AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Kasandra |
zapraszam wszystkie Mamusie, które mają termin porodu w pięknym miesiącu grudniu
![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. ![]() 31. ![]() 32. ![]() 33. ![]() 34. ![]() 35. ![]() 36. ![]() 37. ![]() 38. ![]() 39. ![]() 40. ![]() 41. ![]() 42. ![]() 43. ![]() 44. ![]() 45. ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 14 maja 2014, 11:06 blue00, xpatiiix3, Kulka41, Ita, lolaliciouse, Pismak, aga.just, aniar, Marimiko, alka89, alka89, dynamiczna, Babe B, NaamaH6669, kittykate, Nessa, Magdas, Ewelina22, agagita, aneczka1 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Kasandra |
sama mam termin na 4 grudnia, a znając moje dzieci urodzę 6 grudnia
![]() ![]() justyna14 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Nalka |
To już mamy grudniowe mamy?! Super! Trzymajcie się grudniówki! Moje dziecię będzie już miało 6-7 miesięcy jak będziecie rodzić.
![]() NataliaK, Magdalenna lubią tę wiadomość |
|
![]()
Kasandra |
zdaję się, że jestem pierwsza i narazie jedyna
![]() my będziemy cierpieć swoje kiedy ty już będziesz w domeczku rozkoszować się raczkującym Maluszkiem ![]() NataliaK lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Mnie tylko kilka dni bedzie dzielilo od grudnia
![]() ![]() |
|
![]()
Kasandra |
witaj blue
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
RewolucjaSięDzieje |
O rany, ale czas pędzi, niedawno powstał wątek "listopadówek", a tu już "grudniówki"
![]() Witajcie dziewczyny, a właściwie dziewczyno i niech Ci przybywa koleżanek:) Gratuluję i pozdrawiam:) Lavendula, Kasandra, xpatiiix3 lubią tę wiadomość ![]() Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. |
|
![]()
Lavendula |
a niedawno listopadowe zamykały listę
![]() |
|
![]()
KKK |
Witam
![]() Ja mam termin na 1 grudnia, ale pewnie urodzę kilka dni wcześniej ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]()
Kasandra |
ja mam nadzieję, że będzie nas tutaj cała masa
![]() |
|
![]()
Kasandra |
Witaj KKK i mnie się może zdarzyć poród w listopadzie
![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Powodzenia dziewczyny
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja rowniez mam pierwsza wizyte za 2 tygodnie, 10.04 i sprawdzimy lokatora
![]() ![]() Kasandra lubi tę wiadomość |
|
![]()
Kajaoli |
Juz grudniowe mamy? Moje Gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia dla wszystkich ![]() ![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 25 marca 2014, 06:14 |
|
![]()
Martynika |
O rany,czas pędzi,ja pamiętam,jak grudniowe dopiero co rodziły i się zastanawiały,czy zdążą przed świętami
![]() ![]() Camille87 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Gratuluję grudniowym mamusiom i trzymam kciuki za wszystkie! Grudzeń to fajny miesiąc na rodzenie:)Taki magiczny...świąteczny:)
|
|
![]()
Rybka Nemo |
Powodzenia dziewczynki:) Sama się urodziłam w grudniu więc mam sentyment do tego miesiąca:)
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
![]() Nasze kochane serduszko https://www.maluchy.pl/li-69440.png |
|
![]()
kada24 |
gratulacje w tem magiczny grudzień
![]() |
|
![]()
Kasandra |
blue00 wrote:
Ja rowniez mam pierwsza wizyte za 2 tygodnie, 10.04 i sprawdzimy lokatora
![]() ![]() to będziemy razem się wizytować blue ![]() blue00 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Quatriona |
Super już grudzień! powodzenia dziewczyny! Ja jestem z grudnia:)
|
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.