AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
anioleczka |
witajcie kochane, mam swoje pierwsze zdjecie usg, ale cos mnie w nim dziwi, nie wiem co to jest po lewej stronie tak samo duze jak po prawej tyle ze niewyrazne, u mojej ginki bylam tak podekscytowana ze nawet tego nie zauwazylam ale teraz nie daje mi to spokoju, moze ktoras z was ma podobne zdjecie a ja poprostu panikuje
z gory dziekuje za odpowiedz ponizej link do zdjecia: http://chomikuj.pl/anioleczka1/Galeria Wiadomość wyedytowana przez autora 13 listopada 2014, 16:52 |
|
![]()
Ewka89 |
a to nie ciąża mnoga?
|
|
![]()
anioleczka |
hmm ginka mi pokazala tylko to jedno i serduszko mowila ze bije, nic nie mowila o dwojeczce, a nie wydaje ci sie to dziwne takie, niewyrazne i wogole
![]() powiem ci jeszcze ze moja beta dziwnie wzrastala troche jakby szybko: 7.10. - 92 10.10. - 404 13.10. - 1284 tez myslalam ze blizniaki beda ale tak jak mowilam ginka nic o tym nie wspomniala, caly czas mowila o jednym kurcze martwi mnie to usg ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 13 listopada 2014, 17:37 |
|
![]()
Ewka89 |
no troche duży wzrost ale lepiej taki niż za niski... jedyne c mogę doradzic to może dla spokojności napisz tu: http://portal.abczdrowie.pl/pytania-do-specjalistow,ciaza i wklej link do zdjęcia. mozesz czasem poczekac dzień czy dwa za odpowiedzią, ale to zawsze jakis ginekolog Ci wyjaśni o co chodzi.
anioleczka lubi tę wiadomość |
|
![]()
mimka84 |
Mi to wygląda na pęcherz moczowy
![]() anioleczka lubi tę wiadomość |
|
![]()
anioleczka |
dziekuje za odpowiedzi, wyslalam zapytanie na to forum co mi podalas, troche sie uspokoilam ale nie moge doczekac sie odpowiedzi, mam nadzieje ze jest wszystko ok
dziekuje |
|
![]()
Ewka89 |
Gdyby było to cos niepokojącego to na pewno lekarka zaproponowałaby Ci pobyt w szpitalu, także spokojna głowa, albo to coś podwójnie dobrego, albo po własnie usg dopatrzyło sie jakiegoś Twojego narządu
![]() anioleczka lubi tę wiadomość |
|
![]()
Milcia |
A może to pozostałość po innym pęcherzyku? Mi w szczęśliwym cyklu rosły dwa pęcherzyki i jak jeden pękł, to to drugi się zatrzymał w rozwoju.
|
|
![]()
anioleczka |
czyli ze mogly byc blizniaki???
|
|
![]() [konto usunięte] |
Miałam praktycznie takie samo zdjęcie, wszystko jest okej. Powodzenia.
anioleczka lubi tę wiadomość |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.