U mnie razie tylko lekkie klucie w jajniku i bardzo dziwne sny, ale mam dopiero 23dc.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Beti82 |
Powodzenia dziewczyny
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ogromnie Wam wszystkim gratuluję , nie do wiary że to już Grudzień 😊.
Rośnijcie zdrowo. |
|
![]()
morowa |
Beti82 wrote:
Powodzenia dziewczyny
![]() Beti82 lubi tę wiadomość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Cześć Dziewczyny
![]() Miło wrócić na to forum po prawie 4 latach przerwy. Mam na imię Marta i w kwietniu 2016 urodziłam pierwszą córeczkę. Teraz wreszcie udało się i też wczoraj zobaczyliśmy wyczekane dwie kreski. Cudowna droga przed nami! sisi, morowa lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Łyska wrote:
Cześć Dziewczyny
![]() Miło wrócić na to forum po prawie 4 latach przerwy. Mam na imię Marta i w kwietniu 2016 urodziłam pierwszą córeczkę. Teraz wreszcie udało się i też wczoraj zobaczyliśmy wyczekane dwie kreski. Cudowna droga przed nami! Witaj Łyska, Ja mam na imię Magda i mam już prawie 2 letniego synka i też teraz będziemy czekać na drugiego maluszka ![]() Masz już jakieś objawy? Ja na razie głównie to bardzo intensywne sny, tak jak w pierwszej ciąży. |
|
![]()
Iga66 |
Ja też witam
![]() 21.03 w piękny dzień Wiosny 10dpo pokazały się dwie kreseczki:) 23.03 beta 33,4, test z dnia na dzień ciemnieje. Kolejną beta 25 i 27. Spokojnych ciąż Wam życzę dziewczyny : morowa, przedszkolanka:), sisi, ago91 lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Nie, nie mam jakichś szczególnych objawów. Raczej na zasadzie, że skoro wiem, to mi wiele rzeczy pasuje i zawracam uwagę na subtelności, ale pewnie gdybym się nie starała i nie wiedziała o ciąży, to nawet nie zwróciłabym na to uwagi
![]() W pierwszej ciąży było nudno, książkowo, w zasadzie bez większych dolegliwości i na to samo liczę i teraz ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Właśnie, miejmy nadzieję na nudne i książkowe ciąże
![]() Łyska lubi tę wiadomość |
|
![]()
morowa |
Witam nowemamusie!
Łyska, coś mi się wydaje że będziesz ogromnym wsparciem dla niejednej mamy w grupie. Iga66 kciuki za dzisiejszą betę. Meggi89 książkowe tak, jak najbardziej, ale niech nie będą takie całkowicie nudne.... Bo się zdajemy przed Netfliksem a potem będzie ZONK Łyska lubi tę wiadomość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
morowa, dzięki, po to zostałam doulą i promotorką karmienia piersią
![]() Ja też zaraz wybieram się na betę, trochę dla własnej przyjemności, bo krechy wyraźne ![]() ![]() Kiedy planujecie iść do gina? Ja dopiero gdzieś w 7 tygodniu - żeby spokojnie było widać wszystko i słychać było serduszko. Ciężko będzie czekać tak dłużej, ale przynajmniej nie będzie stresu jak wcześniej nic nie zobaczy. |
|
![]()
morowa |
Łyska wrote:
morowa, dzięki, po to zostałam doulą i promotorką karmienia piersią
![]() Ja też zaraz wybieram się na betę, trochę dla własnej przyjemności, bo krechy wyraźne ![]() ![]() Kiedy planujecie iść do gina? Ja dopiero gdzieś w 7 tygodniu - żeby spokojnie było widać wszystko i słychać było serduszko. Ciężko będzie czekać tak dłużej, ale przynajmniej nie będzie stresu jak wcześniej nic nie zobaczy. Jq 5 kwietnia. Będzie wtedy z OM 6+0, ale miałam późną owulację i zagnieżdżenie więc się na serduszko nie nastawiam. Idę wcześniej z uwagi na styczniowe poronienie. Bety na teraz nie robię bo to i tak nic nie zmieni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
morowa |
Poza tym liczę na tandem, dlatego tym bardziej cieszy mnie Twoja obecność
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
U mnie też tandem, jeżeli córka w ciąży się nie odstawi. A w ogole rozczulilo mnie, ze napisalam starsza coreczka... Ech, kilka dni, a jak juz sie mozg zmienia
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 25 marca 2019, 10:57 |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.