AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Marilen |
Dziewczyny, czy była któraś z Was na usg u dr Wiechecia, podał płeć dziecka, a później okazało się, że jednak płeć jest inna?
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
iNso87 |
Hej! Marilen ja nie na temat ale widze,ze udalo sie zajsc w ciazy;) gratuluje! Bylam na majowym testowaniu na ovu i stad Ciebie pamietam
![]() |
|
![]()
Marilen |
iNso87 wrote:
Hej! Marilen ja nie na temat ale widze,ze udalo sie zajsc w ciazy;) gratuluje! Bylam na majowym testowaniu na ovu i stad Ciebie pamietam
![]() Hej kochana, tak tak, udało się, ale wiele przejść było. Między innymi utrata bliźniaka i Zespół Hiperstymulacji. Do dzisiaj zastrzyki w brzuch, opakowanie dupka na 3 dni itd. Ale póki co dobrze się mamy, ja, synuś ( podobno) i moje mdłości ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
iNso87 |
Marilen wrote:
Hej kochana, tak tak, udało się, ale wiele przejść było. Między innymi utrata bliźniaka i Zespół Hiperstymulacji. Do dzisiaj zastrzyki w brzuch, opakowanie dupka na 3 dni itd. Ale póki co dobrze się mamy, ja, synuś ( podobno) i moje mdłości
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Marilen wrote:
Dziewczyny, czy była któraś z Was na usg u dr Wiechecia, podał płeć dziecka, a później okazało się, że jednak płeć jest inna?
![]() ![]() Może jeszcze tu bywasz... i co się wtedy okazało z płcia dziecka? Mnie tez dr Wiechec wypatrzyl chlopca, a tak marzę o córce. I czy mozna mu ufac w kwestii wykluczenia wad wrodzonych? |
|
![]()
KJ2020 |
Ofelia85 wrote:
Może jeszcze tu bywasz... i co się wtedy okazało z płcia dziecka? Mnie tez dr Wiechec wypatrzyl chlopca, a tak marzę o córce. I czy mozna mu ufac w kwestii wykluczenia wad wrodzonych?
Trafiłam do doc. Wiechecia z podejrzeniem wad u dziecka. On je wykluczył i miał racje bo mam zdrowego syna. Dzięki niemu zrezygnowałam z amniopunkcji. W całej tej trudnej sytuacji doc Wiecheć zachował się niesamowicie, miał dla mnie dużo czasu i cierpliwości. Każdemu będę go polecać. Byłam u niego na wszystkich usg genetycznych. I każde było tak samo dokładane. Z racji sytuacji konsultowałam się z kilkoma lekarzami - każdy z nich powiedział ze doc Wiecheć to jeden z najlepszych specjalistów w kraju jeśli nie w Europie. I ze jeśli on powiedział ze jest dobrze to będzie dobrze ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Marilen wrote:
![]() ![]() |
|
![]()
Rudzik1 |
Marilen urodziła chłopca
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.