AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
gosia86 |
Nie które z nas w ciąży wcześnie idą na zwolnienie, co wiąże się ze sporą ilością wolnego czasu
jakie książki czytacie? co byście poleciły? co pozwoli się oderwać od swiata zewnętrznego i przetrwać jakoś czas pomiędzy kolejnymi wizytami u lekarza:) |
|
![]()
nojaniewiem |
zależy co lubisz
![]() ja polecam: Jeździec miedziany - Paullina Simons , jak Ci się spodoba to są jeszcze 2 części kontynuacji. ostatnio czytałam :To, co zostało - Jodi Picoult ciekawe jeszcze było "świadectwo prawdy" i "bez mojej zgody" też Jodi Picoult Wiadomość wyedytowana przez autora 10 września 2014, 11:28 |
|
![]()
Rudasek |
polecam także "jeździec miedziany" super ksiazka
![]() ![]() Wczoraj skończyłam czytać "ocalona z piekła", ksiazka o polskiej modelce, ktora jako 13 latka chciala zrobic kariere i wyladowała w burdelu ![]() ![]() |
|
![]()
Gosiak |
Rudasek wrote:
![]() ![]() Bardzo lubię też kryminały, ale teraz w ciąży jakoś mnie do nich nie ciągnie. |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja czytam po raz kolejny Greya
![]() ![]() ![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 10 września 2014, 11:32 Limerikowo lubi tę wiadomość |
|
![]()
gosia86 |
ja obecnie pochłonieta jestem serią książek Andrews Virginia C o pewnym rodzeństwie przeczytała już dwie częśi "kiwaty na poddaszu" i "płatki na wietrze" niestety na kolejny muszę czekać w kolejce
dlatego pytam co Wy czytacie będę musiała zapytać o tego "jeźdzca miedzianego" w bibliotece |
|
![]() [konto usunięte] |
Fajne ksiazki o rodzicielstwie to w głębi kontinuum , wiez daje sile, ostatnie dxiecko lasu polecam rownież bobas lubi wybor ksiazka o metodzie BLW i rozszerzaniu diety
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja jak musiałam leżeć w łóżku to czytałam książkę za książką
![]() |
|
![]()
Mandalena |
Ja polecam książki Hiszpana- C.R. Zafona.
Książka o wychowaniu dziecka- "Macierzyństwo . Pierwsze 12 miesięcy życia dziecka" Anne Krueger. Ja będąc w ciąży czytałam książki o ciąży, a te o wychowaniu zostawiłam sobie na macierzyński. Teraz żałuję, bo nie mam na czytanie czasu... Pozdrawiam |
|
![]()
lithe123 |
Gra o tron - lepsza niz serial.
O dzieciach ksiązki Tracy Hogg. |
|
![]()
figielek |
lithe123 wrote:
Gra o tron - lepsza niz serial.
oj taak, ja wpadłam bez reszty! Czytam już 5 tom ![]() jak ktoś lubi kryminały, to mi bardzo fajnie czytało się Charlotte Link, no i wszelkie skandynawskie poczynając od Millenium Larssona. |
|
![]()
Pocahontas |
czy uważacie, że w ciąży nie powinno się czytać kryminałów, horrorów trailerów itp, bo ja np bardzo lubię takie książki, jakoś mimo ciąży nie mam ochoty na romanse
|
|
![]() [konto usunięte] |
Czytaj co lubisz i na co masz ochotę (tylko nie ekscytuje się za bardzo akcją
![]() Wracając do tematu ja czytam teraz cykl J. Auel'a "Dzieci Ziemi" wciągnął mnie strasznie. Amnezja, Anioł lubią tę wiadomość |
|
![]()
sasanitka |
ja uwielbiam kryminały, w ciąży też mam nadzieję, że będę je czytać. Na razie czekam na nowego krajewskiego, słuchałam już tu, jak czyta fragment powieści: http://xiegarnia.pl/wideo/marek-krajewski-czyta-fragment-wladcy-liczb uwielbiam jego bohaterów!
Wiadomość wyedytowana przez autora 23 września 2014, 18:07 |
|
![]()
agatka196 |
Ja czytam Jo Nosebo jest 10 tomów. Czytam dopiero 3 ale pierwsze 2 wciagneły mnie ostro.
Nie mam teraz jakieś weny do czytania. Ale się poprawie ![]() |
|
![]()
Amnezja |
zeloth wrote:
Czytaj co lubisz i na co masz ochotę (tylko nie ekscytuje się za bardzo akcją
![]() Wracając do tematu ja czytam teraz cykl J. Auel'a "Dzieci Ziemi" wciągnął mnie strasznie. Nie ma jak Ayla i Jondalar ![]() Polecam jeszcze Jodi Picoult (wszystkie grubasy ale dobrze się czyta ![]() Teraz kończę ,,Język niemowląt" Tracy Hogg |
|
![]()
MartaAlvi |
Rudasek wrote:
![]() ![]() Wczoraj skończyłam czytać "ocalona z piekła", ksiazka o polskiej modelce, ktora jako 13 latka chciala zrobic kariere i wyladowała w burdelu ![]() ![]() Też ostatnio czytałam "ocaloną z piekła" i też polecam ![]() Kryminały uwielbiam, polecam książki Donny Leon, nie są to jakieś ciężkie i drastyczne kryminały, a raczej lekkie i przyjemne ![]() Teraz czytam "Gliniarze" W.E.B. Griffin - też całkiem spoko. |
|
![]()
Ewelin |
Ja ostatnio czytałam Inkwizytora Piekary, jak juz przeszłam na zwolnienie, fajne było polecam, bardzo dobrze się czyta
|
|
![]()
Tygrysek |
Ja na wakacjach jednym tchem przeczytałam "Zawołajcie położną" Worth Jennifer.
Natalka 03.2015
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja równiez polecam powieści Carlosa Ruiza Zafona, wciagające. I "Inferno" Dana Browna, cudo, po nieudanym "Kluczu Salomona" naprawde super odmiana. Cobein niektóre ksiazki też ma fajne. Jak ktoś lubi lekko pofantazjować to może być "Przepowiednia" Deana Koontz'a ale dla mnie lepsza była "Prędkość" tego autora.
Jak tak zachwalacie to musze tego "Jeźdźca dorwać". Aha - podobno fajną książką z tematyki dzieci jest: "W paryżu dzieci nie grymaszą" i "Język niemowląt" - ale nie czytałam ich. Wiadomość wyedytowana przez autora 24 września 2014, 15:13 |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.