AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Paula222 |
Hej
![]() ![]() Zrobiłam dziś B-HCG i mam 28,7 ![]() Termin wstępnie na 28 listopada, ale znając moje szczęście do porodów na bank będzie to grudzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 23 listopad : Inaa / Rybnik ![]() ![]() 24 listopad : agulineczka ![]() ![]() 26 listopad : mkgk ![]() ![]() 27 listopad : Paula222 / Olsztyn ![]() ![]() 27 listopad : Irminka1231 /Malbork ![]() ![]() 27 listopad : agniecha2101 / Białystok/Szwajcaria ![]() ![]() 27 listopad : KitKat / Podkarpacie 29 listopad : kasiulka1082 /Torun/Bydgoszcz 30 listopad : Marzenqa92 30 listopad : Lotopałanka / Bydgoszcz ![]() ![]() 01 grudzień : Masz 02 grudzień : Kai / Kraków ![]() ![]() 05 grudzień : TaPaT / Kraków ![]() ![]() 05 grudzień : Jaszmurka ![]() ![]() 05 grudzień : Karo_88 ![]() ![]() 06 grudzień : lamka / Wrocław 06 grudzień : Hope2018 /Poznań ![]() ![]() 07 grudzień : Madzikj / Warszawa 07 grudzień : mindusia87 ![]() ![]() 08 grudzień : Karolcia27 / Nowy Sącz ![]() ![]() 08 grudzień : ASylvia / okolice Warszawy 08 grudzień : Miłka:) 08 grudzień : Cyganieszka ![]() ![]() 08 grudzień : Aguś 90 / Wrocław ![]() ![]() 09 grudzień : Magdaa21 09 grudzień : giovanedonore / wrocław ![]() ![]() 09 grudzień : _Asiula 10 grudzień : Myszka-Minnie 10 grudzień : AMK / Rybnik ![]() ![]() 11 grudzień : Karolinaa899 / Nowy Sącz 11 grudzień : Dip88 / Breda, Holandia ![]() ![]() 11 grudzień : Mezatka2015 / Leicester, Anglia ![]() ![]() 11 grudzień : Marti83 / Bielsko-Biała 11 grudzień : olciaa / Kielce 12 grudzień : Ula89 / Warszawa ![]() ![]() 13 grudzień : Lilly_Ana / Ostrów Mazowiecka ![]() ![]() 13 grudzień : Daga11 / Śląsk 14 grudzień : PatkaPatka ![]() ![]() 14 grudzień : futuremama / Wrocław ![]() ![]() 14 grudzień : ania-89 / Warszawa 14 grudzień : ZUZAUK / Londyn ![]() ![]() 15 grudzień : marrakech2708 /ok. Katowic ![]() ![]() 16 grudzień : Anxa 16 grudzień : PauliMikro / Olsztyn 16 grudzień : Karmelkovaa / ok. Rzeszowa ![]() ![]() 17 grudzień : Agus603 / Rybnik ![]() ![]() 17 grudzień : _Jagoda_ / Katowice ![]() ![]() 18 grudzień : Malinowa_Czekolada / Jaworzno 18 grudzień : ziuta.w 18 grudzień : MagicCherryCupcake / Warszawa ![]() ![]() 18 grudzień : JaKa / Brzesk ![]() ![]() 19 grudzień : Daniela / Trójmiasto 19 grudzień : Anita_croix / Opole ![]() ![]() 20 grudzień : M.Ż. /Hrubieszów 20 grudzień : Pyszczek / ok. Krakowa ![]() ![]() 22 grudzień : pysia13 22 grudzień : Marisa 22 grudzień : Agulka901 22 grudzień : Wiktoria2909 / ok. Szczecina ![]() ![]() 23 grudzień : 88Kala / Poznań ![]() ![]() 23 grudzień : MamaAla 23 grudzień : Dibolek / Ostrołęka ![]() ![]() 24 grudzień : bondzik007 24 grudzień : Jagodagoi ![]() ![]() 25 grudzień : Malutka_94 / okolice Garwolina ![]() ![]() 25 grudzień : RudyTygrysek / Łeba ![]() ![]() 25 grudzień : Madlen_:) / Kraków ![]() ![]() 26 grudzień : Azzurra ![]() ![]() 27 grudzień : Goosiaczek2 ![]() ![]() 27 grudzień : Ignaszkowa / Wrocław 27 grudzień : mar1tusia /Trójmiasto 27 grudzień : ktosia2 28 grudzień : anaaa 30 grudzień : justysia86 31 grudzień : Aga9090 / Tarnowskie Góry ![]() ![]() 01 styczeń : daria184 / Kraków Szczesliwa88 ? miazmija? aula89 ? TINUSIA2018? Karolinaa899? Aniss? malinovapat ? mokka ? ![]() ![]() monisia13 ? Martula78 ? Pamiętamy ![]() MamunaM/Nietypowa :* asylia :* Justyska89 :* Vivanillka :* s1985 :* Shaggi :* ![]() Violet Flower :* ![]() Obok nicków miejscowość,skąd jesteśmy ![]() ![]() Tricki forumowe: [ img ] [ /img ] jest do zdjęć- pomiędzy img dajesz adres zdjęcia [ url ] [ /url ] jest do przekierowania na daną stronę - pomiędzy url dajesz adres strony, aby po kliknięciu w niego przekierowało nas na podaną stronę [ b ] [ /b ] dla pogrubienia liter [ u ] [ /u ] do podkreślenia wyrazu/ów, zdań/zdania [ i ] [ /i ] to kursywa [ color = red (tu możesz wpisać dowolny każdy kolor po angielsku) ] do napisania czegoś w kolorze , później trzeba wrócić na czarny ,czyli [ color = black ] [ center ] [ /center] wyśrodkowuje Jak wrzucić zdjęcie na forum? 