AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Malagosia |
Mozecie mi podpowiedxiec jakiegos lekarza w krakowie, ktory dobrze prowadzi ciaże i wizyty nue sa bardzo drogie? Dobrze tez gdyby pracowal tez w szpitalu aby migl byc przy porodziem, bo czasem tak sie udaje.
|
|
![]()
kittykate |
Moja ciaze prowadzi dr sylwia koryga-wszolek wizyta z usg i samolotem 150 zl jestem bardzo zadowolona z podejscia pani dr.
Pracuje na Ujastku. Tam tez bede rodzic |
|
![]()
ellabella |
Dr Milewicz, ordynator w szpitalu na Kopernika. Ceny 100 wizyta. Druga osoba to Agnieszka Janiak saif. bardzo kompetentne osoby
|
|
![]()
Tess |
Ja polecam lekarki w gabinecie OVUM na ul. Urzędniczej. Przed ciążą miałam okazję być u każdej i wszystkie są bardzo w porządku. Potem sobie wybrałam tę, która mi najbardziej spasowała i tyle
![]() ![]() Minus, że nie pracują w żadnym szpitalu obecnie. Za wizytę co miesięczną z badaniem i usg w ciąży płacę 100 zł. Wiadomość wyedytowana przez autora 8 stycznia 2015, 00:50 |
|
![]()
Januszkowa |
Dr Anna Sus-Urban. Pracuje na Kopernika, niestety wizyta z USG 200 zł na ul. Rakowickiej.
|
|
![]()
BiB |
ellabella wrote:
Dr Milewicz, ordynator w szpitalu na Kopernika. Ceny 100 wizyta. Druga osoba to Agnieszka Janiak saif. bardzo kompetentne osoby
Ale ordynator jakiego oddziału?Bo ordynatorem położnictwa jest prof Huras, sama się do niego wybieram teraz, bo po 1 ciąży zmieniam szpital i lekarza. Niestety prof jest drogi, pierwsza wizyta 300 zł, a każda następna 150. No ale moja sis pracuje na ginekologi w koperniku i tam wszyscy go polecają |
|
![]()
izulkaa |
Ja chodzę do Andrzeja wojtysia do scm.. Pracuje na Kopernika w szpitalu.. Wizyta z usg 180
Wiadomość wyedytowana przez autora 22 czerwca 2015, 21:00 ![]() |
|
![]()
Drzwiona |
a ja polecam pania dr Anne Wójtowicz! nie spotkalam lepszej lekarki
![]() 25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
![]() ![]() ![]() Św. Dominiku czuwaj nad nami... |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja polecam Pana Andrzeja Bałasza. Przyjmuje prywatnie ale jak na razie nigdy nie spotkałam lepszego gina. Przyjmuje w Rydygierze i w NZOZ Arka
|
|
![]() [konto usunięte] |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 27 kwietnia 2017, 17:34 |
|
![]()
pigułka |
Żabciu w zakładce poród jest wątek: Gdzie rodzić w Krakowie. Tam są opinie o różnych szpitalach.
Żabcia_ lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 27 kwietnia 2017, 17:34 |
|
![]()
Smarlor |
Medyczna opieka w gabinecie przy Os. II Pułku Lotniczego stoi na bardzo wysokim poziomie, można liczyć na doktor Monikę Knapik – Rybka. Doświadczona w tym co robi, profesjonalna medyczna pomoc dla każdego.
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.