BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > W ciąży - ogólne > GRUDNIOWE MAMUSIE
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Anuszka1986
Debiutantka
5

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 17:14
Cytuj | (0) | Zgłoś
Czesc dziewczyny, widze ze taki temat jeszcze nie istnieje, ale moze juz sa "nowe przyszle Mamusie" ktore juz wiedza ze sa przy nadzieji. Zapraszam wszystkie grudniowe Mamusie, na dzielenie sie swoimi doswiadczeniami :). Zycze wszystkim i sobie spokojnych 8 miesiecy :*

Ewelcia
Autorytet
2915

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 17:16
Cytuj | (0) | Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora 22 lutego 2015, 18:52

Anuszka1986
Debiutantka
5

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 07:16
Cytuj | (0) | Zgłoś
Oj faktycznie - dziekuje :)

maria.sm
Ekspertka
58

Wysłany: 2 maja 2014, 11:16
Cytuj | (0) | Zgłoś
hej to ja sie dopisuje :) termin mam na 10 grudnia. PÓłtora roku temu urodzilam synka tez w grudniu i powiem wam ze niby to piekny miesiac ale dla mnie byl bardzo ciezki i az tak swiatecznie go nie wspominam Cale dnie siedzialam w malym mieszkanku na 4 pietrze Nikt mnie praktycznie nie odwiedzal :( wiadomo zeby nie pozarazac dzieci itp Chorowalismy i tak dosc duzo bo corka przynosila rozne syfy z przedszkola ciezko bylo Do tego te krotkie dni malo spacerow, sloneczka...ale coz o tym sie zapomina Powodzenia dla wszystkich mamusiek!

maria.sm

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)