AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
edka85 |
Ujrzałam na teście cień i jak wszystko pójdzie dobrze, to przywitam kolejnego członka rodziny już 15.06. Na stanie mam trójkę brzdąców - syna 4 lata, córkę 2 lata i niemowlaka, który dopiero za tydzień skończy pół roku.
Czerwiec to fajny miesiąc, tak więc wpisywać się szczęściary 😜
CZERWCOWE MAMUSIE 2023
👶🍼👶🍼👶🍼👶🍼👶🍼👶🍼
🍀🍀🍀 TERMIN PORODU 🍀🍀🍀
0️⃣2️⃣.0️⃣6️⃣ Gela093 Ewk@ 👱♀️ korallik 👱♀️ Kalolika 🧒 0️⃣3️⃣.0️⃣6️⃣ Ani0nka 👱♀️ Martyna175 👱♀️ 0️⃣5️⃣.0️⃣6️⃣ Asiaa91 0️⃣6️⃣.0️⃣6️⃣ JustynaJustyna 0️⃣7️⃣.0️⃣6️⃣ Ulcia9112 0️⃣8️⃣.0️⃣6️⃣ Kapod👱♀️ 0️⃣9️⃣.0️⃣6️⃣ Madziq6 1️⃣0️⃣.0️⃣6️⃣ Gravity 1️⃣1️⃣.0️⃣6️⃣ Sunday_92 🧒 1️⃣4️⃣.0️⃣6️⃣ Namisa 🧒 Loki 1️⃣5️⃣.0️⃣6️⃣ edka85 👱♀️ 1️⃣6️⃣.0️⃣6️⃣ Nadulka 🧒 Mal86 1️⃣7️⃣.0️⃣6️⃣ eMPe 🧒 2️⃣1️⃣.0️⃣6️⃣ Basniowa aejouy 2️⃣2️⃣.0️⃣6️⃣ Magggie 🧒 KarMar 2️⃣3️⃣.0️⃣6️⃣ Anulka87 2️⃣4️⃣.0️⃣6️⃣ Ania1996 Domi87 2️⃣5️⃣.0️⃣6️⃣ Hanna_ Dziubasek MalaEw 🧒 2️⃣6️⃣.0️⃣6️⃣ Dominisia35 2️⃣8️⃣.0️⃣6️⃣ A6 🧒 2️⃣9️⃣.0️⃣6️⃣ Zazu 👱♀️ 3️⃣0️⃣.0️⃣6️⃣ Miaukens Mrówka88 👱♀️ 0️⃣3️⃣.0️⃣7️⃣ beti97 0️⃣9️⃣.0️⃣7️⃣ Rudzielec:)
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora 20 stycznia, 21:29 Nadulka, Gela093, Meginka, Domi87 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Anulka87 |
Witam się nieśmiało i liczę na to,że będę tutaj przynajmniej do 23 czerwca ❤️
|
|
![]()
Asiaa91 |
Część dziewczyny! Ja też się witam i mam nadzieję, że zagościmy tu przynajmniej na te 9 miesięcy
![]() |
|
![]()
JustynaJustyna |
Tez się przywitam chociaż u mnie sytuacja będzie jasna dopiero 13.10 czekam z niecierpliwością na wizytę. I mam nadzieje ze 06.06 bede na porodówce 🙂
|
|
![]()
Kalolika |
Część
![]() ![]() |
|
![]()
JustynaJustyna |
Kalolika wrote:
Część
![]() ![]() |
|
![]()
Madziq6 |
Już byłam pewna że nikt nie założy 🤣
Witam koleżanki serdecznie 🤗🤗 U mnie termin na 9.06 🤞✊ edka85 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Kalolika |
JustynaJustyna wrote:
O to będzie mi raźniej 🙂 będę trzymać za Was kciuki a o której masz? Termin tez mam podobny ale u mnie moze sie to jeszcze zmienić na późniejszy.
![]() |
|
![]()
Gela093 |
Hej, to i ja się przywitam z wami. Termin mam pomiędzy 2 a 6 czerwca, wizytę mam dopiero 1.11 więc zobaczymy czy wszystko dobrze. Życzę nudnych i spokojnych ciąz🤗
Madziq6 lubi tę wiadomość Starania od 10.2019
Nl🇳🇱 14.02 ⏸😍 15.03❤ 16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane) Starania od nowa 13.06 04.02.21⏸ maly cud❤ 18.10.21 przyjście na świat Laury👶 ✔Tsh 1.8 ✔AMH 3.72 ✔toksoplazmoza ✔ureaplasma ✔chlamydia ✔cytologia ✔ PAI 1 ✔ V LEIDEN ✔ V R2 ❌MTHFR ✔CELIAKIA Kwas foliowy, witD3, witE, omega3, koenzym q10, ovarin On 👦 Morfologia 3% 112,49 mln Ruchliwość 31% FertilMan plus,Wit D, Maca. Laura Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach ![]() Nasze drugie szczęście ![]() |
|
![]()
edka85 |
Fajnie, że się odezwałyście, bo już myślałam, że sama że sobą będę gadać 😜 Jak już się trochę nas zbierze, to zrobię listę. W każdym razie wykazałam się trochę nadmierną odwagą, bo wczoraj ujrzałam dopiero cień na teście. Tak więc trochę ryzykuję, bo jak wiadomo - różnie może jeszcze być na tym etapie. No ale do odważnych świat należy 😁
Madziq6 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Madziq6 |
edka85 wrote:
Fajnie, że się odezwałyście, bo już myślałam, że sama że sobą będę gadać 😜 Jak już się trochę nas zbierze, to zrobię listę. W każdym razie wykazałam się trochę nadmierną odwagą, bo wczoraj ujrzałam dopiero cień na teście. Tak więc trochę ryzykuję, bo jak wiadomo - różnie może jeszcze być na tym etapie. No ale do odważnych świat należy 😁
|
|
![]()
edka85 |
Madziq6 wrote:
Będzie dobrze przecież trzeba myśleć pozytywnie🤗🤗🤗
|
|
![]()
Madziq6 |
Zapewne dolaczą powoli narazie powoli robi się wysyp kreseczek😁😁noi trzeba by dziewczynom napisać że mamy grupę na fioletowej stronie 🤗
|
|
![]()
Anulka87 |
Ja też odważna,i mam dwa testy z cieniem cienia, no i oczywiście objawy ciąży. Ale....tak jak we wcześniejszej ciąży wiedziałam,że jestem w ciaży już po tygodniu od ❤️... I jedno co sobie powtarzam,że będzie wszystko dobrze!! Czekałam na ten wątek bo w zasadzie nikt nie wie,a ja psychicznie już wysiadam 🙊 a tak chociaż tutaj się wygadam 🙊
edka85 lubi tę wiadomość |
|
![]()
JustynaJustyna |
Kalolika wrote:
Na 15:40 ale zapewne będzie opóźnienie, a ty ?
