AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
mycha89 |
Hej, w 34t5d odszedl mi caly czop sluzowy. Na ile przed porodem zauwaylyscie jego odejscie? Pytanie tylko do tych,ktore zauwazyly jego wypadniecie:-)
|
|
![]()
saszka |
Mi odszedł w trakcie porodu
![]() ![]() https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
https://www.maluchy.pl/li-71282.png |
|
![]()
juicca |
MI odpadł parę godzin przed odejsciem wód płodowych;) Z tego co tu na forum dziewczyny pisały nawet 2 tygodnie przed porodem może odejśc
|
|
![]()
mycha89 |
Czytam rozne fora,ale chcialabym zerknac na statystyki belly:-) u mnie 5ty dzien mija jak sie go pozbylam, w szpitalu jestem juz drugi raz pod rzad, trzymaja mnie a skurcze max 20%,rozwarcie 1cm, termin mamm na 7wrzesnia i kompletnie nie wiem czego soe spodziewac...
|
|
![]()
natalinka |
Mi w 32 tc odpadł w szpitalu i schodził jeszcze po powrocie do domu. Szpital ponownie od 34 tc, po wielokrotnym zatrzymywaniu akcji porodowej, poród w 37 tc skończonym.
![]() ![]() |
|
![]()
natalinka |
spokojnie, te skurcze nie są wysokie. Dla położnych to często normalne skurcze, brane jako zwykłe ćwiczenie macicy. Mi ktg w trakcie wizyty lekarskiej pokazało skurcze co 8 min na 100 % i lekarz się nie przejął. Fakt, 3 dni później znalazłam się w szpitalu ze skurczami 100-120 % co 4 min, no ale to już inna historia
![]() ![]() |
|
![]()
Ewelina.Irl |
A mi odchodzi po malu od 31 tyg . Ale powiedzieli mi w szpitalu ze to normalne jesli bez krwi bo moze odchodzic nawet miesiac przed porodem . Taka zolta galaretka . Lekarz powiedzial ze nie kazdej kobiecie odchodzi wczesniej . Bo tak jak tu dziewczyny pizza moze odejsc przed porodem
Wiadomość wyedytowana przez autora 6 sierpnia 2014, 22:23 ![]() ![]() |
|
![]()
natalinka |
Ja miałam czop zabarwiony starą, brudną krwią. Wszystko zależy od sytuacji, ale można donosić do terminu
![]() ![]() |
|
![]()
Ewelina.Irl |
Najlepiej skonsultowac z lekarzem . Bo kazda z nas jest inna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Mi lekarz ok 36 tyg powiedział ze go juz nie mam jak sie okazało to mnie oszukał bo go wylatrywalam ze cho cho i zeby mnie odstresować powiedział ze go nie ma.
![]() |
|
![]()
Martusska |
mi czop odchodził 2 tygodnie przed porodem, a jak już odszedł cały to mi wody w domu chlusnęły
![]() |
|
![]()
seneka |
MI odpadł tydzień przed porodem trwało to 3-4 dni,sprawa indywidualna.
![]() |
|
![]()
Lanusia93 |
Mi odszedł wielki z krwią w sobotę (39t6d). Nadal w ciąży jestem i chyba jeszcze pochodzę (40t4d)
![]() Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 ![]() Pola ur. 24.04.2016 ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.