AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]() [konto usunięte] |
Hej, czy ktoras z Was miała Uczucie gorąca w podbrzuszu pare dni po owulacji w szczęśliwym cyklu? Bo tak na Ovu zastanawiamy sie.. a Wy chyba udzielicie nam najlepszej odpowiedzi, z gory dziekuje!
|
|
![]()
Martynika |
Temat postu enigmatyczny,treść powtarzalna.Czy to nie Ty zakładałaś temat "objawy w szczęśliwym cyklu"? Tam można by zadać to pytanie,taka moja sugestia...
Miriam lubi tę wiadomość |
|
![]()
juicca |
Aniu ja bym zaproponowała , zamiast zakładać osobny wątek , zapytać się o takie objawy dziewczyn z I trymestru na pewno uzyskasz b. dużo odpowiedzi
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 14 marca 2014, 20:51 szczessciara lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
juicca wrote:
Aniu ja bym zaproponowała , zamiast zakładać osobny wątek , zapytać się o takie objawy dziewczyn z I trymestru na pewno uzyskasz b. dużo odpowiedzi
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Aj tam odrazu pluć jedem chodzi o to zeby nie potrzebnie nie zasmiecac forum takimi tematami ktore popierwsze w temacie nie maja dokładnie opisanego pytania a nawet niczego co mogło by sugerować o co chodzi
![]() ![]() O to taka moja mała sugestia ![]() I ja niczym w niej nie pluje ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 14 marca 2014, 21:51 Anoolka, saszka, Martynika, szczessciara lubią tę wiadomość |
|
![]()
juicca |
Aniu kochana , nikt na pewno nie pluje jadem , zarażamy wiruskami
![]() Martynika, szczessciara lubią tę wiadomość |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.