![]() |
|
![]()
JustynaJustyna |
Tez czekałam aż ktoś założy wątek ale biłam się długo z myślami czy się odzywać. Prawie nikt ode mnie nie wie o tej ciąży. Jestem po poronieniu w 10tc które miałam w lipcu. Starania mieliśmy zacząć od października ale wyszło inaczej tak zwany złoty strzał tydzień przed planowana miesiączka. Byliśmy z mężem w szoku jak wyszły pierwsze testy. Szybko poszłam na wizytę bo nawet moja Pani doktor chciała mnie widzieć w tej sytuacji. I wyszło ze miałam nadplanowa owulacje i moje endometrium nie było przygotowane na ciąże. Przez to jest duży krwiak i pecherzyk ma problem żeby sie zagniezdzic. Jestem obstawiona lekami które maja pomoc w zagnieżdżeniu i w czwartek nasza chwila prawdy czy sie uda czy nie. Nie mam za bardzo z kim o tym pogadać oprócz męża. Po poronieniu boimy się na tak wczesnym etapie o tym mówić.
|
|
![]()
Anulka87 |
JustynaJustyna wrote:
Tez czekałam aż ktoś założy wątek ale biłam się długo z myślami czy się odzywać. Prawie nikt ode mnie nie wie o tej ciąży. Jestem po poronieniu w 10tc które miałam w lipcu. Starania mieliśmy zacząć od października ale wyszło inaczej tak zwany złoty strzał tydzień przed planowana miesiączka. Byliśmy z mężem w szoku jak wyszły pierwsze testy. Szybko poszłam na wizytę bo nawet moja Pani doktor chciała mnie widzieć w tej sytuacji. I wyszło ze miałam nadplanowa owulacje i moje endometrium nie było przygotowane na ciąże. Przez to jest duży krwiak i pecherzyk ma problem żeby sie zagniezdzic. Jestem obstawiona lekami które maja pomoc w zagnieżdżeniu i w czwartek nasza chwila prawdy czy sie uda czy nie. Nie mam za bardzo z kim o tym pogadać oprócz męża. Po poronieniu boimy się na tak wczesnym etapie o tym mówić.
Rzeczywiście trudne i długie dni przed Wami... Milion myśli na minutę, nadzieja. Bardzo mocno trzymam kciuki ❤️❤️ |
|
![]()
Gela093 |
Edka ja Cię chyba kojarzę z gorących mamusiek🤔🤔🤔
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱 14.02 ⏸😍 15.03❤ 16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane) Starania od nowa 13.06 04.02.21⏸ maly cud❤ 18.10.21 przyjście na świat Laury👶 ✔Tsh 1.8 ✔AMH 3.72 ✔toksoplazmoza ✔ureaplasma ✔chlamydia ✔cytologia ✔ PAI 1 ✔ V LEIDEN ✔ V R2 ❌MTHFR ✔CELIAKIA Kwas foliowy, witD3, witE, omega3, koenzym q10, ovarin On 👦 Morfologia 3% 112,49 mln Ruchliwość 31% FertilMan plus,Wit D, Maca. Laura Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach ![]() Nasze drugie szczęście ![]() |
|
![]()
JustynaJustyna |
Anulka87 wrote:
Rzeczywiście trudne i długie dni przed Wami... Milion myśli na minutę, nadzieja. Bardzo mocno trzymam kciuki ❤️❤️
|
|
![]()
Madziq6 |
Anulka87 wrote:
Ja też odważna,i mam dwa testy z cieniem cienia, no i oczywiście objawy ciąży. Ale....tak jak we wcześniejszej ciąży wiedziałam,że jestem w ciaży już po tygodniu od ❤️... I jedno co sobie powtarzam,że będzie wszystko dobrze!! Czekałam na ten wątek bo w zasadzie nikt nie wie,a ja psychicznie już wysiadam 🙊 a tak chociaż tutaj się wygadam 🙊
Anulka87 lubi tę wiadomość |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.