1. Wchodzisz na https://naforum.zapodaj.net 2. Klikasz "wybierz plik" i wybierasz plik z serwera 3. Wybierasz ostatni wygenerowany link i wklejasz na forum bez żadnych dodatków Wiadomość wyedytowana przez autora 19 października 2018, 10:49 inaa, Violet Flower, SAINT90, Marisa, daria184, mkgk, Dip88, ziuta.w, Agulka901, Aga9090, Malinowa_Czekolada, Kolorowaola, futuremama lubią tę wiadomość |
|
![]()
magdzia26 |
Wszystkim grudniowym mamusiom które się tutaj za pewne niedługo pojawia życzę nudnych 9 mc :* grudniowa mama 2017
![]() Paula222, ZUZAUK, Aneta85K, Marisa lubią tę wiadomość |
|
![]()
Paula222 |
![]() ![]() |
|
![]()
iNso87 |
Kiedy to zlecialo:)))) Grudniowe dzieci sa Super!:d Powodzenia i samych nudnych ciaz zycze!
Grudniowka 2015. Paula222 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Paula222 |
iNso87 na pewno super, tylko trochę jestem przerażona rodzić maluszka w takie chłody
![]() ![]() tomania2806 lubi tę wiadomość |
|
![]()
iNso87 |
Paula222 wrote:
iNso87 na pewno super, tylko trochę jestem przerażona rodzić maluszka w takie chłody
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
ofcooo |
Hej dziewczyny. Może ktoś będzie zainteresowany.
Wózek TFK Twinner Twist Duo. Dla blizniakow albo rok po roku. https://www.olx.pl/oferta/wozek-tfk-twinner-twist-duo-blizniaczy-rok-po-roku-gondole-adapter-CID88-IDsUdpR.html |
|
![]()
Paula222 |
iNso87 hehe jakoś przeraża mnie to
![]() ![]() ![]() iNso87 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama. Wiadomość wyedytowana przez autora 19 marca 2018, 20:48 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 20 marca 2018, 08:36 |
|
![]()
Paula222 |
No to jak, są jakieś świeżo upieczone posiadaczki pozytywnego testu ?
![]() |
|
![]()
Paula222 |
![]() |
|
![]()
iNso87 |
Zaraz pewnie ktoa dolaczy
![]() Paula222 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Lotopałanka |
Witam
Ja tak tu zaglądam i nie wiem sama czy się odezwać czy nie ![]() ![]() Paula222, Urszulka89 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Masz |
Ja też boję się odezwać żeby nie było za wcześnie
|
|
![]()
Masz |
Resztę urwało..
|
|
![]()
Masz |
Chciałam napisać ze dzisiaj beta 270, to moj 16 dpo
Paula222 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Lotopałanka |
Ja bety jeszcze nie robiłam... W sobotę miałam dostać @ ale nie przyszła...bete na dniach zrobię
|
|
![]()
Paula222 |
Lotopałanka wrote:
Witam
Ja tak tu zaglądam i nie wiem sama czy się odezwać czy nie ![]() ![]() Super ! Witaj ![]() ![]() Masz to dobra beta ![]() Lotopałanka już masz jakiegoś malucha ? ![]() Inso87 ja wciąż się zastanawiam jak to będzie z takim maluszkiem na zimę. Ale w sumie może to lepiej, bo akurat na następne lato podrośnie ... Wiadomość wyedytowana przez autora 26 marca 2018, 17:52 |
|
![]()
Lotopałanka |
Mój synek w lipcu 3 lata skończy....
![]() Paula222 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Paula222 |
Lotopałanka to u mnie podobnie
![]() ![]() ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.