AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Anette |
Dziewczyny, wpadla mi ostatnio ciekawa ksiazka w rece. Czytam ja wlasnie i sama smieje sie chwilami z siebie
![]() Ksiazka napisana z humorem, przez kobiete- mamuske. Poprawia naprawde humor w ciezkich momentach. Rady nie od parady, od poczatku ciazy az do dzieciaczka po tej stronie brzuszka. "Seksowna mamuska- czyli jak przejsc przez macierzynstwona wysokich obcasach"- Betty Londergan Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
![]() Staramy sie o kolejnego... |
|
![]() [konto usunięte] |
A ja właśnie pomyślałam dziś o czymś właśnie nie na ciężkie chwile, a dokładnie.. o kopniakach jakie fundują nam nasze maluszki
![]() Taka refleksja mnie dopadła ![]() Anette, muszę poszukać tej książki, jak mi się uda to kupię ![]() Anette, martek lubią tę wiadomość |
|
![]()
Anette |
M_f a bedzie z tymi kopniakami jeszcze " lepiej"
![]() ![]() Ja dalam za nia chyba 25 zl w Polsce. Naprawde polecam, szczegolnie poprawia humor jak dopadaja nas ciazowe dolegliwosci. Autorka obraca je w zart i daje naprawde dobre rady. Przygotowuje tez fajnie na porod ( radzi czego lepiej nie wiedziec ![]() Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
|
![]()
monia |
Ja czytam 50 twarzy Greya 3 tom
![]() A kopniaki to wielki powód do radości bynajmniej dla mnie dodatkowo pupa wystawiana czy nóżka super sprawa i trwa tylko 9 m-e ![]() Anette lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
hehe, a ja czytam W oczekiwaniu na dziecko, a pomiędzy tym.. Władcę Pierścieni
![]() |
|
![]()
Anette |
W oczekiwaniu na dziecko polknelam juz przy 5 miesiacu
![]() Monia....dla mnie erotyki odpadaja. Mam wielki szlaban na sex a taka ksiazka moze wywolac "katastrofe" ![]() m_f, mychowe lubią tę wiadomość Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
|
![]() [konto usunięte] |
A ja lubię sobie tak o każdym miesiącu z osobna poczytać
![]() Anette lubi tę wiadomość |
|
![]()
agga84aa |
Anette, ta książka, o której piszesz jest nowa? Bo sprawdzałam teraz na stronce naszej biblioteki i jeszcze jej tam nie ma.
Monia i jak te 50 twarzy Greya? Różne opinie słyszałam, a też mnie korci, żeby się za to wziąć. Ja teraz czytam po raz enty "Alchemika" i oprócz tego 2 książki o ciąży;) |
|
![]()
monia |
Grey powiem tak jest to trochę ekscentryczna książka przedstawiająca wyuzdany sex ale obok toczy się inny wątek na którym ja się bardziej skupiłam a cóż ten sex kusi wiec Anette daruj sobie jak nie możesz bo wzmaga apetyt
![]() |
|
![]()
Anette |
Agga ksiazka raczej nowa nie jest, widze na niej: wydane przez Helios 2008, mozna tez ja dostac na : sensus.pl
Wczoraj dotarlam do momentu jak autorka opisywala swoj porod. Z jednej strony wywoluje gesia skore, a z drugiej smialam sie w glos ze sposobu opisu..., Monia....polecana przez Ciebie lekture zostawie sobie na czas, gdy dostane juz zielone swiatlo po porodzie, no i gdy mi maly pozwoli na skierowanie odrobiny uwagi na cos innego niz on ![]() Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
|
![]()
agga84aa |
Monia, w takim razie skuszę się na tą książkę. Czytałam kiedyś też niezły erotyk "Czarodziejki" - jeżeli ktoś jest delikatny i pruderyjny to odradzam:)
Anette, czyli ta ksiażka aż taka nowa nie jest, to nie wiem, czemu jej nie mogę znaleźć w bibliotece u nas (a zbiory tam są naprawdę pokaźne) - podasz mi autora?? |
|
![]()
Anette |
Agga- Betty Londergan "Seksowna mamuska"
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
|
![]()
kaja1991 |
chociaż nie przepadam za czytaniem książek
![]() a tak sobie pomyslałam oglądałam kiedys jeszcze jak w ciąży nie byłam porody na youtube ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja przyznam szczerze nie czytałam żadnych i nie czytam do dziś książek kiedyś jedynie czytałam gazety .
Przyznam się że ja nie oglądałam porodów na yutube według mnie na prawdę niektórzy powinni zastanowić się co wstawiają wiadomo , że dla nas samych poród to jest ogromne przeżycie itp , ale różne mogą być reakcje moja koleżanka jak nie była w ciąży i taki film obejrzała to aż zwymiotowała . |
|
![]()
Anette |
Ja tez nie ogladam porodow. Widzialam jeden na zywo- bylam przy porodzie przyjaciolki. Po tym wpoilam sobie w glowe, ze bede miala cc. No i w sumie wykrakalam...
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
|
![]()
monia |
Chyba skuszę się na tą Czarodziejkę
![]() Porodów nie ogladam ostatnio jeden obejrzałam to 2 tyg śnił mi się..... ![]() |
|
![]()
agga84aa |
Dzięki Anette, ale po autorze też nie znalazłam - pozostaje jak coś to kupić
![]() Ja porody oglądam i w necie i na TLC program "Porodówka". I chociaż niektóe sceny naprawde nie są fajne, niektóre porody straszliwie długie i ciężkie, niektóre z komplikacjami - to zawsze jak mama dostaje dziecko w ramiona, to na jej twarzy widać coś wyjątkowego....nieopisane szczęście. Więc tłumaczę sobie to wszystko tak, że cokolwiek będzie się działo, to w końcu ból minie, krew pospzątają, a ja będe tuliła moje kochane maleństwo. |
|
![]()
martek |
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.