BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > W ciąży - ogólne > duży przyrost bety
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Katarina_89
Znajoma
1

Wysłany: 26 maja 2021, 19:20
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hej dziewczyny! Kilka dni temu dowiedziałam sie,ze jestem w ciaży. Beta przez 48 h przyrosła o 400 %.Czy, któras z was była w podobnej sytuacji? Czy wasi lekarze cos zasugerowali dlaczego taki duzy przyrost? Naczytalam sie w interneci strasznych rzeczy i boje sie czym to moze byc spowodowane...Pozdrawiam..

Perelka
Autorytet
1398

Wysłany: 26 maja 2021, 20:04
Cytuj | (1) | Zgłoś
Ja miałam takie duże przyrosty i mam bliźniaków:) radzę za dużo nie czytać tylko poczekać na usg, ja dość szybko miałam widoczne 2 zarodki ;)

Katarina_89 lubi tę wiadomość

Katarina_89
Znajoma
1

Wysłany: 26 maja 2021, 21:09
Cytuj | (0) | Zgłoś
Teoretycznie wiem, w praktyce jak sie wkrece w czytanie... to masakea!:) Jestem jeszcze przed terminem miesiaczki, wiec zeby na usg bylo cokolwiek widoczne pewnie musze poczekac ze 3 tyg. Blizniaki to bylaby niespodzianka!( w najblizszej rodzinie nie kojarze zebysmy mieli blizniaki )

Perelka
Autorytet
1398

Wysłany: 26 maja 2021, 22:15
Cytuj | (0) | Zgłoś
Rozumiem doskonale:) Ja pojechałam na usg i powiedziałam lekarzowi że mogę mieć zaśniad bo mam gigantyczne przyrosty bety, doktorek spójrzal i mówi że on to widzi ładne dwa zarodki i ani śladu zaśniada;p Ja mialam to usg w 5+1 tyg.

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)