AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
walia |
Cześć,
Piszę pracę na temat ciąży i szans na poczęcie. Uznałam, ze jest to najlepsze miejsce na zebranie rzetelnych informacji więc wychodzę do Was z pytaniem - o ile możliwe jest udzielenie odpowiedzi. Pytanie brzmi, w którym dniu cyklu zaszłaś w ciążę? Ile dni przed owulacją współżyłaś? W którym cyklu się udało? Wiem, ze w internecie wiele jest informacji na ten temat, jednak muszę przeprowadzić badanie/ankietę. Chodzi mi o określenie możliwości zajścia w ciąże z stosunków przed owulacją lub po a nie w samym dniu jej wystąpienia. Pozdrawiam Was i życzę każdej oczekującej mamie, wiele cierpliwości ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 19 sierpnia 2021, 15:51 |
|
![]()
Angelka93 |
W 11 dc, w dzień owulacji. A który cykl to nie wiem, staraliśmy sie 7 lat
|
|
![]()
Katalonia |
przed owulacją to raczej nie można zajść w ciążę
Jestem w drugiej ciąży, obie z 1 cyklu starań. bieżąca ciąża: pierwszy dzień ostatniej miesiączki 23.06.2021 współżycie jedno tylko 07.07.2021 cykl 30-32dni czyli współżycie musiało być przed owulacją, kiedy była owulacja trudno powiedzieć. Pierworodna 2017
![]() |
|
![]()
walia |
Katalonia wrote:
przed owulacją to raczej nie można zajść w ciążę
Jestem w drugiej ciąży, obie z 1 cyklu starań. bieżąca ciąża: pierwszy dzień ostatniej miesiączki 23.06.2021 współżycie jedno tylko 07.07.2021 cykl 30-32dni czyli współżycie musiało być przed owulacją, kiedy była owulacja trudno powiedzieć. Faktycznie, źle skonstruowane pytanie. Już poprawiam. |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.