BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > W ciąży - ogólne > Dwie kreski na teście i co dalej?
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

maaartinka
Autorytet
689

Wysłany: 25 marca 2014, 08:58
Cytuj | (0) | Zgłoś
Od jakiegoś czasu myśleliśmy o dzidziusiu myślałam że to trochę potrwa w końcu rzadko się zdarza, że ktoś zachodzi w ciążę już przy pierwszym cyklu.. Zakładałam, że do tego czasu trochę pomyśle jeszcze poczytam i będę miała jakąś wiedzę.. Ale jednak los spłatał figla.. Nie dostałam @ a test wskazał dwie kreseczki. Może to wiele z was zdziwi, ale mam straszny mętlik w głowie i jestem chyba trochę przerażona tym wszystkim..
Powiedzcie mi kochane co mam robić dalej? Czy powinnam zrobić jakieś badania? Czy już się umówić do ginekolog? Co mogę a czego nie? Czy wy też byłyście w takim szoku?

201411191762.png

Makcza
Autorytet
1272

Wysłany: 25 marca 2014, 09:50
Cytuj | (0) | Zgłoś
Gratulacje!

Jest wiele wątków dotyczących Twoich wątpliwości. Polecam poczytać zbiorczy temat I trymestr:

https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr,14.html

Możesz też dołączyć do jednego z wątków "miesięcznych" - piszą tam dziewczyny, które mają termin w tym samym miesiącu, w Twoim przypadku pewnie w grudniu:

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/grudniowe-mamuski-2014,2574.html

Jest temat pt. "co nam wolno a co nie":

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/co-nam-wolno-a-co-nie,50.html

oraz wiele innych wątków dotyczących badań, diety, kosmetyków i właściwie wszystkiego, czego chciałabyś się dowiedzieć. Warto zapoznać się z forum, zanim założy się, bądź co bądź, prywatny wątek :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
ox7n3e3ktfsn5ith.png

maaartinka
Autorytet
689

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 08:43
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dziękuje za odpowiedź :) oczywiście, że czytałam te wszystkie wątki i wogóle dużo po internecie szperałam i często niestety są bardzo rozbieżne zdania.. Na szczęście już za tydzień mam wizytę u gin i wszystkiego dokładnie się dowiem :) a myślicie, że to tak głupio przygotować sobie karteczkę z pytaniami? :) nie chciałabym o czymś zapomnieć..

201411191762.png

[konto usunięte]

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:27
Cytuj | (1) | Zgłoś
Koniecznie przyszykuj sobie karteczkę z pytaniami. Jest to nawet zalecane, zeby nie zapomnieć i żebyś mogła się wszystkiego, co Cię interesuje dowiedzieć od swojego lekarza.

nanetka20014 lubi tę wiadomość

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)