BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > W ciąży - ogólne > dr Wiecheć a pomyłka płci w 13 tc?
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Marilen
Autorytet
334

Wysłany: 29 grudnia 2018, 00:08
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dziewczyny, czy była któraś z Was na usg u dr Wiechecia, podał płeć dziecka, a później okazało się, że jednak płeć jest inna? :) Zastanawiam się, bo dr dopiero na koniec badania "z głupa" zapytany, z zaskoczeniem odp że chłopiec, i nie wiem na ile wierzyć, bo mój gin widział jednak dziewczynkę chwilę przed tym badaniem :)

7u229jcgzsq578gy.png

iNso87
Autorytet
5309

Wysłany: 29 grudnia 2018, 07:35
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hej! Marilen ja nie na temat ale widze,ze udalo sie zajsc w ciazy;) gratuluje! Bylam na majowym testowaniu na ovu i stad Ciebie pamietam ;D

P62Wp2.png
5oRIp1.pngXMJMp2.png

Marilen
Autorytet
334

Wysłany: 31 grudnia 2018, 02:25
Cytuj | (0) | Zgłoś
iNso87 wrote:
Hej! Marilen ja nie na temat ale widze,ze udalo sie zajsc w ciazy;) gratuluje! Bylam na majowym testowaniu na ovu i stad Ciebie pamietam ;D

Hej kochana, tak tak, udało się, ale wiele przejść było. Między innymi utrata bliźniaka i Zespół Hiperstymulacji. Do dzisiaj zastrzyki w brzuch, opakowanie dupka na 3 dni itd. Ale póki co dobrze się mamy, ja, synuś ( podobno) i moje mdłości :P Męczą nadal mimo że to już 17 tydz wg usg. O zgrozo! A Wy jak się macie? :)

7u229jcgzsq578gy.png

iNso87
Autorytet
5309

Wysłany: 31 grudnia 2018, 07:02
Cytuj | (0) | Zgłoś
Marilen wrote:
Hej kochana, tak tak, udało się, ale wiele przejść było. Między innymi utrata bliźniaka i Zespół Hiperstymulacji. Do dzisiaj zastrzyki w brzuch, opakowanie dupka na 3 dni itd. Ale póki co dobrze się mamy, ja, synuś ( podobno) i moje mdłości :P Męczą nadal mimo że to już 17 tydz wg usg. O zgrozo! A Wy jak się macie? :)
Juz napewno bedzie dobrze!:D synek super! U nas jak widzisz 3 dziewczyna haha a celowalismy w chlopca podczas staran wtedy ;) Ja w tej ciazy do 23tygodnia chyba zle sie czulam..teraz tylko miednica daje sie we znaki i wiezadla. Odliczam do porodu.. poki co u nas wszystko dobrze. Marilen napewno doczekamy zdrowych Bobasow na tym swiecie ;D

P62Wp2.png
5oRIp1.pngXMJMp2.png

[konto usunięte]

Wysłany: 14 maja 2021, 10:30
Cytuj | (0) | Zgłoś
Marilen wrote:
Dziewczyny, czy była któraś z Was na usg u dr Wiechecia, podał płeć dziecka, a później okazało się, że jednak płeć jest inna? :) Zastanawiam się, bo dr dopiero na koniec badania "z głupa" zapytany, z zaskoczeniem odp że chłopiec, i nie wiem na ile wierzyć, bo mój gin widział jednak dziewczynkę chwilę przed tym badaniem :)

Może jeszcze tu bywasz... i co się wtedy okazało z płcia dziecka? Mnie tez dr Wiechec wypatrzyl chlopca, a tak marzę o córce. I czy mozna mu ufac w kwestii wykluczenia wad wrodzonych?

KJ2020
Autorytet
409

Wysłany: 14 maja 2021, 19:14
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ofelia85 wrote:
Może jeszcze tu bywasz... i co się wtedy okazało z płcia dziecka? Mnie tez dr Wiechec wypatrzyl chlopca, a tak marzę o córce. I czy mozna mu ufac w kwestii wykluczenia wad wrodzonych?

Trafiłam do doc. Wiechecia z podejrzeniem wad u dziecka. On je wykluczył i miał racje bo mam zdrowego syna. Dzięki niemu zrezygnowałam z amniopunkcji. W całej tej trudnej sytuacji doc Wiecheć zachował się niesamowicie, miał dla mnie dużo czasu i cierpliwości. Każdemu będę go polecać. Byłam u niego na wszystkich usg genetycznych. I każde było tak samo dokładane. Z racji sytuacji konsultowałam się z kilkoma lekarzami - każdy z nich powiedział ze doc Wiecheć to jeden z najlepszych specjalistów w kraju jeśli nie w Europie. I ze jeśli on powiedział ze jest dobrze to będzie dobrze :) mieli racje:)

[konto usunięte]

Wysłany: 15 maja 2021, 06:46
Cytuj | (0) | Zgłoś
Marilen wrote:
Bywasz tu jeszcze? Czy dr Wiechec sie pomylil czy nie?

Rudzik1
Autorytet
1033

Wysłany: 17 maja 2021, 23:15
Cytuj | (0) | Zgłoś
Marilen urodziła chłopca :) Była na moim wątku miesięcznym.

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)