AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Paaulinaa |
Ehhh bylam tu jedna z pierwszych mam kiedy powstało to forum, teraz potrzebuję pomocy.
Szczerze to nie planuję ciązy... I wolalabym w niej nie być. Ale jak sie ytodzi dziecko to pokocham jak swoje OM 3.01 2.02 zorientowalam się, że już powinnam dostać okres (mam 26-28 a był 31 dzień). Zrobilam niezwłocznie 2 testy. Na jednym bardzo blada kreska ledwo widoczna, na drugim wyraźniejsza ale jaśniejsza od kontrolnej. Z miejsca pojechalam na USG- nic nie widać. Zatoka Douglasa bez plynu, 2 torbiele widoczne na jajnikach jak przed miesiączką. Zrobiłam bhcg (31dzień) wynik 94 ale laboratorium ma swoje normy, wg których powinno być dużo wiecej (min 500). Po 2 dniach zrobiłam znowu bhcg wynik 89- wiec spadła. Teoretycznie ciąży nie będzie ALE istnieje możliwosc urodzenia chorego dziecka? |
|
![]() [konto usunięte] |
Zbyt niska beta i brak przyrosty. Raczej wątpię zeby to była ciąża. Czasami niektóre zmiany na jajnikach lubią dawać pozytywna betę.
|
|
![]()
Paaulinaa |
No to na pewno lepsze rozwiązanie niż cierpienie chorego dziecka. Nie wiem czemu ale mam tak przerażajace myśli o chorym dziecku, że strach mnie paraliżuje.
|
|
![]()
Paaulinaa |
No i jeszcze jedno... NIGDY nie spóźnia mi się miesiączka. Najpóźniej pojawia sie w 28 dniu. A tu jednak jej nie ma
|
|
![]()
Mokka |
Skoro beta spada, to wydaje mi się, że była to ciąża biochemiczna. Czyli nie doszło w pełni do zagnieżdżenia zarodka. Możesz powtórzyć dla swojego spokoju betę za 2dni.
Ja miałam taką sytuację, że beta była max 102, potem zaczęła spadać. Po kilku dniach dostałam normalnie okresu. Kubuś jest już z nami😍🥰
02.09, godz. 16:22 4240g, 55cm, 10 pkt Apgar (39+5tc) 36 lat 👩, 36 lat 👨 Synek ur. 03.2015 (starania w sumie 2 lata, naturals 👩👦 3 miesiące po HSG 🙏🏻) Starania o rodzeństwo (3 lata): 3xIVF - nieudane 26.12.2021 - naturals!!! ❄️❄️- 1xcb, 1x słaby |
|
![]()
Paaulinaa |
No tak. To najbardziej prawdopodobne.
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.