AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Karpatia |
Czy ktoś korzystał z diety pudełkowej odchudzającej? Czy mozna zobaczyć szybko rezultaty?
|
|
![]()
zwaniola |
Efekty są
Ja na takiej schudłam 12 kg (plus wiadomo ćwiczenia). Wg mnie była dobrze zbilansowana. Badania mialam wszystkie idealne. Korzystałam z fitness catering (bo czesto mają fajne promocje i jest taniej). Smakowo super jest maczfit, tylko już drożej (plus dla nich za to, że w przeciwieństwie do fitness catering, maja rozpisane kalorie na poszczególnych posiłkach). Niestety teraz, rok później, wszystko przytyłam z naddatkiem, bo ale, pomijając ten aspekt, ja bylam bardzo zadowolona z efektów. No i rewelacyjnie się czulam na takiej diecie. Jeśli mam polecić konkretna to świetna jest dieta pudełkowa odchudzająca od Suvibox. Wiadomość wyedytowana przez autora 11 listopada 2021, 08:30 |
|
![]()
Nicka |
Oczywiście, że można dużo schudnąć tylko trzeba zadbać o odpowiedni deficyt na takiej diecie
|
|
![]()
gwzd |
Nie istnieją żadne cudowne tabletki
Jedyne czym możesz wspomóc deficyt kaloryczny i ruch, to duże ilości wody i mieszkanki ziół typu Loremvit przyspieszające wypróżnianie. U mnie zioła te dodatkowo zmniejszyły łaknienie, nie miałam takiej duzej ochoty na podjadanie jak wczesniej: https://loremvit.pl/produkt/odchudzanie/ Jest możliwość zamówienia ich w sieci. ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 28 września 2022, 11:38 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.